Teknicar - Smedegaard Auto ApS Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Gertrud Rask Vej 1, 9210 Aalborg SØ, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egentlig skulle jeg bare have monteret et bakkamera, men ejern Thomas’s ekspertise har gjort, at jeg nu flere gange har taget turen fra Fyn til Aalborg for at bruge Smedegaard Auto. Man skal le... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som altid er de hurtige, søde, rare og hjælpsomme og så de lige så dygtige som de store værksteder, forskellen her er blot at jeg her betaler en rimelig pris for arbejdstimer i forhold til de store v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TOTAL IORDEN SERVICE! thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.025 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde hurtigt behov for at få…

Havde hurtigt behov for at få vinterdækkene på, før en tur til Norge. Mailet om morgenen, senere på dagen var det ordnet. Perfekt.

20 de outubro de 2025

Hej Mikal

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få vinterdækkene på, så du kunne komme godt afsted til Norge.

Super god service

Super god service.
Har aldrig mødt så dygtige og imødekommende mekaniker

16 de outubro de 2025

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super god service, og at vores mekanikere har gjort et godt indtryk med deres dygtighed og imødekommenhed.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid god behandling

13 de outubro de 2025

Hej Egon

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god behandling hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid super hjælp og høj faglighed

Jeg driver selv et mindre autoværksted, men når det gælder de mere avanceriet kodninger og diagnosearbejde på VW og Audi, ringer jeg altid til Smedegaard-Auto. Thomas tager sig altid tid til at hjælpe, og det er tydeligt at han har en dyb tekniske forståelse og specialviden for VAG-gruppen.

Servicen er i top og Thomas er ærlig hjælpsom og meget kompetent.
Kan varmt anbefale dem der har brug for specialist om VW Og Audi.
Jeg har lige sat min Audi A4 ud til Thomas, for at få lavet en frontskade.

10 de outubro de 2025

Hej Kristian

Tak for din flotte anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du sætter pris på vores faglighed og service.

Super dygtige

Jeg har selv et lille autoværksted i Skovsgård ved Brovst. Så hvis jeg har et problem, kan jeg altid ringe til Thomas. Især om de tyske biler. Jeg sender biler videre til dem, hvis jeg ikke kan løse problemet.

3 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har tillid til Thomas og vores hjælp, især når det gælder de tyske biler.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og god prisanbefaler

God service og god pris

18 de julho de 2025

Hej Leo

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du anbefaler os!

Vi er glade for, at du oplevede både god service og en fair pris. Det er sådan, vi gerne vil gøre en forskel.

Mange sommerhilsner

Professionelt

4 de julho de 2025

Hej Peter,

det er godt at høre, at du oplever dit besøg som professionelt.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar ☀️

Fantastisk service

Fantastisk service
Imødekommende mekaniker

12 de maio de 2025

Hej Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet fantastisk service og en imødekommende mekaniker.
Vi gør os umage for, at det hele skal føles trygt og ordentligt fra start til slut – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Effektiv

7 de maio de 2025

Hej Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede både god service og en effektiv proces.
Vi gør os umage for, at det skal være nemt og trygt at komme forbi, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Let og ukompliceret

Let og ukompliceret. Har fået skiftet hjul der flere gange.

24 de abril de 2025

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever det som let og ukompliceret at få skiftet hjul hos os.
Vi gør os umage for at gøre det nemt at komme forbi, så det betyder meget, at du lægger mærke til det – også når du kommer igen og igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thomas er en venlig og seriøs…

Thomas er en venlig og seriøs mekaniker, og fornuftig pris.

25 de abril de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Thomas.
Venlighed, seriøsitet og en fornuftig pris er noget, vi sætter en ære i, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid et super professionelt værksted

Altid et super professionelt værksted, meget tilfreds med arbejdet.

24 de abril de 2025

Hej Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplever værkstedet som både super professionelt og pålideligt.
Vi gør os umage for at levere ordentligt arbejde hver gang, så det betyder meget, at du er tilfreds.

Brug Teknicar Smedegaard Auto ApS

Thomas dernede er en dygtig mekaniker og der bliver ikke lavet mere end man har aftalt, så du kommer ikke og henter din bil og får en træls regning med i hånden som man kan gøre hos andre mekanikere.

23 de abril de 2025

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Smedegaard Auto.
Vi gør os umage for at være grundige, ærlige og holde os til det, der er aftalt – så det glæder os, at du oplever netop det hos Thomas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Venlig og pålidelig

Pålidelig og venlig service.

17 de março de 2025

Hej Pia,

det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig gut der nemt og billigt kunne…

Venlig gut der nemt og billigt kunne fikse min Skoda :)

18 de março de 2025

Hej Kristian,

det er super godt at høre, at du fik fikset din Skoda.

Sving endelig forbi igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Kan klart anbefales.

14 de março de 2025

Hej Lars,

det er godt at høre, at du er tilfreds med servicen!

Vi er særligt glade for, at du anbefaler værkstedet - og vi ser frem til at byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais