TentamenTrainingen.nl Avaliações 4

1. Instituição Educacional
  2. Provedor de serviços de carreira e educação
  3. Centro de Educação
  4. Serviço de Testes Educacionais

Informação fornecida por fontes externas variadas

TentamenTrainingen.nl | In korte tijd goed voorbereid op je tentamen!

Informações de contato

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

4 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Geld niet waard!

Een training gevolgd voor de het vak Recht van de Europese Unie. De training is totaal niet ingericht op het vak Recht van de Europese Unie, zoals deze wordt gegeven en getoetst op de Rijksuniversiteit Groningen. Dit meerdere malen aangegeven aan de cursusleider. De cursusleider had wel verstand van het vak. Echter gebruikten zij vraagstellingen die totaal niet in vergelijking waren met de tentamens, helaas. In de herkansingscursus dit nogmaals aangegeven, maar er was maar weinig verandering.
Vervolgens verzoek gedaan voor de 'Niet gehaald, geld terug'-garantie, maar dit had blijkbaar binnen één week gemoeten. Ik was 1 dag later...
Conclusie: Het was één en al teleurstelling. Totaal geen verstand van de manier van toetsing op de RUG. Het is te algemeen. Geen oplossing geboden en geld weg zonder resultaat. Nooit weer.

29 de abril de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gedoe

Afgelopen schooljaar heb ik een training gevolgd en helaas toch m’n vak niet gehaald. Ik heb gebruik gemaakt van het garantie die ze aanbieden en zou ik dit jaar de training gratis nog een keer kunnen volgen. Last minute kreeg ik te horen dat midterm training niet wordt georganiseerd en moet ik wachten tot de endterm training. Sinds toen ben ik maar rond aan het mailen en de reactie van hun duurt altijd heeeel lang. De tentamen is al volgende week en ik heb nog steeds niks gehoord of de training überhaupt plaats vind of ik mijn geld terug kan krijgen.

18 de março de 2024

NIET BESTELLEN

Ik heb een product besteld en nooit ontvangen, ze reageren niet op mails/telefoon en willen mijn geld niet terugbetalen, kortom oplichting NIET BESTELLEN.

Ook noemen ze producten 'gepersonaliseerd' zonder dat jij daarvoor hebt gekozen zodat jij niks kan retour sturen (zonder juridisch grondslag).

25 de dezembro de 2023

Niet aan te raden.

Laten we bij het begin beginnen. Ik boek een cursus voor het vak statistiek t.w.v. €199. Niet mals voor een student natuurlijk. Een paar dagen nadat ik deze training heb geboekt krijg ik een mail waarin wordt aangegeven dat deze training geschrapt wordt en ik uit één van de twee andere groepen moet kiezen. 'Al wat geregeld met werk? Pech! Zorg maar dat de andere datums je uitkomen.' Althans, zo voelt het. Ik geef door dat ik dan het liefst naar één van beide groepen ga. Tot nu toe is dit nog niet zo heel erg, kan gebeuren zou je zeggen. Anderhalve maand later, wanneer de training op het punt van beginnen staat, krijg ik een mail: *Let op: dit is een half uur voordat de training zou beginnen en een week voor het tentamen!* De docent is ziek geworden, de training gaat niet door vandaag. Een passende oplossing wordt gezocht. De volgende dag, weer kort voordat de training zou beginnen: 'De docent is ziek en er is nog geen verbetering in zicht. De training wordt geannuleerd, je kunt je geld terugkrijgen.' Dit is minder dan een week voor het tentamen. Op deze korte termijn is er niks anders te regelen voor mij. Geld terug heb ik vrij weinig aan. Ik vind het echt bespottelijk dat de training zo kort van tevoren wordt gepland en dat er niks geregeld kan worden vanuit dit bedrijf op het moment dat er een docent ziek is (waar zij zelf natuurlijk niks aan kan doen). Ook krijg ik nu, na twee dagen, nog geen bevestiging op het feit dat ik mijn geld terug zou krijgen.

2 de janeiro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.