One set was ordered, another cheaper set arrived, claiming that they had sent the ordered set, with no possibility of complaint or refund. And no apology.
Veja o que dizem as avaliações
Zojuist heb ik een klein halfuur in de wacht gestaan bij de klantenservice. Eerst 20 minuten, waarna de telefoon erop gegooid werd en daarna ik weer heb gebeld. Toen ik het wachtmuziekje niet meer kon... Ver mais
Snelle levering, maar retourneren: wat een drama! De plastic tas om mijn tas heb ik niet teruggestuurd. Hiervoor rekenen ze 10% van mijn aankoopbedrag, €9,50 dus in mijn geval... Behoorlijk wat duurde... Ver mais
De tas die ik besteld had werd eerder geleverd dan verwacht, echt een goede service van zowel de webshop als postNL! Netjes verpakt en helemaal naar wens. Een leuke bijkomstigheid was de extra 35% ko... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
THEBAGSTORE is een Nederlandse webshop met prachtige tassen en accessoires van vele bekende Nederlandse en internationale merken. Populair zijn de tassen van merken als Herschel Supply Co., Burkely, Tommy Hilfiger en Eastpak. Maar je vindt bij ons ook kleinere labels zoals het Amsterdamse O My Bag en Fab. & de Britse merken Mi-Pac en Spiral.
Informações de contato
Zaailand 100, 8911 BN, Leeuwarden, Holanda
- 058 - 203 74 22
- contact@thebagstore.nl
- thebagstore.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima service
Ondanks deze drukke periode, toch snel mijn bestelling ontvangen. Helaas wel het verkeerde artikel. Na telefonisch contact met de klantenservice (zeer vriendelijk en behulpzaam) hebben ze direct alsnog het juiste artikel verzonden. Dit ontving ik de volgende dag al. Prima service!

topwinkel
- goed, overzichtelijk website
- goede communicatie + snelle levering
- goede deal (black friday): kwaliteit/prijs is top

Snel, behulpzaam en vriendelijk
Snel geleverd, bijzondere snelle en behulpzame reactie op een vraag.

Topper!
Dankzij het Black Friday Weekend genoten van een mooie korting! Ondanks er vermeld stond op de website dat de gekozen handtas uitverkocht was, kon ik deze online toch nog nabestellen incl. korting. Des te groter was de fijne verrassing wanneer ze nog geen twee dagen later reeds geleverd werd aan huis! TOP SERVICE!

Zeer snel bezorgd
Zeer snel bezorgd. Heel goed ingepakt en zeer goede kwaliteit zeker aan te raden.

vrijdagavond besteld
vrijdagavond besteld, zaterdag al in huis. En dat op black friday! top service! dank je wel voor de vlotte service

Resposta da THEBAGSTORE
Snelle service, binnen een dag geleverd, onbeschadigd geleverd. Geen minpunten.

Resposta da THEBAGSTORE
Hele fijne ervaring bij deze winkel
Hele fijne ervaring bij deze winkel. Op vrijdag besteld en nog binnen 24 uur op zaterdag in huis.

Resposta da THEBAGSTORE
Goede balans kwaliteit/prijs van deze…
Goede balans kwaliteit/prijs van deze leren tas. Exact geleverd op voorgestelde datum. Kortom pico bello.

Resposta da THEBAGSTORE
Super snelle en duidelijke service
Super snelle levering en heel leuk ingepakt met kleine extra's. Echt een cadeau aan jezelf.

Resposta da THEBAGSTORE
Ik heb Bij Thebagstore op Black Friday…
Ik heb Bij Thebagstore op Black Friday een prachtige Herentals gekocht, goede prijs kwaliteit verhouding en de volgende dag al keurig geleverd! Top service voor een goede prijs!

Levering niet volgens belofte
Levering niet volgens belofte. Heeft 3 werkdagen geduurd.

Supersnelle verzending
Supersnelle verzending. Veel keuze. Snelle reactie op e-mail.

Wat een pijlsnelle service
Wat een pijlsnelle service. Mijn mondmasker viel af van verbazing, echt waar!!! In deze coronatijd waar iedereen lang op zijn/ haar pakje moet wachten leveren jullie ongezien snel. Ik bestelde mijn handtas om 21u30 's avonds en de volgende dag had ik ze id voormiddag al in huis! De handtas is van zeer mooie kwaliteit en net zoals de foto's op de website. Echt een aanrader.

Zeer goede service
Een duidelijke en overzichtelijke site, mijn vragen werden snel beantwoord en uiteindelijk heb ik hierdoor de ideale laptoptas gevonden.

Resposta da THEBAGSTORE
Ik ben onzettend goed geholpen door…
Ik ben onzettend goed geholpen door Stefan en Kai.

Resposta da THEBAGSTORE
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.