Jeg blev anbefalet Thecleaners af en…
Jeg blev anbefalet Thecleaners af en nabo da jeg flyttede. De lavede en flytterengøring og der car 10 stjerner til rengøringen ved udflytningssynet 👌 kæmpe anbefaling!
Vi er en professionel rengøringsservice, der stræber efter at levere enestående rengøringsløsninger til vores kunder. Vores dedikerede team af erfarne rengøringsfolk har et fælles mål om at sikre, at dit hjem eller kontor er pletfrit rent og velplejet. Vi forstår vigtigheden af et rent og hygiejnisk miljø, både for din komfort og dit velbefindende. Derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler og avanceret udstyr for at opnå imponerende resultater uden at gå på kompromis med vores planet. Vores tjenester omfatter privat rengøring, hvor vi skræddersyr en plan, der passer perfekt til dine behov og tidsplan. Uanset om det er en engangsopgave eller regelmæssig rengøring, er vi her for at gøre din hverdag lettere og mere behagelig. For vores erhvervskunder tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer virksomhedens unikke behov. Vi forstår vigtigheden af at opretholde et rent og ordentligt arbejdsmiljø, og vores professionelle team sørger for, at dit kontor eller virksomhedslokaler altid er præsentable og indbydende.
Parkvej 137, 2630, Taastrup, Dinamarca
Jeg er ekstremt imponeret over “TheCleaners” grundighed og professionalisme. De har været fast hjemme hos os 1 gang om ugen og alt er gået som smurt.
Jeg vil helt klart anbefale dem hvis du mangler rengøring i hjemmet.

Resposta da Thecleaners
The Cleaners var yderst professionelle både via skrift ved første kontakt men også ved personlig møde. Vi fik svar på alle vores spørgsmål og hjemmesiden er yderst informativ. Rengøringen blev gjort grundig med tjek-in indimellem blot for at sikre sig at vi var tilfredse. Vi vil varmt anbefale The Cleaners.

Resposta da Thecleaners
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.