Teufel Polska Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Świetna aplikacja pozwalająca sterować nie tylko urządzeniami Teufel alei wieloma innymi , jestem bardzo zadowolony i pozdrawiam twórców apki oraz Wszystkich z Teufel Polska

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Firma ma dużo pozytywnych opinii, które nie wyglądają na fałszywe. Opcje 2-miesięcznego testowania i darmowego zwrotu świadczą o przekonaniu o jakości swoich produktów. Nie miałem jednak okazji z nich... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zakupiłem kolumny podłogowe THEATRE 500,zestaw oddaje ścieżkę muzyczną wspaniale, basy super, jestem bardzo zadowolony z zakupu zestawu. Dałem 4gwiazdki ale nie za muzykę - tylko za transport(zestaw p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kipiłem zestaw teufel 40 + aplituner yamaha rxv6a. Wszystko warte swojej ceny. Jeden głośnik przyszedł uszkodzony ale był od razu wymieniony bez żadnych problemów. Rzadko pisze jakiekolwiek recenzje a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de aparelhos de som
  2. Empresa de Eletrônicos

Escrito pela empresa

Dobre brzmienie to coś więcej niż tylko muzyka – chodzi o sposób, w jaki ją słyszysz. Od 1979 roku produkty firmy Teufel są opracowywane i projektowane w Niemczech z wielką pasją do dobrego dźwięku. Od przenośnych głośników Bluetooth i słuchawek po głośniki stereo i systemy kina domowego – berlińska firma zawsze oferuje najlepszy dźwięk w najlepszej cenie.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Pytanie

Jaki subwoofer dla combo ,ikolumn Ultima 40?

10 de fevereiro de 2023

Dzień dobry,

W razie tego typu pytań prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta pod adresem serwis@teufelaudio.pl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wymiana sprzętu na inny model

Kupiłem zestaw ULTIMA 20 Kombo wraz ze streamerem. Dostawa do Warszawy błyskawiczna. Po podłączeniu i posłuchaniu uznałem, że streamer jest zupełnie zbędnym i niepotrzebnym dodatkiem, a radia internetowego i całej reszty typu Spotify można słuchać przez wbudowany bluetooth. Brakowało mi trochę brzmienia basów i dlatego zwróciłem sprzęt. W zamian zkupiłem THEATER 500S Kombo. I to był strzał w 10! Wymiana, tj darmowy odbiór sprzętu z domu i dostawa nowego - SUPER! Jestem pod wrażeniem i jakości sprzętu i poziomu obsługi.

9 de fevereiro de 2023

Świetna obsługa

Świetna obsługa, szybko i trafnie udzielone wskazówki pozwoliły rozwiązć mi problem z bluetooth. Pełen profesjonalizm. Widać, że zależy firmie na klientach. tylko tak dalej !!!

4 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

MAM PYTANIE CZY KUPUJĄC ZESTAW KINA…

MAM PYTANIE CZY KUPUJĄC ZESTAW KINA DOMOWEGO TEUFEL ULTIMA 40 SURROUND 5.1SET CZY SA KABLE DO PODŁĄCZENIA W ZESTAWIE CZY TRZEBA DOKUPIC ODDZIELNIE

7 de fevereiro de 2023

Dzień dobry,

Dziękujęmy za pytanie.

Jeżeli zestaw nie zawiera amplitunera, to nie ma w nim kabli. Jeśli w zestawie znajduje się amplituner, to w zestawie są również kable. W razie dalszych pytań prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem serwis@teufelaudio.pl.

Mam już kilka produktów Teufel

I❤TEUFEL

6 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Problemy z komunikacją

Zamówiłem zestaw stereo który miał do mnie dotrzeć w dniu 31.01.23 przewoźnik który miał przywieźć przesyłki oczywiście nawalił straciłem cały dzień na czekanie,ale to nie wina firmy Teufel. Natomiast po kontakcie z przedstawicielem firmy Teufel uzgodniłem że jeżeli dostarczą mi dostawę do godziny 12 to będę ją jeszcze w stanie odebrać, jakież było moje zdziwienie gdy w statusie przesyłki widzę że przesyłka jest przekierowana na kolejny dzień a druga ma przyjść dzień wcześniej. Po ponownym kontakcie stwierdziłem że nie ma sensu się szarpać i po prostu chcę zwrotu pieniędzy, przedstawiciel firmy Teufel miał to załatwić w ups i w momencie gdy sprzęt wróci na magazyn zwrócić mi pieniądze. Po kilku godzinach od naszej rozmowy dzwoni kurier mówi że ma dla mnie paczkę byłem w stanie jeszcze to odebrać ale okazało się że ma tylko jedną paczkę bo druga jest w magazynie nawiasem mówiąc w statusie przesyłki napisał że dzień wcześniej próbował ją doręczyć na moje pytanie dlaczego odpowiedział że coś trzeba napisać. Może warto pomyśleć o zmianie firmy UPS na inną bo to zdaję się nie tylko mój problem.Pytanie teraz tylko czy przedstawiciel Waszej firmy załatwi pozytywnie sprawę w UPS i stosunkowo szybko otrzymam zwrot pieniędzy. Szczerze żałuję bo byłem ciekawy brzmienia Waszego zestawu.
Muszę oddać firmie Teufel że pieniądze po kilku dniach były z powrotem na koncie. Niemniej jednak szkoda że przez podwykonawcę w tym wypadku UPS transakcja nie doszła do skutku.

31 de janeiro de 2023

Resposta da Teufel Polska

Dziękujemy za Pana ocenę.

Paczki ostatecznie do nas wróciły. Przykro nam, że nie otrzymał Pan zamówienia. Nie jesteśmy w stanie zagwarantować konkretnego czasu dostawy. Przykro nam, że przesyłki były zostały wysłane pojedynczo. Proszę pamiętać, że czas doręczenia zamówienia wynosi od 2 do 9 dni roboczych. Przekażemy Pana sugestie dotyczące zmiany firmy kurierskiej do naszego zespołu odpowiedzialnego za logistykę.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pierwszy zakup w Teufel .

O marce Teufel dowiedziałem się czytając artykuły z internetu. Strona firmy była przystępna i dobrze prezentowała produkty. Poczytałem opinie i zdecydowałem się na zakup radia -na początek. Z zakupu, dostawy i działania radia jestem bardzo zadowolony.

20 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Świetna jakość sprzętu i jeszcze lepsza jakość obsługi klienta

Jakoś sprzętu - bardzo dobra, dźwięk świetny, ale do tego najbardziej pomocny support z jakim miałem do czynienia przeprowadził mnie przez podłączenie sprzętu, doradził kupno przejściówki i odpowiednich kabli nawet jeśli nie były one w ofercie. Do tego pomógł w odpowiednich ustawieniach TV. Polecam!

10 de janeiro de 2023

dzwięk ważniejszy niż obraz

dzwięk jest niesamowity przestrzenny ,sprzęt łatwo
łączy się z tel.,tv,gramofonem.filmy oglądane z dzwiękiem teufela przenoszą do sali kinowej .

6 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Za namową kolegi kupiłem zestaw mini…

Za namową kolegi kupiłem zestaw mini Ip42 . Sprzęt z drugiej ręki z uszkodzonym mechanizmem szuflady.Serwis zadziałał błyskawicznie i w bardzo rozsądnych pieniądzach.Dźwięk jest potężny , jak na tak małe gabaryty.

25 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chciałem zakupić sprzęt od producenta

Chciałem zakupić sprzęt od producenta. Ze względu na dużo negatywnych opinii na temat realizacji zamówienia, chciałem zakupić z wysyłką za pobraniem. Niestety nie ma takiej możliwości. Jakikolwiek kontakt jest niemożliwy. Słabo to widzę.

24 de dezembro de 2022

Resposta da Teufel Polska

Dziękujemy za Pana ocenę.

Niestety nie oferujemy płatności za pobraniem, ale oferujemy kilka innych metod płatności, takich jak PayPal, ApplePay lub Przelewy24. Aby skontaktować się z naszym działem obsługi klienta, można skorzystać z następującego linku: https://support.teufel.de/hc/pl/requests/new.

FIRMA

FIRMA, usługa, kontakt i przesyłka oraz dostarczenie z dużą dbałością, pełen profesjonalizm. Polecam. Pozdrawiam AŻ.

22 de dezembro de 2022

Kolumny Ultima 40 MK3 + Teufel Kombo 62

Kolumny Ultima 40 MK3 + Ampli Teufel Kombo 62
* Kolumny na prawdę ładne choć okleina średniej jakości. Waga kolumn i gabaryt zwiastują to co najlepsze... Subwoofera nie potrzeba !!! Pięknie to gra w stereo. Dosyć mocno dominujący bas ale akurat w moje upodobania to trafia.
*Amplituner - zaskakująco kompaktowy, z rewelacyjnie wykonanym w aluminium pilotem.
Zestaw świetny zarówno do muzyki rockowej, bluesa, a nawet elektroniki. Pomimo, że to stereo ( w moim wypadku to absolutny atut) to świetnie sprawdza się jako zestaw do oglądania filmów.
Bardzo dobrze zbiera DAB oraz fajny patent z "ukryciem napędu".
A wisienką na torcie był zakup takiego zestawu NOWEGO !!! W promce poniżej 4tys zł !!!

5 de dezembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais