Teknicar - I.K.AUTO Aps Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

INDUSTRIVEJ 9, 7130 JUELSMINDE, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har gjort et godt stykke arbejde, som altid, jeg har aldrig oplevet noget som er gået galt, og kan ofte bare kan komme forbi hvis noget der er der drillede, perfekt sevice har og jeg har prøvet ads... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

en rigtig træls periode med mange besøg på værksted. der er blevet knoklet for at finde komplicerede fejl som nu tænkes løst ikke en billig omgang kvag stadens begærlighed. ros til værkstedet med tak.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var en super god oplevelse på værkstedet. God behandling og effektiv personale med vejledning og udførelse af arbejdet på vores bil. Vi vil jo også gerne støtte de lokale firmaer her i byen, er et vær... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En lokal virksomhed med en god beliggenhed, der yder god service og venlig betjening - og som takket være beliggenheden muliggør indkøb o.l. før, under eller efter hjulskiftet. Kan anbefales!

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.033 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dygtig mekaniker der gør det nødvendige…

Dygtig mekaniker der gør det nødvendige til tiden.

10 de junho de 2025

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever både dygtighed og punktlighed på værkstedet.
Vi arbejder hele tiden på at gøre os fortjent til den femte stjerne også – så vi håber, vi ses igen næste gang, bilen trænger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig behandling.

10 de junho de 2025

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplevede en både hurtig og venlig behandling.
Vi gør os umage for, at det skal være nemt og rart at komme forbi, også når det skal gå lidt stærkt.

Vi håber, vi ses igen næste gang.

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du oplevede fantastisk service og er tilfreds med det udførte arbejde 😊

Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Fin service

Fin service, hurtig ekspeditionstid

20 de maio de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede fin service og en hurtig ekspeditionstid.
Vi ved, at det gør en forskel, når tingene kører gnidningsfrit og uden ventetid – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Vi håber at se dig igen på værkstedet 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og serviceminded lokal virksomhed!

Kan anbefales!

30 de abril de 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os at høre, at du sætter pris på både servicen, den venlige betjening og den gode beliggenhed.
Vi er stolte af at være en del af lokalområdet – og det er jo kun en bonus, hvis man kan klare et par indkøb, mens vi skifter hjul!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen 😁

Altid hjælpsomme og venlige

Altid hjælpsomme og venlige, uanset om man kommer med store eller små problemer

30 de abril de 2025

Hej Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever hjælpsomhed og venlighed hver gang, uanset opgavens størrelse.

Vi mener, at alle problemer fortjener ordentlig opmærksomhed – og det glæder os, at du mærker det i praksis 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Igen en god oplevelse.

8 de abril de 2025

Hej Kjeld,

Tusind tak for din anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du vender tilbage – og vi gør os umage for, at det altid skal være sådan.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nice professional workers.

11 de março de 2025

Hi customer,

we really appreciate your review of I.K.Auto.

Have a great day,

kind regards from Sofie from Teknicar

Fantastisk service

Fantastisk service. Dropper det værksted hvor jeg købte bilen. Det var 8500 billigere end tilbuddet jeg havde fået fra forhandleren

25 de fevereiro de 2025

Hej Gitte,

det er fantastisk at læse din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med servicen hos I.K.Auto.

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

26 de fevereiro de 2025

Hej Thomas,

det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang,

11 de fevereiro de 2025

Hejsa Jens,

det er rigtig godt at høre, at det altid er tilfældet!

Tak for din anmeldelse og god dag til dig,

3 de fevereiro de 2025

Hej Allan,

det er super godt at høre.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet - det sætter vi pris på.

God dag til dig,

Altid god service

Altid god service, og altid god snak om hvad der skal laves, hurtig og godt

30 de janeiro de 2025

Hej Aksel,

det er rigtig godt at høre, at du altid får en god snak og god service på værkstedet.

Tak fordi du delte din oplevelse og tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet - det sætter vi stor pris på.

God dag og god weekend,

Højt serviceniveau

17 de dezembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Kære kunde. Det er godt at høre.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og opdateret viden

God service med præcis hvornår jeg skal komme og hvornår den er færdig.
Super god viden og kan anbefale værkstedet til andre.

6 de dezembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Hej Mads. Det er rigtig dejligt at læse din anmeldelse! Det er godt at høre, at du er tilfreds med viden hos værkstedet og kommunikation. Vi er særligt glade for, at du vil anbefale værkstedet 😎
Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag til dig og glædelig jul 😃

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den udførte opgave blev gjort til tiden…

Den udførte opgave blev gjort til tiden og til ug

10 de dezembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Hej Flemming. Det er godt at høre!
Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag til dig og glædelig jul 😃

Altid god service og imødekommenhed

Altid god service og imødekommenhed

14 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Hej Michael. Det er virkelig dejligt at høre.

hjulskift

godt og hurtig arbejde

14 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Hej Birgit. Det er godt at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var meget glad for den fremragende…😊

Jeg var meget glad for den fremragende service, du ydede

13 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - I.K.AUTO Aps

Hej Blessing. Det er vi glade for at høre.
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais