Mijn zoon heeft een super toffe tijd gehad, zowel voor als tijdens de reis was er goed contact met Anil,hij is heel behulpzaam en alles was prima geregeld.
Veja o que dizem as avaliações
Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met de keuze die ik heb gemaakt om bij thaigo te verblijven. Het personeel is super aardig en mee denkend. Ook word alles goed geregeld (denk aan eten, training etc... Ver mais
Een maand een trainingskamp gehad bij river muay Thai. Hele fijne plek met een prachtig uitzicht overal, super aardige trainers waar je veel van kan leren. Hele relexte mensen daar en super chill tr... Ver mais
De Muay Thai trainingsweek bij Thaigo was een super ervaring! De sfeer tijdens de trainingen was super fijn en ontspannen, terwijl er ondertussen ook flink werd getraind. Buiten de trainingen om was e... Ver mais
Detalhes da empresa
Ontdek Thailand met THAIGO: dé bestemming voor Thailand reizen, Muay Thai trainingen en groepsreizen voor jongeren. Boek vandaag nog en beleef een avontuur!
Informações de contato
Schinkelweg, 2712AZ, Zoetermeer, Holanda
- info@thaigo.nl
- thaigo.nl
Heerlijke 9 daagse muay thai
Heerlijke 9 daagse muay thai traingskamp gedaan .met als eerste 2 dagen acclimatiseren in het mooie kanchanaburi (hotel word voor je geregeld) . Daarna door naar de Sitmonchai Gym waar de training zal gaat beginnen .ik had daar een kamer voor mezelf (airco aanwezig ) .je traint 2 keer op 1 dag en dat is wel even lekker aan het gas gaan .Afhankelijk van hoeveel jij er in stopt. Ze hameren heel erg op de techniek .Alle trainers zijn zeer aardig en hebben veel verstand van de sport .en de eigenaar is zeer betrokken .het is eten word netjes verzorgd en ik vind het echt lekker .ik moet wel eerlijk zeggen 9 dagen is eigelijk wel te kort je zit er dan net lekker in .alles bij elkaar top week gehad zeker aan te raden
16 daagse advanced training
Wat een gave ervaring was dit! Zweten, hard gaan maar ook genieten van de Thaise cultuur en eten. Top ophaalservice vanuit thaigo. Ze waren zeer betrokken en zijn goed geholpen, ook met onze reis naar het zuiden, Koh Samui. Absolute aanrader, we gaan volgende keer weer met Thaigo.

Resposta da THAIGO.nl
Ontzettend genoten van een pure, lokaal Thaise belevenis in Kanchanaburi City en Muay Thai opzienbarend snel geleerd.
Waar moet ik beginnen!? Het was een onvergetelijke twee weken waarbij ik intens heb genoten en mijn Muay Thai vaardigheden heb verbeterd.
Vanaf dag één werd ik goed ontvangen vanaf het vliegveld en naar het hotel in Kanchanaburi City gebracht. Ik had de tijd om Kanchanaburi rond te toeren voordat ik door mijn toergids in de avond op een van de vele Night Markets werd begeleid. Ik heb van een hele hoop lekkere hapjes en drankjes genoten die voor een hele goedkope prijs werden aangeboden. Thailand is ook super budget vriendelijk om te shoppen, want voor een goedkope prijs heb ik heel wat kledingstukken en souveniertjes op de Night Markets binnen kunnen slaan!
Het trainen liep eveneens super! Ik had persoonlijk al enkele maanden tot een half jaar kickboks ervaring. Ik kon dus al gelijk mee met het Muay Thai programma dat werd aangeboden. Pittig was het wel moet ik eerlijk toegeven. Het begon namelijk met hardlopen, nòg voor aanvang van de training, touwtje springen, schaduwboksen, combinaties op bokszak en als laatste enkele rondes pads of sparren met de trainer.
De trainer, Kru Kwan, was een leuke en professionele trainer. Hij pushte me op momenten dat het nodig was en was niet te streng op andere momenten. Zo was de Thaise hitte (25-30 graden) net iets te veel voor mij om elke dag te hardlopen voor de trainingen. Kru Kwan zag dit en vond het dan ook goed dat ik mijn eigen opwarm oefeningen deed voor start van de trainingen.
De zondagen had ik vrij en heb ik gebruikt om even bij te komen met een goede en spotgoedkope traditionele Thaise massage. Ook heb ik een waterval bezocht, olifanten gezien en veel geshopt en vooral ook lekker gegeten.
Mijn complimenten aan het Thaigo.nl personeel, met name Anil die de trainingen bijwoonde en nauw mijn vooruitgang bijhield en aanmoedigde om meer uit mezelf te halen! En natuurlijk ook aan de trainer Kru Kwan met wie ik veel kon lachen en natuurlijk ook heel serieus mee heb kunnen trainen. In maar twee weken heb ik op elk aspect mijn Muay Thai vaardigheden verbeterd!
Kapoenkap!!!

Resposta da THAIGO.nl
Een onvergetelijke reis via Thaigo!
Ik heb een onvergetelijke reis meegemaakt via Thaigo!
Via Thaigo ben ik 14 dagen naar Thailand geweest om een Muay Thai trainingskamp te volgen.
Ik was nog nooit in Thailand geweest maar via Thaigo wilde ik het graag proberen.
Vanaf het moment dat ik me had aangemeld als klant voor deze reis kreeg ik direct een Nederlandse contactpersoon vanuit Thaigo, die mij gelijk een goed gevoel gaf vanwege:
De heldere communicatie.
De klantvriendelijkheid.
De aantrekkelijke prijs.
Dit was dit voor mij doorslaggevend om toch de stap via Thaigo te wagen!
Vanaf het moment dat ik in Thailand aankwam,
werd ik direct opgehaald vanaf het vliegveld door een Nederlands sprekende contactpersoon van Thaigo.
Vanaf het vliegveld werd ik per auto naar mijn verblijf in Kanchanaburi gebracht, daar kreeg ik een heldere uitleg wat mij de aankomende periode te wachten stond en kreeg ik goede informatie over de omgeving en gewoontes van de lokale bevolking.
Na 14 dagen trainen in een uitstekende traditionele Muay Thai gym, waar in mij vele nieuwe dingen zijn geleerd door een ervaren professionele leraar, ging ik met een voldaan gevoel weer richting Nederland, en ik kan niet wachten om dit nog een keer te herhalen!
Ik kan het iedereen, die graag een keer naar Thailand wilt voor een Muay Thai trainingskamp, het aanraden om via Thaigo te gaan vanwege:
De heldere communicatie en informatieverstrekking.
Het trainen in goede omstandigheden.
De uitstekende begeleiding van Thaigo in Thailand.
De professionaliteit van de Muay Thai gym.
De goede prijs/kwaliteitverhouding.
Hierbij geef ik Thaigo als organisatie een verdiende 5 sterren beoordeling!

7-daagse Muay Thai trainingsprogramma
Afgelopen week heb ik het 7-daagse Muay Thai trainingsprogramma afgerond. Dit was echt een geweldige ervaring! Alles was zeer goed geregeld en verliep soepel (pick-up vanaf Bangkok, scooter verhuur en de training). De trainer kru kwan is een uitstekende coach, die je helpt om je grenzen te verleggen. Verder was de locatie “kanchanaburi” echt top! Ik kom zeker terug voor de anvanced course!

georganiseerde reis
Perfect georganiseerde reis en ook goede reisleiding alles word naar wens aangepast.
Veel gezien van het thais cultuur en natuur.
Zeker aan te raden.

Perfecte Rondreis Thailand
Goed georganiseerde reis, vriendelijke reisgids en reisorganisatie. Ze denken goed met je mee en passen de reis zoveel mogelijk aan aan je wensen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar en ik zou andere deze mooie reis zeker aanbieden!

Resposta da THAIGO.nl
MUAY THAI GO is geweldig!!!!
Mijn Muay Thai ervaring met THAIGO was een onvergetelijke ervaring. Ik boekte deze muay thai cursus als beginner, en heb mezelf in 2 weken tijd zoveel zien groeien! Kun Kwan is een fantastische trainer / coach die een persoonlijk trainingsprogramma voor me heeft opgesteld. Hierdoor kon ik op een gemakkelijke manier de basis leren en me op mijn eigen tempo ontwikkelen. De gym is klein, maar fijn en is om de hoek van het hotel op 2 minuten loopafstand. Het hotel is geweldig om tot rust te komen na een zware training en de omgeving is erg rustgevend, met genoeg voorzieningen om te eten en shoppen. Ik raadt deze training 100% aan !!!

Geweldige intro tot Muay Thai
Geweldige Muay Thai trainingen gehad in Kanchanaburi. Voor mensen die altijd fan zijn geweest en het altijd al eens wouden proberen zeker een aanrader. Je traint 1-op-1 met de trainer en hij neemt goed de tijd om de basis en technieken uit te leggen. Bedankt ThaiGo en hopelijk tot snel!

Resposta da THAIGO.nl
Dit is zeker een aanrader
Dit is zeker een aanrader! We waren met een kleine groep, wat ik mega fijn vond. En Anil en K’pem waren de beste jungle guides! Het was een onvergetelijke ervaring. Tot de volgende keer!

Resposta da THAIGO.nl
Geweldige vakantie gehad met een goede…
Geweldige vakantie gehad met een goede muay Thai training voor beginners van 14 dagen. Nieuwe technieken geleerd heel wat gewerkt aan mezelf zowel conditioneel als voor hardheid en snelheid. Ben ik zeer tevreden met resultaat . Hoop snel de volgende cursus en vakantie mee te maken .
Thanks again Thaigo.

Resposta da THAIGO.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.