Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev behandlet på det aftalte tidspunkt. Fik en grundig behandling (tandrensning m.v.), et gavekort på 500,- kr. og et overslag over to tandbehandlinger, som jeg skal have lavet senere på månede.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg gik med ondt i tanden, og blev behandlet for plastfyldning af Simone og Merve. De var super venlige, rolige og professionelle. Det gik både hurtigt og smertefrit, da jeg blev godt bedøve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Teamtand er en moderne tandlægevirksomhed med klinikker i Ballerup, Greve og Hundige, kendetegnet ved en nytænkende atmosfære og et hyggeligt design. Vi har samlet et engageret team af dygtige medarbejdere, som altid sætter vores patienter i højsædet. Hos os er kvalitet, faglighed og tryghed altid i centrum - både i mødet med patienterne og i det daglige samarbejde på klinikkerne. Vi er at finde i Ballerup Centret og WAVES Shoppingcenter.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Den hurtigste tand redning 😁

Jeg gik med ondt i tanden, og blev behandlet for plastfyldning af Simone og Merve. De var super venlige, rolige og professionelle. Det gik både hurtigt og smertefrit, da jeg blev godt bedøvet.

Dagen efter, da bedøvelsen var væk, havde jeg ikke ondt mere i tanden. Det var dejligt ☺️ men kunne mærke, at mit tandbid ikke føltes normalt. Fyldningen var for høj, og det var ubehageligt både at bide, spise og endda nyse. Jeg ringede til klinikken og fik heldigvis en tid med det samme. Jeg var nervøs for, om det kunne fikses, og om jeg ville kunne forklare hvor problemet mærkes.

Jeg blev taget imod med et smil af Simone og Lucas. Trods min nervøsitet, så var jeg rolig igen, Simone beroligede mig for hun nok vil løse det. Og det gjorde hun med det samme 😅 på ét minut blev tanden slebet til — vupti, så føltes den helt normal igen.
Det var så befriende.

Jeg gik derfra super glad og lettet.

Tusind tak 🤩
Hajar

23 de maio de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din utroligt varme og detaljerede anmeldelse, Hajar. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du gik derfra glad og lettet. Simone, Lucas og Merve bliver helt sikkert glade for dine fine ord 😊

Kan varmt anbefales

Jeg fik akut tandpine og ringede ind lørdag kl 9.15 fik en tid 12.30 hos den sødeste tandlæge Simone og en meget sød elev der også var med. Fra jeg ankom og til jeg havde fået trukket en visdomstand ud helt smertefrit gik der 30 min. Blev taget imod af den sødeste receptionist som endda havde ringet og sagt at hvis det var jeg var der før havde de tid før. Virkelig god oplevelse og service. Og hele turen fra Næstved værd på en lørdag.

23 de maio de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Rikke. Det gør os glade at høre, at vi kunne hjælpe dig. Jeg giver selvfølgelig dine søde ord videre til Simone og receptionen 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget kompetent tandlæge og assistent

Meget kompetent tandlæge og assistent.
Informationen både før og efter behandlingen var i top!

19 de maio de 2026

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Hanne. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😊

Virkelig et behageligt sted

Virkelig et behageligt sted, har stort set kun mødt søde og rare receptionister, tandplejere og tandlæge👍 altid i mødekommende, omsorgsfulde og omhyggelige.

19 de maio de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de søde ord, Gitte. Det betyder meget for hele teamet at høre ☺️

Andreas og Sabrina

Var en tur i stolen hos Andreas og Sabrina. Der var kommet et hul i bisserne, så Tanja havde sendt mig videre til dem.
De er bare hamrende gode! Det var dybt proffesionelt arbejde og samtidig formåede de at lave en rigtig god stemning.
Nåede dårligt nok at ligge mig i stolen, så var jeg på benene igen.

23 de abril de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Jacob. Det gør os så glade at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg giver selvfølgelig dine ord videre til Andreas og Sabrina 😊

Dejlig klinik ❤️

Rigtig dejlig klinik at komme i altid god service og dygtige tandlæger, samt rigtig gode ansatte i hele klinikken. Fortjener så meget 5 stjerner 🤗😊

26 de março de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for de fine ord, Hanne. Det betyder meget for hele teamet at høre 😊

Fin behandling

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Gert. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig igen ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Benyttede mig af tilbudet med…

Benyttede mig af tilbudet med tandrensing, tjek, røntgenbillede og et gavekort på 500kr

Fik en god behandling af Andreas, meget venlig og grundig

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Jasmin. Jeg giver selvfølgelig dine søde ord videre til Andreas 😊

Fantastisk sted

Fantastisk sted, jeg har været fast kunde i 3 år

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din anmeldelse, Julie. Vi er glade for, at du har valgt os som din faste tandlæge, det er værdsat ☺️

Meget informativ og skånsom

Grundig og samvittighedsfuld - især når man frygter den der ultralyd.

30 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jette. Det er værdsat ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dygtig tandlæge og assistent

Mit første besøg. Skønne og hyggelig reception og venteværelse.
Super behandling, dygtig tandlæge og assistent.

29 de abril de 2026

Resposta da Teamtand

Tak for din anmeldelse, Susanne. Dejligt at høre, at dit første besøg hos os var en god oplevelse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Teamtand er den bedste tandlæge jeg har…

Teamtand er den bedste tandlæge jeg har prøvet.. og jeg har prøvet eb del🫣
De har al tid i verden til os med tandlægeskræk og prøver ikke at presse noget ned over hovedet. Man bestemmer selv farten

15 de abril de 2026

Resposta da Teamtand

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Camilla. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os trods tandlægeskræk 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig oplevelse 😊 Rikke var god til…

Dejlig oplevelse 😊 Rikke var god til mig og min tandlægeskræk 👌🏽

9 de abril de 2026

Resposta da Teamtand

Dejligt at høre at du havde en god oplevelse, Heidi. Jeg giver de søde ord videre til Rikke ☺️

Dygtigste tandlæge

I så gode profesionelle trygge hænder, så jeg “næsten” glemte alt ubehag ❤️
Min bedste anbefalinger

31 de março de 2026

Resposta da Teamtand

Tak for dine søde ord, Christina. Det er skønt at høre, at du føler dig tryg hos os ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais