Van eerste bezoek, over bestelling tot levering was alles top! Bij het eerste bezoek kregen we een duidelijke uitleg, inclusief offerte voor een boxspring met opbergruimte aan een zeer scherpe prijs,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vriendelijke ontvangst, Boris liet ons de tijd om rustig te showroom te verkennen. Hij gaf ons zonder te pushen een goede uitleg. Zeer aangename eerste ervaring met deze producent. Bedankt Boris (wi... Ver mais
Op zoek naar een heel goed bed kwamen wij bij The Bedmaker in Maldegem. Na in deze mooie winkel rustig te hebben rondgekeken werden wij aangesproken door de manager /verkoper Orkun. Deze nam echt al... Ver mais
Detalhes da empresa
Onze eigenschap is dat we het bed van uw dromen kunnen maken met de door u gekozen hoofdborden, boxen, toppers en accessoires. U kunt kiezen uit honderden verschillende hoofdborden, de meest comfortabele boxopties en matrassen, en zo uw bed volledig naar uw wensen aanpassen. En dit alles voor één prijs. Onze bedden worden in België geproduceerd, in onze eigen fabriek, en we bieden snelle en gratis levering en montage.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een aanrader voor een goed en betaalbaar bed
Wij zijn daar vriendelijk ontvangen hebben ons rustig laten rondkijken na een korte uitleg van hun concept. Daarna ons nog rustig naar onze vragen en wensen geluisterd en ons verder begeleid. De levering was op de juiste datum en men verwittigd zo'n 30 min op voorhand. De montage gebeurd door hunzelf en goed. Er ontbraken nog mijn nachttafels en die zijn na een telefoontje direct na een week geleverd.
Perfect geleverd
Perfect geleverd , zeer vriendelijk bij aankoop, al veel reclame gemaakt ,
Zeer tevreden , doe zovoort ♥️
Prachtige boxspring gekocht
Prachtige boxspring gekocht, vriendelijke verkopers in Diest, geleverd op afspraak, alleen jammer dat ze bij levering weigerden om de berg plastiek en karton verpakking mee te nemen. Moest ik zelf naar containerpark doen. Het bed is duur genoeg dus dat mochten ze wel meenemen als service naar de klant toe!
Goede service.
Snelle en goede service
Vandaag mijn bed gekregen! Alles is goed verlopen en bedankt voor de snelle en goede service!

Top service en Top kwaliteit
Top service en Top kwaliteit
Alles zeer goed verlopen.
Super te vreden.

Slechte service
Levertijd 19u30 ipv in de namiddag. Neemt verpakking niet terug mee bestelde matrasbeschermer en goeslakens niet meegeleverd Turkse leverancier kent geen Nederlands en weinig Engels moeilijke communicatie.

Resposta da The Bedmaker
Top kwaliteit en beste prijzen!

Resposta da The Bedmaker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.