Thefootballshirtstore Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer mooie shirts en de 1ste indruk zeer goede kwaliteit van de shirts van spurs, ook zeer goede communicatie ivm mijn bestelling, tot nu toe erg tevreden en zal nog bestellen

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een shirt besteld, maar wilde dit door omstandigheden annuleren. Geen reactie gehad op 2 emails. Inmiddels is het shirt weken later wel aangekomen, maar helaas is het stof ernstig beschadigd. Inmi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Begin oktober een prachtig Aston Villa shirt besteld maar de levering liet op zich wachten. Na weken nog niets ontvangen te hebben contact gezocht met The footballshirtstore. Zij hebben voor mij nage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas esportivas

Informação fornecida por fontes externas variadas

The Football Shirt Store is a reputable online shopping store for quality football shirts for adults and children at affordable prices. The Football Shirt Store - Supplier of quality replica football shirts and kits for adults and children at affordabl...

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

372 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie ervaring hier had eerst ook mn…

Goeie ervaring hier had eerst ook mn bedenkingen na het lezen van de reviews. Ik had besteld maar bedacht me dat ik iets vergeten was.
Gemaild en al gauw een reactie dat de order geannuleerd was. Opnieuw besteld. Met wat ik vergeten was. Super goeie communicatie over verzending. 29 april besteld en 12 mei binnen, ja t duurt wat langer maar kwaliteit is goed, en de prijzen zoveel beter!
Bestel zeker nog een keer!👌🏻👌🏻

12 de maio de 2026

Nette levering

We hebben al een paar keer besteld , het wordt netjes geleverd na ongeveer 2 weken. De maten kloppen. Het zijn mooie prijzen, dik tevreden.

20 de dezembro de 2025

Unterirdisch

Unterirdisch. Schlechtester Shop ever. Paket ist verloren gegangen, es wurde kein Nachforschungsantrag gestellt. Nach 5 Mails! wurde es endlich gemacht. Ich solle in meiner Postfiliale mal nachfragen? 3 mal habe ich verlangt,man möge mir mein Geld zurück überweisen. Dies wurde kontinuierlich ignoriert. 28.01. bestellt und 20.03. weder Ware noch Geld erhalten.

20 de março de 2026

Zeer tevreden

Al meerdere jaren hier klant en ze hebben altijd geleverd. Kwaliteit is goed! Onlangs had ik wat problemen met bestellen door een fout die ik zelf maakte. Zij hebben dit na mailcontact fantastisch opgelost. Levertijd is wat langer dan bij Nederlandse bedrijven maar dat spreekt voor zich.

15 de outubro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wrong shirt delivered

We received the wrong kids jersey. We ordered Mallorca 2024-2025 and got the 2025-2026 shirt. We really wanted the 2024-2025 version. We dont seem to be able to make any contact about this with footbalshirtstore. Send several messages but zero response.😣 So sad.. the other shirts we ordered are perfect. But it is not good that we can not get any contact with them.

15 de agosto de 2025

Incorrect printing

We have ordered several shirts in the past and have always been satisfied. However, I have now received a shirt with an incorrect print. The name is spelled incorrectly, even though the order specifies the correct name. I have tried to contact you several times via the contact form, but have not received a response.
The order number is 250722-184322-2908. I hope you can resolve this issue satisfactorily.

5 de setembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen reactie op mails

Na een goede ervaring deze site opnieuw een bestelling gedaan op 31 augustus. Al snel volgde een track en trace nummer waarin in de dhl app een verkeerd adres stond. Ik heb meerdere mails gestuurd via contactformulier en mailadressen die te vinden zijn op de site of via de nieuwsbrief mails. Maar tot op heden geen reactie. Ik wil alleen maar dat het adres aangepast wordt.
Het gaat om bestelnummer 250831-092249-5537
Hopelijk kan ik via deze weg iemand bereiken

12 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uiteindelijk goedgekomen

UPDATE:

Na een tweede mail waarin ik gevraagd heb om het geld terug te krijgen, was er wel vrij snel reactie. Een van de twee tenues zou niet op voorraad zijn geweest, maar inmiddels weer wel. Het pakket is dezelfde dag nog verzonden en was een week later binnen. Bovendien kregen we 10 euro terug vanwege de lange wachttijd. Goed afgehandeld dus!

Oorspronkelijk bericht:
Op 23 juli een bestelling en betaling gedaan, maar tot op heden (27 augustus) nog niks ontvangen. Op 22 augustus al een mail gestuurd, maar ook daar geen reactie op gehad. Telefoonnummer is niet te vinden. Na de bevestigingsmail heb ik niks meer vernomen, erg slechte service!

27 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

25-6 een bestelling geplaatst

25-6 een bestelling geplaatst. Deze netjes betaald, helaas nog niet ontvangen. Het was ook een cadeau voor een jonge jongen, betaald met geld van anderen. Ik zou graag zien dat er contact met me wordt opgenomen.

Ik heb het pakketje ontvangen, zag er top uit

21 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 22 juni den bestelling…

Ik heb op 22 juni den bestelling geplaatst (bestelnr: 250622-224007-5910) en deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Ik heb eerder besteld en altijd netjes ontvangen dus ik vind het jammer dat het nu misgaat. Krijg geen reactie op mijn mail en op het contact formulier.

18 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered my package at the beginning…

I ordered my package at the beginning of July and have not received anything yet. I have emailed many times but have not gotten a response. This is my package: JVGL06250070000644071561

1 de agosto de 2025