Bestelling verliep soepel, de figuren waren goed geprijsd en ik ontving alles netjes ingepakt en snel. Tevens werd ik tijdens het proces van kopen en verzenden goed op de hoogte gehouden. Aanrader!
Veja o que dizem as avaliações
Doe geen zaken bij dit bedrijf. Ze denken dat ze boven de wet staan met hun bestellingsvoorwaarden. Iedereen heeft het recht om een artikel te annuleren (ook pre order pokemon ) Ook zijn ze v... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Aanrader
Top Service
Dit bedrijf is een echt bedrijf en is open in hun communicatie. Ik had zelf een fout gemaakt maar ben heel goed geholpen en ze hebben het niet beter kunnen regelen. Top service!! Echt een aanrader.
Fijne winkel en helpen je goed als je…
Fijne winkel en helpen je goed als je vragen hebt!
Behulpzaam en mooie producten!
Nette levering, mooie producten en behulpzame klantenservice! Ik ben heel erg teverden.
Superblij met een zaak als TBH!
Door de altijd geweldige en zeer klantvriendelijke service, als ook de zeer goede staat van de figuren is TBH al jaren mijn nr. 1 winkel waar ik mijn (vintage) Star Wars collectie aanschaf. Als ik meer sterren had kunnen geven dan 5, dan hadden ze die ook gekregen, zo blij ben ik ze.
Betrouwbaar en duidelijk
Netjes geleverd volgens aangegeven levertijd en vriendelijk en behulpzaam personeel!
Snelle service
Snelle service, en goede,vriendelijke communicatie, zeker een aanrader!
One Piece OP17
Hallo 😊
I preordered OP17 One Piece TCG with tbhstore. Since I had a problem with the Payment options i wasn‘t able to pay right away. The owner gave me a great solution and now I can‘t wait till release.
Was a lovely customer experience !
Thank you very much.
Doe geen zaken bij dit bedrijf
Iedereen heeft het recht om een artikel te annuleren (ook pre order pokemon )
Ook zijn ze veel te duur met pre-orders. Andere sites zijn veel goedkoper.

Teleurstellende afhandeling van pre-order
Ik had een pre-order geplaatst en alvast betaald. Na een paar weken kreeg ik ineens een mail dat het product niet leverbaar is en dat ik een kortingscode krijg voor hetzelfde bedrag. Er werd niet gevraagd of ik mijn geld terug wilde, alleen een code als standaardoplossing.
Het vervelende is dat ik ondertussen ben uitgegaan van die pre-order en het product nu nergens meer kan krijgen. Dat voelt gewoon als pech voor de klant zonder enige echte compensatie of alternatief. Als je pre-orders aanneemt, vind ik dat je dit alleen moet doen als je het ook echt waar kunt maken.
Wat ik nog kwalijker vind: in de mail stonden ook gegevens en kortingscodes van andere klanten zichtbaar. Dat is erg slordig en roept vragen op over hoe er met privacy wordt omgegaan. Waarschijnlijk zijn mijn gegevens dus ook per ongeluk met anderen gedeeld.
Daarnaast zie ik in andere reviews dat meerdere mensen vergelijkbare problemen met pre-orders hebben ervaren. Achteraf had ik die misschien beter eerst kunnen lezen voordat ik bestelde. Erg teleurstellende en slordige gang van zaken.

Pokemon kaarten
Pokemon kaarten besteld bij deze webwinkel. In de 50 random kaarten zaten 7 dubbelen en weinig variatie.
Verder konden ze bij de Pokémon TCG - Ascended Heroes Tech Sticker Collection niet beloven welke van de twee varianten (Charmander of Ghastly) je geleverd krijgt, maar dat als je er meerdere besteld je wel verschillende zou krijgen. Helaas toch 2 keer dezelfde (Ghastly) gehad ondanks het verzoek voor verschillende varianten en anders de voorkeur voor Charmander.
Snelle en goede klanten service
Snelle en goede klanten service. Me pakket kwam beschadigd aan door de koerier. Maar het werdt supersnel opgelost. Ik snap niks van sommige reviews mijn ervaringen zijn top. Heb meedere aankopen gedaan in het verleden en is altijd goed gegaan.
Begrip voor verzamelaar!
SUPER vriendelijke en behulpzame mensen! Had voor comiccon een case nodig, maar zat tijdnood aan vast ivm lange levering. Hun hadden extra moeite gedaan voor mij zodat ik het eerder kon krijgen! De cases zijn topkwaliteit en snel bezorgd! Echt goed geholpen en begrip voor de verzamelaar!
Hier heb ik magic boosters besteld van…
Hier heb ik magic boosters besteld van een nieuwe set en deze zijn vlak voor de levering geannuleerd. De uitleg is dat het niet wordt geleverd en er geen verdere verklaring voor is. Er is een reactie geplaatst dat er is geïnformeerd over eventuele annuleren, bij het nalezen van alle mails en het bekijken van de website is duidelijk niks te vinden over de grote kans op annuleren.
Ik ben op de hoogte gebracht van de annulering en heb vrij snel mijn geld terug gekregen. Ik ben echt wel heel erg teleurgesteld dat ik na zo vroeg te hebben besteld. Vlak voor de levering een annulering te krijgen. Ik zal hierop mijn review laten reflecteren.

