One set was ordered, another cheaper set arrived, claiming that they had sent the ordered set, with no possibility of complaint or refund. And no apology.
Veja o que dizem as avaliações
Zojuist heb ik een klein halfuur in de wacht gestaan bij de klantenservice. Eerst 20 minuten, waarna de telefoon erop gegooid werd en daarna ik weer heb gebeld. Toen ik het wachtmuziekje niet meer kon... Ver mais
Snelle levering, maar retourneren: wat een drama! De plastic tas om mijn tas heb ik niet teruggestuurd. Hiervoor rekenen ze 10% van mijn aankoopbedrag, €9,50 dus in mijn geval... Behoorlijk wat duurde... Ver mais
De tas die ik besteld had werd eerder geleverd dan verwacht, echt een goede service van zowel de webshop als postNL! Netjes verpakt en helemaal naar wens. Een leuke bijkomstigheid was de extra 35% ko... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
THEBAGSTORE is een Nederlandse webshop met prachtige tassen en accessoires van vele bekende Nederlandse en internationale merken. Populair zijn de tassen van merken als Herschel Supply Co., Burkely, Tommy Hilfiger en Eastpak. Maar je vindt bij ons ook kleinere labels zoals het Amsterdamse O My Bag en Fab. & de Britse merken Mi-Pac en Spiral.
Informações de contato
Zaailand 100, 8911 BN, Leeuwarden, Holanda
- 058 - 203 74 22
- contact@thebagstore.nl
- thebagstore.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Zeer mooie tas!
Zeer mooie tas!
Snelle levering, mooie kwaliteit en goed verpakt opgestuurd.

Resposta da THEBAGSTORE
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt. Mooie tas in precies de kleur die ik verwachtte.

Resposta da THEBAGSTORE
Uitstekend product en snelle levering

Goede Service!
Ontzettend goed geholpen! Vriendelijk en oplossingsgericht! Zelfs een Korting achteraf nog terug gestort gekregen! Ik koop zeker weer bij The Bagstore!

Super snelle levering.
Super snelle levering.
Heel tevreden ik bestel zeker nog bij jullie.

Resposta da THEBAGSTORE
Snelle levering en een super prijs!!

Resposta da THEBAGSTORE
netjes en snel zoals belooft de tas is…
netjes en snel zoals belooft de tas is naar alle tevredenheid ontvangen

Resposta da THEBAGSTORE
Goede prijzen en snelle levering

Resposta da THEBAGSTORE
Ben heel tevreden ,zowel de tas zelf…
Ben heel tevreden ,zowel de tas zelf alsmede de snelle levering en de prijs.Die kost trouwens bij een niet nader te noemen online winkels 139 euro en bij jullie 85 euro,klasse.

Resposta da THEBAGSTORE
Artikel was niet zoals de beschrijving.
Artikel was niet zoals de beschrijving.
Ik had een rugzak met laptopvak gekocht voor mijn laptop van 17". De rugzak die ik besteld had (geen goedkope ook: €94,-) zou geschikt zijn voor dit formaat laptop. Eenmaal aangekomen bleek die toch niet te passen terwijl er duidelijk stond dat de rugzak voor een 17" laptop geschikt was.
De retournering ging dan wel weer prettig, had snel mijn geld terug.
Late maar vriendelijke klantenservice
Na twee weken was mijn tas helaas nog niet onderweg. Helaas ook pas laat reactie van de klantenservice, maar die heeft me uiteindelijk wel prima geholpen.
Veel keus en bestelling was de volgende…
Veel keus en bestelling was de volgende dag in huis. Supersnel!

Resposta da THEBAGSTORE
Snelle levering en kreeg wat ik had…
Snelle levering en kreeg wat ik had verwacht

Resposta da THEBAGSTORE
Ik twijfelde en heb gebeld met de…
Ik twijfelde en heb gebeld met de klantenservice. Ik werd geadviseerd door een erg vriendelijke meneer. Mijn pakket was binnen een dag thuis. Ik ben super tevreden over dit bedrijf.

Resposta da THEBAGSTORE
Levering was de volgende dag al
Levering was de volgende dag al . Tas is wat je ervan verwacht.

Helaas foute tas geleverd
Helaas foute tas geleverd. Maar dat werd supersnel en netjes opgelost.

Resposta da THEBAGSTORE
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.