Teknicar - MB Automobiler ApS Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Ringstedvej 19, 4600 Køge, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos værkstedet. Servicen var i top fra start til slut – de var imødekommende, ærlige og professionelle. Jeg blev holdt godt opdateret under hele forløbet, og arb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Sublim

Sublim, effektiv og venlig service som sædvanlig

4 de junho de 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du igen har oplevet sublim, effektiv og venlig service hos os.

Rigtig god dag til dig!

Kathrine fra Teknicar

Hurtig og proff

Hurtig og proff. Service og udførelse leveret

16 de março de 2026

Hej Connie

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig og professionel service samt udførelse.

Rigtig god dag til dig!

Kathrine fra Teknicar

Godt håndværk

Godt håndværk, god pris, venlighed.

23 de julho de 2025

Hej Talha

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord.

Vi er glade for, at du oplevede godt håndværk, en fair pris og venlig service – det er netop den kombination, vi altid stræber efter.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar

Helt enestående oplevelse

Helt enestående oplevelse. Fantastisk service, åbenhed og ærlighed fra første møde til det sidste. Meget professionelt værksted og personale. Vi kan kun anbefale at finde sig en god brugt bil her. Vi kommer igen næste gang vi mangler bil.
Bedste hilsner
Boye og randi

26 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hejsa Boye og Randi,

det er virkelig skønt at læse jeres anmeldelse - WOAW!

Tusind tak for de rosende ord om MB og personalet. Vi glæder os allerede til at se jer igen 😊

De bedste sommerhilsner Sofie fra Teknicar

Perfekt service

22 de abril de 2025

Hej Levi,

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du oplever perfekt service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sofie fra Teknicar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og høj kvalitet!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos værkstedet.
Servicen var i top fra start til slut – de var imødekommende, ærlige og professionelle. Jeg blev holdt godt opdateret under hele forløbet, og arbejdet blev udført både hurtigt og grundigt. Bilen kører perfekt nu, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Kan varmt anbefale værkstedet til andre – jeg kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår.

20 de março de 2025

Hej Oktay,

det er rigtig dejligt at læse om din oplevelse. Det er nogle gode ting, du fremhæver - såsom ærlige og professionelle, du blev opdateret og følte dig tryg.

Vi sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse og anbefaling af værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

God og kompetent hjælp

God og kompetent hjælp, rådgivning og sparring.
Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Teknicar- MB Automobiler 🤗

25 de março de 2025

Hejsa Jan,

det er nogle gode ting, du fremhæver - og det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos MB Automobiler.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

10/4 👌

10/4 👌 - Flot service - kun ABSOLUT godt at sige om dette værksted - hurtigt og expedit. 💯 % tillid og tilgængelighed. Så så imødekommende og problemløsende i topklasse. Kan kun give den bedste anbefaling til dette værksted.
🥰♥️👏🌹

11 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Rikke. Det er virkelig fantastisk at høre! WOAW. Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling :)
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Super kundeservice

Super kundeservice og løsningsorienteret team på værksted såvel som bogholderi.

5 de agosto de 2024

Resposta da Teknicar - MB Automobiler ApS

Kære Frank. Det er super dejligt at høre.
Vi ønsker dig en fortsat dejlig sommer

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, god orientering om reparation og fin kommunikation med værkstedet undervejs.

4 de julho de 2024

Resposta da Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Jørgen. Det er dejligt at høre - og vi håber, at du en anden gang vil bruge os hos MB Automobiler.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer

God service

Hurtig og venlig betjening, god kvalitet og rimelige priser

20 de junho de 2024

Resposta da Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Parly. Det er dejligt at høre - tak for de flotte ord.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer
Venlig hilsen Teknicar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais