Fijne producten en een uitstekende klantenservice! Er was iets misgegaan met de levering, maar dit werd snel en professioneel opgelost. De producten zijn bovendien van goede kwaliteit. Zeker een aanra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Ver mais
Opgegroeid met het slapen onder schapenwollen dekbedden en nu eindelijk onszelf dat gegund. Enorm genieten weer! Prettig warm en goed van gewicht waardoor het een luxe gevoel geeft. Super blij. Klante... Ver mais
Ik heb een dekbed besteld, maar ik kan het niet beoordelen omdat het hoegenaamd een hygiëne product is. Bij de aankoop is dit niet duidelijk vermeld. Je moet goed zoeken op de site om deze retourvoor... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Heerlijk warm
4 seizoenen dekbed, slaapvacht, eco wollen kussen en een hoeslaken besteld. Geur valt mij echt reuze mee.
Snelle levering. Alles ziet er goed uit.
Slaapvacht is heerlijk dik en warm.
De flanellen hoeslaken is aan de zijkant breed valt super om mijn dikke matras heen. Wilde in nog een kleur bijbestellen maar die is helaas niet meer op voorraad.
Communicatie ivm met een paar vragen via de e-mail was snel, informatief en netjes afgehandeld.
Snelle levering en top kussen
Snelle levering en top kussen, heel tevreden mee
comfortabel warm wollen dekbed
Ik had wat vragen gesteld en daar kreeg ik snel en uitgebreid goed antwoord op, heel fijn
Het vier seizoenen schaperie dekbed besteld 2x 1 persoons
Al de volgende dag 's avonds bezorgd, dus hebben we al heerlijk geslapen onder ons WOLLETJE.
Het is comfortabel warm en niet zwaar en het ruikt heerlijk fris en de tijk is ook aangenaam zacht.
Met deze temperatuur 's Nachts 8° is 1 winter dekbed wel voldoende.
100% tevreden, met onze dank aan de Schaapjes🙂
Snelle levering en slaapt heerlijk
Heerlijk zacht mooi product
Heerlijk zacht mooi product. En ik slaap verrukkelijk
Aangename ervaring
Aangename ervaring, waar het persoonlijke tintje je nog beter doet slapen met heerlijke eerlijke kussens.
Dit bedrif is niet te vertrouwen!
Dit bedrijf is niet te vertrouwen!
Het zijn oplichters en ratten
Zeggen 100% wol te verkopen maar de wol is vermengd met synthetische stof!
Controleer het zelf door een brandproef te doen op uw gekochte wol.
Heb de bestelde wol 6 december terug gestuurd maar tot op heden nog geen geld terug ontvangen.
Vertrouw deze zaak niet! Het vieze achterbakse ratten!
Viel tegen
De kaas was lekker maar de Hoornderring was uitgedroogd ! De randen brokkelden al af in de verpakking. Heb ze wel eens beter gegeten…..
Heel snelle levering
Heel snelle levering, netjes verpakt en het ligt heerlijk
Erg fijne wollen onderdelen
Erg fijne wollen onderdeken.
Heb zelf een verkoelend matras. Is in de zomer fijn maar in de winter erg koud. Daarom op zoek naar een onderdeken. Omdat mijn dekbed hier ook al vandaan komt. Hier gekeken. Snelle levering.
( Jullie sturen via trunks dat was slechts service, ze belde aan gooide voor mijn deur en reden weg voor ik bij de deur was)
Zo'n heerlijk warme deken
Zo'n heerlijk warme deken. Snelle levering. Ben helemaal blij.
Snelle levering en een heerlijk dekbed
Snelle levering en een heerlijk dekbed! Top kwaliteit!
Snelle levering, product ziet er goed uit
Super 4 seizoenen dekbed
Echt een héérlijk dekbed! Lekker warm en zwaarder dan wij gewend zijn. Sinds het eerste gebruik een veel betere nachtrust (wil er niet meer uit)😇😍Echt een aanrader!!
Goed product aan goede prijs
Goed product aan goede prijs, snel geleverd.
Snelle levering en een superdekbed
Snelle levering en een superdekbed. We zijn er erg blij mee
Heerlijk product
Mooie website. Veel informatie. Zeer snelle levering.
Het product voldoet aan alle verwachtingen! Wij gebruiken het slaapvacht/onderdeken nu een paar weken en wat is het heerlijk! Heel zacht, lekker warm. Wij zijn er heel blij mee!
Heerlijk dekbed
Zeer tevreden over de kwaliteit van het dekbed. Heerlijk warm en zeer goed ademend. Het is een natuurlijk en duurzaam product. Ik slaap heerlijk, vele malen beter dan bij een dekbed van synthetisch materiaal.
Goede en snelle levering.
Goede en snelle levering.
Fijn kussen alleen jammer dat er geen rits in zit zodat je het kussen kan bijvullen of er iets uithalen.
Kwaliteit, Welliswaar heb ik pech gehad met mijn…
Welliswaar heb ik pech gehad met mijn bestelde wollendekbedden. Maar ik ben later goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Dat noem ik pas kwaliteit. Ik ben erg blij voor de geboden oplossing. Mijn complimenten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.