Resposta de tbhstore.nl
Ik koop hier wel eens wat voor mijn…
Ik koop hier wel eens wat voor mijn partner, die vintage Star Wars figuren spaarde als kind en ze nu graag zo nu en dan weer aanvult.
Het wordt goed verpakt verzonden.
Ik heb echter al meerdere keren aangegeven dat je geen geld mag vragen als bedrijf voor het gebruik van een betaalmethode creditcard door de klant. Dat is WETTELIJK vastgelegd. Ergens schrijven ze hier (als reactie op een recensie van dec 2024) dat ze zich altijd netjes aan de wet houden, maar dat lukt ze dan toch niet. Ik vind het echt schandalig dat dit toch berekend wordt. En jammer, want ik koop hier dus best graag. Ik gebruik mijn creditcard, omdat mijn aankoop dan verzekerd is. Dat komt henzelf dus ook ten goede, want als het dan kwijt zou raken in de post of beschadigd zou raken, dan doet ICS niet lastig en dan hoef ik hen er niet mee lastig te vallen.
Nu kies ik dus voor Ideal bijv, maar ik wil gewoon met creditcard betalen en daar geen (dikke!) euro’s voor bij betalen. Het gaat namelijk om zo’n 4-5 euro bij een bedrag van €80.
Het mag simpelweg dus ook niet. Stop daar dan mee. Het doet af aan het vertrouwen.
Update, reactie van de winkel (de ingekorte versie):
Het aanbieden van betaaldiensten zolals Klarna en Creditcard kosten een hoop geld voor een ondernemer. Dat de fees wettelijk niet doorberekend mogen kan kloppen, maar helaas wordt ondernemen daardoor vrijwel onmogelijk gemaakt. Het is je vrij om een negatieve review achter te laten of een klacht in te dienen, maar helaas verandert dat de zaak niet dat alle kosten voor een ondernemer bizar hoog zijn, maar de consument alles zo snel en goedkoop mogelijk wil ontvangen. Misschien moeten we maar stoppen met het aanbieden van dergelijk betaaldiensten en alleen Ideal aanbieden?
- 7 mei ontvangen van de winkel
En zo werkt het dus niet he. Het feit dat je zegt ‘kan kloppen dat de fees niet doorberekend mogen worden’ is je van de domme houden of al jaren niet op de hoogte zijn van de huidige wet en regelgeving. Als iedereen zo doet, omdat het anders allemaal te moeilijk of duur wordt, dan wordt het een rotzooi. Dat je het er niet mee eens bent mag, maar regels zijn gewoon regels. Waarom gelden ze niet voor jullie, maar wel voor een ander?
Overigens gemaild dat je voor Ideal dus wel een (kleine) fee mag vragen, €0,25 bijvoorbeeld. Doe de fee daar dan op, dan houd je je aan de regels. Of laat mensen direct overschrijven als het allemaal zo vreselijk duur is.
Daarna geen reactie meer ontvangen, ik vroeg namelijk waar de belachelijke hoogte van het bedrag dan vandaan komt en de winkel moet daar transparant over zijn (ja, dat is ook nog eens vastgelegd in deze wet) en daar hebben ze dan ook lak aan.
En alle andere ondernemers die zich wel netjes aan de regels houden, daar hebben jullie dan ook nog eens schijt aan. Ik kom het namelijk bijna nooit meer tegen, ook niet bij de kleine winkels.
Nog een update na deze trieste reactie van de winkel:
Maar serieus: waar klopt niks van dan? Wat ik schrijf? Alles is eerlijk en transparant gegaan vanuit mijn kant. Ik lieg helemaal NIETS in mijn review. Ik zeg netjes wat ik van de verzending en producten vind en ik geef minder sterren omdat jullie je niet aan de wet houden en ik me daardoor belazerd voel. Eerlijke zaak. Wat begrijp je daar niet aan? En ja dat is inderdaad mijn goed recht. En heeft dus niets te maken met ondernemertje pesten. Heel sneu.

Resposta de tbhstore.nl
Snelle levering met goede service.
Geweldige Oldschoolstore voor Toys
Geweldige store al een paar keer besteld nu, gisteren en vandaag de klantenservice nodig gehad en hebben het fantastisch opgelost, dank daarvoor. Volgende bestelling komt er vlug aan om iedere maand iets aan mijn collectie toe te voegen.
Uitkijken met dit bedrijf! Oplichters eerste klas!
Uitkijken met dit bedrijf!! Oplichters! Een paar maanden geleden een bestelling gedaan (inclusief een pre-order). De pre order was nog niet binnen dus had ik gekozen voor tijdelijke opslag. Ik had de bestelling geannuleerd binnen het wettelijke termijn van 2 weken. Het geld van de pre- order kreeg ik terug maar de rest van het geld van de bestelling heb ik tot op heden nogsteeds niet ontvangen. Ze weigeren om het gekd terug te geven, want hun staan boven de wet met hun zelf verzonnen regeltjes (denken ze). Dus heel goed uitkijken voor je hier besteld! Dit bedrijf doet dingen die volgens de wet niet eens kunnen. Deze review blijft staan tot ik mijn volledige bedrag teruggestort heb gekregen.

Goede klantenservice
Ik heb 4 figurines ge pre-ordered die op verschillende tijden aankwamen. Deze zijn in de opslag van TBHstore bewaard tot ze allemaal binnenkwamen waarna alles mooi in 1x werd verstuurd, goed verpakt. Bij vragen reageren ze snel en werd ik goed geholpen. Mijn order kwam van mytoychest, die onlangs is overgenomen door tbhstore en dat verwarde mij, maar dat is heel netjes opgelost! Dus ben ik zeer tevreden.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Doen erg neerbuigend annuleren bestellingen en weigeren geld terug te geven

Resposta de tbhstore.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.