Bestille gifteringene over nett. God veiledning av de ansatte via e-post. Rask respons på sending av ring måler og prøveringer. Veldig lett og følge veiledningen på nettet når ringene endelig ku... Ver mais

A empresa respondeu
Veldig fornøyd med forlovelsesring og bestilling av gifteringer. Så mye hyggeligere enn å gå i gullsmedbutikk på kjøpesenter el. Rolige, hyggelige omgivelser på showroom i Oslo, med god hjelp. Fikk se... Ver mais
A empresa respondeu
God nettside med utallige muligheter for valg av stil og stein. Ble oppringt nesten med en gang jeg hadde lagt inn bestilling og anbefalt en bedre løsning enn hva jeg selv hadde sett meg ut, sel... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte forlovelsesringen fra Tesori og er utrolig fornøyd med hele prosessen. De svarte raskt på alle spørsmålene mine, var svært løsningsorienterte og fikk meg til å føle meg trygg gjennom h... Ver mais
Escrito pela empresa
Vi tilbyr alle typer diamantsmykker og er spesialister på forlovelsesringer, gifteringer og klassiske diamantsmykker.
TESORI er et norskeid firma med lang fartstid i smykkebransjen. Kjernen i vårt konsept er at alle kunder – uansett budsjett, skal føle seg velkommen og ivaretatt i våre showroom. Hos oss slipper du å trekke kølapp, men kan sette deg uforstyrret ned i varme omgivelser og få vår fulle oppmerksomhet. Handler du på nett får du selvfølgelig den samme oppfølgingen.
Vår diplomgemmolog har 30 års internasjonal erfaring og håndplukker GIA-sertifiserte diamanter til deg, slik at du alltid kan stole på at du vil gjøre et godt kjøp der alle kvalitetsaspekter er ivaretatt. Når du kjøper diamanter fra oss, kjøper du derfor ikke bare et smykke, du kjøper deg 30 års erfaring, kompromissløs kundebehandling og en unik handleopplevelse.
Vi leverer kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser. Vi tilbyr alle typer diamantsmykker og er spesialister på forlovelsesringer og gifteringer. Vi tilbyr også LAB-diamanter av høy kvalitet.
Vi er stolte av vårt intime og personlige konsept og at vi har hjulpet så mange friere trygt i havn med den perfekte forlovelsesringen.
TESORI gir deg kvalitetsdiamanter til svært konkurransedyktige priser!
Cort Adelers gt 2, 0254, OSLO, Noruega
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Veldig god og rask service. Noe av det beste jeg har opplevet på en nettbutikk! Takk til Terje!

Resposta de TESORI
Var lenge på utkikk etter riktig sted og kjøpe forlovelsesring.
Fikk anbefalt Tesori av en venn, og med god grunn. Her får man virkelig oppfølging fra første stund. Her får man svar til(nesten) alle døgnets tider, og er virkelig et sted man føler man kan stole på, og at kundene betyr mye.
Varene er helt i toppsjiktet, og innenhaver Terje vet hva han driver med. Viktig om man skal legge igjen en del kroner på forlovelsesringer o.l. Anbefales! Her blir det nok kjøpt giftering når steget skal tas videre :)

Resposta de TESORI
Super service og fantastiske produkter. Kan anbefales på det sterkeste.

Resposta de TESORI
Svært god opplevelse. Eksklusivt sted med god kompetanse. Kan trygt anbefale på det sterkeste.

Resposta de TESORI
The rings were very pretty & made perfectly just the way we wanted them. :)

Resposta de TESORI
Ble tatt veldig godt imot, proff rådgivning og ikke minst blid personell.

Resposta de TESORI
God og personlig service. Tesori ønsker å gi deg en kjøpsopplevelse som overgår konkurrentene - 10 av 10👌

Resposta de TESORI
Førsteklasses service. Forhandler tok seg god tid, forklarte og viste frem produkter. Smykket ble levert til avtalt tid. Alt ble håndtert svært profesjonelt. En meget god kundeopplevelse. Veldig fornøyd med kjøpet, og kommer garantert tilbake.

Resposta de TESORI
Vi hentet både forlovelsesringen og gifteringene våre i dag og kunne ikke vært mer fornøyde. Servicen har vært topp gjennom hele prosessen, vi fikk ringene innenfor 14 virkedager og resultatet ble helt perfekt! Ringene kan ikke unngås å brukes før den store dagen🥰 Anbefales på det sterkeste.

Resposta de TESORI
God service, raske og gode svar. Samsvar mellom kart og terreng, størrelser og pris, ingen lurekostnader her og der. Topp

Resposta de TESORI
Gode produkter med fornuftige priser. Bestilte en ring med gravering uten å prøve. God informasjon på nettsiden om hvordan man måler – og den passer perfekt! Også informert om at det er 14 arbeidsdagers levering ved gravering, og den kom til og med et par dager før. Voldsom innpakning (en enorm boks til en liten ring), men føles eksklusivt. Veldig fornøyd, kan godt tenke meg å kjøpe fra Tesori flere ganger!

Resposta de TESORI
God informasjon i forkant av kjøp. Da jeg var litt i siste laget med å bestille med forhåpning om å få den til enn viss dato, snudde de opp ned på alle steiner og fikk den avgårde med ekspress over natt på rekordtid. Fantastisk service, fantastiske produkter!

Resposta de TESORI
Kom innom to uker før turen våres til Italia. Ble møtt med positivitet og en «Can do attitude» til å få ringen klar til reisen. Samt oppfølging etter besøket på show roomet for å nå en veldig knapp frist. Strekt anbefalt til alle.

Resposta de TESORI
En diamant ble knust i min forlovelsesring og Tesori byttet denne gratis men tok selvfølgelig betalt for rhodinering til ca 1000 kr inkludert frakt. Som kunde vil jeg absolutt anbefale Tesori. Vil ikke handle hos noen andre når det kommer til gull og diamanter. Her blir du ivaretatt som kunde. Trygt og profft. Anbefales på det sterkeste 👍👍

Resposta de TESORI
God oppfølging etter bestilling. Levering stod i stil med forventet leveringstid.

Resposta de TESORI
I was looking for a minimalistic, elegant ring to propose with and found this store. I'm really satisfied with the overall experience. I had an appointment in Bergen, where Maria helped me choose the right ring during a friendly and informative conversation. She clearly explained and demonstrated the differences between the stones, which helped me feel confident in my choice.
The ring was a perfect fit, and my fiancée loved it — elegant, beautiful, shiny, with a perfect cut and stunning clarity. ♥️

Resposta de TESORI
Alt var veldig hyggelig, jeg har mottatt safir halskjede mine som var fint pakket. Som alltid jeg er veldig veldig glad med bestillingen min. Tusen Takk !

Resposta de TESORI
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.