THEBAGSTORE Avaliações 2.873

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

One set was ordered, another cheaper set arrived, claiming that they had sent the ordered set, with no possibility of complaint or refund. And no apology.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zojuist heb ik een klein halfuur in de wacht gestaan bij de klantenservice. Eerst 20 minuten, waarna de telefoon erop gegooid werd en daarna ik weer heb gebeld. Toen ik het wachtmuziekje niet meer kon... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, maar retourneren: wat een drama! De plastic tas om mijn tas heb ik niet teruggestuurd. Hiervoor rekenen ze 10% van mijn aankoopbedrag, €9,50 dus in mijn geval... Behoorlijk wat duurde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de bolsas e malas
  2. Loja de Bolsas

Informação fornecida por fontes externas variadas

THEBAGSTORE is een Nederlandse webshop met prachtige tassen en accessoires van vele bekende Nederlandse en internationale merken. Populair zijn de tassen van merken als Herschel Supply Co., Burkely, Tommy Hilfiger en Eastpak. Maar je vindt bij ons ook kleinere labels zoals het Amsterdamse O My Bag en Fab. & de Britse merken Mi-Pac en Spiral.

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige tas en ook nog supersnel.

Prachtige tas besteld o.b.v. heldere informatie en goede foto’s. Echt een blijvertje. Goed ingepakt, heel snel verzonden en ook ontvangen met dank aan PostNL (zelfs in drukke tijd net na oud en nieuw).

Ook de andere keren dat ik hier bestelde, heb ik goede ervaringen opgedaan.

11 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, mooie tas!

De tas die ik besteld had werd eerder geleverd dan verwacht, echt een goede service van zowel de webshop als postNL! Netjes verpakt en helemaal naar wens. Een leuke bijkomstigheid was de extra 35% korting waardoor de tas heel scherp geprijsd was. De tas (MicMac Porto in blauw) was iets kleiner dan ik aanvankelijk dacht, maar desalniettemin voldoet hij aan alle wensen: een mooie maar vooral praktische handtas. Ik was aangenaam verrast door de mooie diepblauwe kleur en de opberg mogelijkheden. Ik kan iedereen zowel de tas als deze webshop aanbevelen.

10 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Nieuwe handtas

Zeer tevreden over de bestelling, snel, keurig verpakt afgeleverd. Het is ook nog eens een mooie tas.

6 de janeiro de 2021

Beste A. Deckers,

Bedankt voor je 5-sterren review!
Wij zijn hier erg blij mee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele vlotte afhandeling van mijn…

Hele vlotte afhandeling van mijn bestelling! En het artikel is precies zoals de afbeelding op de website.

4 de janeiro de 2021

Hi Diana,

Dank voor je review!
We wensen je veel plezier met het artikel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Besteld en de volgende dag geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd! Perfect.
Dochter is blij met haar nieuwe tas😀

3 de janeiro de 2021

Hallo Ingrid,

Fijn dat de tas naar wens is!
Dank voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een cognac kleurige laptopjes…

Ik had een cognac kleurige laptoptas besteld en kreeg een zwarte. Gebeld met thebagstore en er werd meteen een nieuwe gestuurd in de goede kleur inclusief een retour label. Super geregeld. Ik ben er heel blij mee

Hi Dorry,

Bedankt voor de mooie review!
We zijn hier blij mee en wensen je veel plezier met de mooie tas! :)

Mooie tas

Mooie tas, snel geleverd en prima klantenservice!

Beste Kelly,

Bedankt voor je 5-sterren review!
Wij zijn hier erg blij mee!

Uitstekende service..vlugge…

Uitstekende service..vlugge levering...en een leuk cadeau gekregen bij mijn aankoop...ik kocht een portemonnee en mocht een cadeau kiezen...ik heb nog een 2e portemonnee gekozen..superblij mee.. bedankt

Hi Linda,

Super om te lezen dat je blij bent met de aankoop!
We hebben dat je er veel plezier van beleefd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Volgende ochtend binnen en hele goede aankoop!

In de middag besteld, volgende ochtend gelijk de tas ontvangen. Super aankoop, heel blij mee de tas en snelle service!

Hoi Nick,

Fijn dat jij het zo ervaren hebt!
Wij zijn blij met jouw 5-sterren review!

Super mooie tassen gekocht

Super mooie tassen gekocht. Snelle levering.
Ben erg tevreden.

Hi Audrey,

Fijn dat je tevreden bent!
Veel plezier gewenst met de tassen en dank voor je 5-sterren beoordeling!

Snel en goed

Snel en goed mooie collectie, genoeg keus. Snelle verzending

31 de dezembro de 2020

Hi Anouk,

Bedankt voor je 5-sterren review!
We wensen je veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er ontbrak een schouderriem bij de bestelde weekendtas van Suit suit.

Er ontbrak een schouderriem bij de bestelde weekendtas van Suit suit. Contact opgenomen met the Bagstore waarna de riem alsnog nagestuurd is en ik deze vandaag al ontvangen heb. Wat een topservice......

30 de dezembro de 2020

Beste GMT Verhofstadt,

Bedankt voor je review!
We zijn blij dat je nu kunt genieten van je mooie tas :)

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze. Snelle levering, ook nu het zo extreem druk is ivm alle corona perikelen. Ik heb 3 tassen besteld waarvan ik er 2 gehouden heb. Retourlabel moet je per mail aanvragen, dat heb ik 's avonds gedaan en de volgende dag kreeg ik het label netjes gemaild.

29 de dezembro de 2020

Beste Heer van Rooij,

Dank je wel voor je 5-sterren review!
We wensen je veel plezier met de twee bestelde tassen!

Goede en vriendelijke service

Tijdens de ontzettend drukke kerstperiode helaas de verkeerde tas geleverd gekregen. Tassen leken ook veel op elkaar. Kan gebeuren! Gebeld en direct werd alles in gang gezet om alsnog de goede tas op te sturen. De volgende dag lag hij al op de stoep! Netjes bij de doos een retourlabel om de andere tas terug te sturen. Ontzettend goede en vriendelijke service, top!! Heel erg tevreden.

29 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Hallo Eline,

We zijn blij dat we het zo hebben kunnen oplossen. Daarnaast zijn we ook erg blij met jouw toffe review!
Dat wordt zeer gewaardeerd!

Kai - THEBAGSTORE.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.