Teknicar - TF Biler Autogården Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Ryvejen 19, 8362 Hørning, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utvivlsomt den bedste mekaniker-oplevelse jeg har haft. Både kommunikationen og prisen var god. Det var fleksibelt, og bilen kunne afhentes uden for åbningstid. Jeg fik oven i købet stillet en rigtig... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tom og TF Biler er helt klart det sikre valg, hvis du vil have god service, gode priser og en mand der har 110% forstand på det han laver og tilgår det som var det hans egen bil. Synd man kun kan give... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God professionel og venlig kundebetjening, er desværre så sjældent man møder det, men kun godt at sige om vores besøg. Meget tilfreds med arbejdet og betjeningen.

Detalhes da empresa

1. Oficina de Automóveis
  2. Mecânica de Carros
  3. Mecânico

Informação fornecida por fontes externas variadas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.045 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kunne jeg give Tom 1 million stjerner

Kunne jeg give Tom 1 million stjerner - så gjorde jeg det!⭐️ 5 er ihvertfald ikke nok!
Man kan altid regne med ham, man ringer, og er helt sikker på at efter ens bil har været i Toms hænder at det spiller!😊
Selvom jeg bor på Djursland og Tom hvor han gør - bruger jeg hellere længere køretid for at min bil kan komme i kærlige hænder og jeg ved den blir lavet til UG..
Jeg kan kun klart anbefale Tom og vil til hver en tid gøre det..
Til trods for han denne gang er et meget dyrt bekendtskab - så er jeg sikker på at det er pengene værd - jeg glæder mig til at få min bil tilbage om ganske få dage efter den har holdt en lang juleferie hos ham!😅 Min bil vil altid trille ind på hans adresse, for ingen mekaniker kan slå hans dygtighed og faglighed..

19 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Janni. Det er helt fantastisk at læse din anmeldelse! Det er virkelig godt at høre, at du tilvælger værkstedet, Tom og hans arbejde - det betyder meget for os, at have loyale kunder og som er trygge på vores værksteder.
Vi sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse og ikke mindst loyalitet - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og fornuftig pris

29 de novembro de 2024

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Jan. Det er super dejligt at høre, at du er tilfreds med service og pris.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god dag😄 Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Second opinion 👍

Så glad for, at jeg blev anbefalet Tom, for en second opinion. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om erfaring og høj faglighed. En lynhurtig vudering, der viste sig at være korrekt og sparede mig for en kæmpe regning. Super service og vejledning hele vejen igennem👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Kan varmt anbefale Tom.
Tak for hjælpen 🙏😊

31 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Kirsten. Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter pris på anmeldelsen og anbefalingen.
Rigtig god dag. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Arbejde i topklasse

Bilen har aldrig kørt så godt.
Virkelig god planlægning-afleveret mandag afhentet onsdag:-)

3 de outubro de 2024

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Jan. Det er fantastisk at høre!
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra Teknicar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig til fair pris

Stod med akut problem med bilen der ikke kunne køre længere. Jeg fik kompetent og super hurtig hjælp til en meget fair pris. Mange tak.

19 de agosto de 2024

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Ella. Dejligt at høre, at du fik kompetent og hurtig hjælp til en fair pris - så er alting, som det skal være.
Vi håber, du får en dejlig dag.
Venlig hilsen Teknicar

Faglig dygtig

Faglig dygtig, altid god service og hurtig til at løse opgaverne.

6 de junho de 2024

Resposta da Teknicar - TF Biler Autogården

Hej Inger. Det er så dejligt at læse - godt du kom hurtigt på farten.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer
Venlig hilsen Teknicar

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk.
Det er nok den bedste service og rådgivning man kan gå i DK. Man føler sig vejledt og får et klart indtryk af en faglig stolthed, som udmønter sig i en ærlig rådgivning.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

13 de novembro de 2023

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais