Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb hier een MacBook Air M4 besteld (15 inch) was toch echt 200 euro goedkoper dan elders… ik was in eerste instantie wat huiverig aangezien ik de website niet kende. Maar alles prima geleverd (wat v... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima besteld via bol.com. we weten allemaal super makkelijk in bestellen. Verpakking was keurig leuke nette flyer der bij. Geen klachten. Helaas doet dan de levering af doordat postnl een dag later k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling rechtstreeks via website geboekt en daarmee duidelijk goedkoper dan via Bol.com. Vragen over kabel/ adapter werden direct in magazijn nagekeken. Fijne en snelle info via email. Volgende d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pakje naar mij i.p.v. ander bezorgadres gestuurd. Na telefonisch contact, zelf pakje doorgestuurd naar het goede adres, zou portokosten terug krijgen. Tot nu toe nog niets ontvangen, geen reactie o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares
  2. Loja de Baterias
  3. Loja de acessórios para Celulares
  4. Serviço de armazenamento
  5. Loja de Hi-fi
  6. Loja de artigos para fotografia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Telesun.nl is al vanaf 1999 gevestigd te Rotterdam en actief in Mobiele telefonie. Van mobiele telefoon tot telefoonkabel, wat u zoekt, vindt u bij Telesun.nl Naast onze online webshop TELESUN.nl heeft ook 2 vestigingen in Rotterdam. Ons motto, "service en tevredenheid van de klant staan voorop, uiteraard met de juiste prijs die bij ú past"

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

855 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

waarschuwing non-eu toestel

Even een waarschuwing koop geen non-eu toestel als deze defect raakt, wat bij mij binnen 6 maanden gebeurde, help samsung service center je niet en je heb ook geen garantie op het toestel, dus weggooien en weg investering.

28 de março de 2022
logotipo da TELESUN.nl

Resposta de TELESUN.nl

Beste,
u mag altijd nog met de webshop contact opnemen. Zij gaan u zeker bij helpen

MVG

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KOOP GEEN AIRPODS HIER!!!!!

Deze oplichters hebben mij heel veel verdriet bezorgd. Zij verkochten mij kapotte airpods pro die het na een tijdje niet meer doen. Ik ga mensen overal waarschuwen voor hun slechte zaken. Ik laat jullie niet met rust. Ik ga net zo lang door tot iedereen op de hoogte is van jullie slechte zaken. Mensen belazeren met nep spul is super laf!

4 de dezembro de 2021

Een hele slechte bedrijf

Een hele slechte bedrijf. Doet alsof ze nieuwe producten verkopen, maar in feite zijn het allemaal gebruikte spullen. Mijn Airpods pro blijken ook binnen de eerste week het niet meer te doen. Qua service schuiven ze alles af op een andere bedrijf en ze zijn erg traag in het beantwoorden van de klanten. Hier koop ik dus nooit meer wat. Ik raad jullie ook aan om je geld niet aan deze oplichters te verspillen.

4 de dezembro de 2021

Geen airpods bestellen!

Normaliter neem ik niet de tijd om een slechte review te plaatsen. Ik heb airpods besteld hier en gelukkig nog kunnen retourneren na bestellen las ik heel veel slechte recensies ik nam contact op met telesun met de vraag hoe het zat met de garantie werd gezegd dat het 1e jaar via Apple ging en 2e jaar via telesun ik ben naar de Apple winkel geweest en blijkt niks van waar te zijn ook heeft Apple gezegd dat ze niet 100% zeker wisten of het echte airpods waren die ik had. Ik heb ze ongeopend terug gestuurd en bij de Apple winkel echte gekocht Denk goed na voordat je hier besteld!

6 de agosto de 2021

Verschrikkelijk bedrijf!

Verschrikkelijk bedrijf!

Ik heb 1,5 maand geleden airpods gekocht die zogenaamd door DHL geclaimt te zijn afgeleverd. Er is hier helemaal niemand geweest en Telesun scheept je constant af met een 'oplossing' dat ze je terug bellen en moeten wachten op een reactie van hun manager. Wat vervolgens niks opschiet, dan alleen je te laten wachten op niks.

Na elke loze belofte zit er weer een week. En raad wat, nog steeds geen reactie van de manager! Waar zit de manager, aan de andere kant van de wereld zonder telefoon? Je wordt als klant totaal niet serieus genomen en krijgt geen enkele oplossing. Telesun, misschien zouden jullie eens wat moeten doen voor jullie klanten in plaats van geen enkele oplossing bieden en je verschuilen achter DHL.

3 de agosto de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nieuwe iPhone niet kunnen opladen + oordopjes

Zelden schrijf ik een negatieve review over een bedrijf, maar nu toch echt eentje. Ik bestelde een iPhone SE2020 bij Telesun. Die kreeg ik met een oplader zonder stekker of USB-kabel, en zonder oordopjes (beloofd op de website dat die erbij zouden zitten). Ik heb een klacht ingediend, waarna ik enkel het uiteinde van een oplader kreeg. Daar kan ik dus niks mee. Ik moest zelf dus een oplader kopen en de oordopjes heb ik na herhaaldelijk vragen nog steeds niet gekregen. Slechte service. Ik zou ergens anders kopen. Dan ben je misschien meer geld kwijt, maar kun je je iPhone tenminste opladen en muziek luisteren.

6 de julho de 2021

Dit bedrijf is oneerlijk

Dit bedrijf is oneerlijk, Wij hebben bij hen een mobiele telefoon en het is nieuw in doos, wat wij hebben gemerkt is dat de telefoon is voor geïnstalleerd met een Aziatische taal waar wij niks van begrijpen, het duurt zolang tot dat wij het kunnen vinden waar de taal te wijzigen is, daarna is de camera van de telefoon binnen 7 maanden stuk gegaan, ik heb ze gebeld en ze gaven eerst aan dat de telefoon maar 1 maand garantie heeft, daarna gingen ze kijken dat het 7 maanden geleden is kwamen ze zeggen dat de telefoon heeft maar 6 maanden garantie, en dat is nu buiten garantie omdat ie een Aziatische telefoon is, dat gebeurt hier in Nederland, dit is een groothandel van mobiele telefoon en zij weten niet wat de regels zijn van de garantie in Nederland, nu hebben wij een jonge telefoon die stuk is en wij moeten maar uitzoeken wat we moeten doen, mijn advies is ( niet intrappen en koop niks bij Telesun.nl )

12 de maio de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Item niet echt nieuw, arme compensatie

"Verzending was super snel, pakket netjes.. maar als ik de telefoon doos komt open doen, de zegel blijkt al geopen! En de plastische folie van de telefoon met vingerafdrukken!!! De dos van duidelijk geopend en de telefoon gepakt dan word ik niet blij!! De telefoon is werkend dus ik zal hem houden.. maar wat en koud douche was de verpakking al open en geraken te vinden!"

Update: Heb de klant service gemaild. Ze hebben me een gratis hoesje en screenprotector verstuurd ter compensatie voor een geopend item. Ze hebben me gezegd "de item was open maar niet gebruikt". Dat was zijn compensatie. Kan niet zeggen dat ik super tevreden ben, maar denk dit is gewoon zijn manier: geopend items in plaats van nieuw versturen en als de klant klacht, goedkope compensatie voorstellen.

12 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk! Bestel hier niet!

Bestel nooit producten bij Telesun! Een MacBook lader die ik kocht, hield al na een paar maanden miraculeus op met werken. Telesun weigert het product terug te nemen of vervanging te regelen, terwijl zij dit wettelijk wel verplicht zijn. Sinds ik hen hier op gewezen heb is de tactiek van hun 'klantenservice' om mij maar helemaal te negeren. Ik heb nu meerdere berichten gestuurd maar ze sturen nu al maanden gewoon niets meer terug. Om gek van te worden.

8 de março de 2021

Top bedrijf Telesun!

Top bedrijf! Ik heb hier voor mijn Samsung S20 een nieuwe oplader besteld en de klanten service was enorm behulpzaam en onwijs vriendelijk! Ik kom zeker bij jullie terug om een aankoop te doen toppers, ga zo door!

24 de fevereiro de 2021

Slechter kan niet

Hele slechte ervaring. Woensdag tel besteld een goedkope. Zou donderdag geleverd worden. Dat was de reden dat ik hier besteld heb. DHL zegt dan dat ik niet thuis ben op donderdag. Het is hier vrij grote receptie waar wel iemand is. De volgende dag komen ze nu langs vrijdag ochtend om 3 uur.,nacht. Maar zeer zeker wel aanwezig. Nu zaterdag zelf bij de receptie krijg ik bericht dat ik er weer niet ben en dat pakje nu maandag avond op kan halen. Bent u gek? Ik sta notabelen op zelf te moment met een DHL meneer te praten die ander pakje breng. U bent wel verantwoordelijk voor u vervoerder. Pakje is hier niet geweest op geen enkele van u tijden.

20 de fevereiro de 2021

AFZETTERS....

De playstation 5 is zeer gewild op dit moment.. tot irritatie van velen wordt elk exemplaar dat beschikbaar komt snel opgekocht door zogenoemde 'scalpers', en voor een veel hoger bedrag aangeboden op sites als Marktplaats en Facebook.
Een nieuwe dag breekt aan en ik ga voor mijn zoontjes, die al maanden wachten, op zoek naar een ps5. Er worden er weer aangeboden, en wel via een webshop genaamd telesun.nl Fijn!!
Ja hoor.. dit zijn de soort gasten waarom de normale huisvader geen ps5 voor zijn kinderen kan kopen..
Ze bieden hem gewoon doodleuk aan voor 995,-
NEGENHONDERDVIJFENNEGENTIG euro!!!!!!
En dan staat er ook nog op de betreffende productpagina: VAN 1600,- VOOR 995,- alsof het een super aanbieding is waar je maar liefst 605,- korting krijgt....
Als je wil overkomen als een betrouwbare webshop moet je vooral gaan scalpen en mensen proberen af te zetten met onreeële prijzen... pffffff
Telesun.nl BOYCOTTEN die gasten... stelletje afzetters.... meer kan ik er niet van maken....
M'n zoontjes zullen moeten wachten tot de zomer waarschijnlijk, dankzij dit soort 'betrouwbare' ondernemers....
TRIEST!!!!!

18 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.