Teknicar - CR Auto Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Fasanvej 20, 5540 Ullerslev, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi opdagede lørdag at vores bil ikke ville starte, og ringede derfor til Christian mandag morgen, for at finde ud af hvornår vi kunne få ordnet bilen. Han bestilte nyt startbatteri hjem og kom med en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian er super flink og nem at snakke med, som en person der ikke ved så meget om biler endnu var det nemt at følge med i hvad der tidligere var lavet og hvad der burde blive fikset i fremtiden b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en god behandling man får hos CR Auto Ullerslev der bliver lavet det man har aftalt og til en fair pris. Og Christian har flere gange ydet en ekstra indsats når jeg har været presset og ikke kun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CR Auto er en professionel virksomhed,der kan tænke ud af boksen, som ofte kan give en langt billigere pris end såkaldt autoriserede mærke værksteder. Desuden har CR altid været hjælpsom i vanskelige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.035 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og faglig dygtig blev opgaven…

Hurtig og faglig dygtig blev opgaven løst

20 de março de 2025

Hej Thomas

Hvor er det godt at høre. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Det er altid fedt at høre, at personalet er dygtige og hurtige

Kig endelig forbi igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

De bedste hilsner

Kære kunde,

det er godt at høre.

God dag til dig,

god service

godt sted og få lavet din bil

24 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Tobias,

det er vi rigtig glade for at høre, at du synes.

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Christian er en utrolig behagelig og…

Christian er en utrolig behagelig og dygtig mekaniker. Han får min varmeste anbefaling

14 de fevereiro de 2025

Hej Morten,

det er vi rigtig glade for at høre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet og tak for anbefalingen.

God dag,

Hurtig service

Meget hurtig service som sædvanlig

17 de janeiro de 2025

Resposta da Teknicar - CR Auto

Hej Karsten. Det er godt at høre, at det altid er tilfældet.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet!
Rigtig god weekend ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid hurtig ærlig og god service…

Som altid hurtig ærlig og god service til aftalt pris.

16 de dezembro de 2024

Resposta da Teknicar - CR Auto

Hej Claus. Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med servicen og prisen.
Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag til dig og glædelig jul 😃

Altid super god service.

Altid super god service.
Stoler altid på min mekaniker og hans arbejde.

28 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - CR Auto

Hej Lisbeth. Det er rigtig godt at høre - det er vigtigt, at man kan stole på sin mekaniker, så det er virkelig dejligt at høre, at det er tilfældet her.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god dag 🙂

CM Auto er høj standart!

CM er værkstedet der ikke bør anmeldes, tænk hvis der ikke bliver plads til at jeg kan få tid til næste besøg

17 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - CR Auto

Hej Bjarne. Mon ikke, vi altid kan finde tid til dig? :)
Det er godt at høre, at du er tilfreds med os og standarden.
Rigtig god dag. Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tros et hav af fejl har han virkelig…

Tros et hav af fejl har han virkelig gjort alt for at bilen kunne være klar til jeg kunne bla komme på arbejde igen og ikke mindst på forlænget weekend havde der været 6 stjerner for det ekstraordinære havde Christian bestemt fået denne stjerne også…

6 de setembro de 2024

Resposta da Teknicar - CR Auto

Hej Michael. Vi sætter pris på din anmeldelse og flotte udtalelser om Christian. Vi håber, at der er styr på bilen.
Hav en rigtig god dag.
Venlig hilsen Teknicar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais