The Label Lab Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Classe

The Label Lab is een online academy voor startende modeondernemers. In 30 praktijkgerichte modules leer je een merk opbouwen: van branding en sourcing tot je eerste collectie en verkoop. Inclusief een besloten community en persoonlijke coaching. Al 125+ founders lanceerden hun merk via dit systeem.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van inzichten naar groei: The Lab heeft ons bedrijf naar een hoger niveau getild

Naast dat The Lab ontzettend leerzaam is, krijg je ook echt een kijkje achter de schermen van de kledingwereld. Je gaat nadenken over wat het DNA van je bedrijf is, waar je voor staat en hoe je dit verder kunt opbouwen en ontwikkelen.

De begeleiding van Mitch en Cam is persoonlijk en betrokken. Ze denken met je mee, stellen kritische vragen en geven je nieuwe inzichten waarmee je echt verder kunt. Hierdoor leer je niet alleen veel over je eigen bedrijf, maar ook over de wereld eromheen.

We hebben dankzij The Lab een ontzettend goedlopende SS26 gedraaid. Vooral de kennis en inzichten rondom advertenties hebben ons veel geholpen. We hebben hierdoor geleerd hoe we advertenties beter kunnen inzetten en hoe we onze doelgroep effectiever kunnen bereiken.

Wat The Lab voor ons vooral bijzonder maakt, is dat je niet alleen informatie krijgt, maar echt wordt uitgedaagd om zelf na te denken, keuzes te maken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een ontzettend waardevolle en inspirerende ervaring!

1 de junho de 2026

Top coaching

De coaching was ontzettend waardevol. Ik kreeg veel nieuwe inzichten en praktische informatie. Er was altijd ruimte om mee te denken, ook buiten de afgesproken uren. Je merkt dat ze echt betrokken zijn en oprecht willen helpen om je verder te brengen.

4 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The Label Lab heeft mij enorm geholpen…

The Label Lab heeft mij enorm geholpen met het opbouwen van mijn kledingmerk. De persoonlijke 1-op-1 begeleiding, eerlijke feedback en praktische strategieën zorgen ervoor dat je echt stappen vooruit zet. Je merkt dat ze veel kennis hebben en oprecht betrokken zijn bij het succes van jouw merk. Absoluut een aanrader!

29 de julho de 2026

Coaching experience

Vond hele ervaring van de coaching top!! Ik had al een kleine start met me brand en wist al heel wat , dus had al een eigen visie in me hoofd. Het was me eerste coaching dus wist niet wat ik ging verwachten en of ik überhaupt er genoeg uit ging halen. Uiteindelijk heb ik er meer dan genoeg uitgehaald me visie is meer verbreed in wat mogelijk is en ook hoe ik effecienter kan werken door deze coaching kon ik me brand veel sneller laten groeien dan als ik het zelf had gedaan en uitgevonden. Beide coaches weten waren ze het over hebben en op basis van je visie/doelen kunnen ze je daarmee helpen. Nu heb ik veel meer kennis gekregen dan dat ik daarvoor had en hoop ik op een dag hun te kunnen in halen!

30 de abril de 2026