The Great Perfumes Avaliações 262

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb een aantal parfumoliën van The Great Perfumes getest en ben heel tevreden. Diane (geïnspireerd van Delina) is echt prachtig en voor mij bijna identiek aan het origineel. Ook Golden Aura (ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have bought fairly regularly by the Great Parfumes. To be completely honest I use nothing else. All the smells you want are here. I use the small bottles which are also great for when travelling... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke, subtiele geur die nooit overheerst, maar juist op een hele natuurlijke manier aanwezig is. Wat ik vooral fijn vind: je hebt maar een paar druppeltjes nodig en je ruikt het de hele dag door... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na het gebruiken van een parfum van TGP Parfums kreeg ik ernstige huiduitslag in mijn nek. Mijn hele nek zat onder de rode bulten en stippen. Het was pijnlijk, zichtbaar en allesbehalve een lich... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Perfumaria

Hoogwaardige lang aanhoudende parfums op 100% oliebasis, vergelijkbaar met bekende geuren. Ervaar betaalbare luxe.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

262 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have bought fairly regularly by the…

I have bought fairly regularly by the Great Parfumes.
To be completely honest I use nothing else.
All the smells you want are here.
I use the small bottles which are also great for when travelling.
Over the company and service, there is nothing to complain about. “Tops “

17 de abril de 2026

Ruikt heel lekker

De beste parfums die ik tot nu toe heb geprobeerd. Blijft lekker lang zitten en je hebt ook maar weinig nodig. Heel erg blij mee. Stronger with you intensly dupe ruikt exact hetzelfde

10 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd complimenten. Fijne geurtjes!

Bestel hier al een tijdje en heb inmiddels een stuk of 11 geurtjes. Super tevreden en ze zijn bijna allemaal op. Het blijft lang en ik krijg er bijna altijd complimenten over zodra ik de deur uitga. Als iemand een opmerking maakt dat het er lekker ruikt weet ik inmiddels vrijwel zeker dat het over mij gaat. Ik krijg met deze geurtjes meer complimenten dan ik ooit met de originelen heb gehad. De geur is sterk maar subtiel, dus niet super overheersend. Wel genoeg dat je wat ruikt wanneer je voorbij iemand loopt. Van geurtjes met alcohol merk ik soms dat ik hoofdpijn krijg, maar deze werkt veel beter voor mij. Het duurde wat langer voordat ik gewend raakte aan de olie, maar het trekt snel in.

De levering is altijd snel, meestal binnen een paar dagen. Goed verpakt en de flesjes zien er netjes uit. Klantenservice reageert ook altijd vriendelijk als ik een paar vragen heb over de producten. Mijn allereerste pakket was kwijt met de post en daardoor was ik eerst sceptisch. Nadat ik het gemeld had kreeg ik netjes een nieuwe na een paar dagen.

Waar ik wel kritiek op heb is de aanvulling van de voorraad wanneer sommigen van mijn favorieten op zijn. Molecule patchouli en vanilla powder zijn al een paar maanden uitverkocht. Balen, maar kan niet wachten om ze weer te kunnen kopen. Ik wacht al meer dan 2 maanden. Al met al hele fijne geurtjes die erg lang mee gaan en niet belachelijk duur zijn. Kwaliteit is gewoon top. Blijf hier zeker bestellen!

6 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lang en blijft lang hangen.

Dupes van bianco latte en lost cherry besteld. Wow! Ruikt super lekker. Bianco latte heeft een lekkere melkachtige noot en mijn collega vroeg of ik van de starbucks kwam hahaha. Lost cherry is ook erg goed en doet me denken aan een kersentaartje. Fles is klein en compakt. Je hebt niet veel nodig om de hele dag lekker te ruiken. Levering was snel, mooi ingepakt. Mooie prijs voor de kwaliteit dus ik mag niet klagen. Ik ben blij en mn portemonnee ook.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absurde prijzen voor 'olie' die na 10 minuten verdwijnt!

Had ik de negatieve reviews hier maar serieus genomen, want ze zijn helaas 100% accuraat. Mijn ervaring met The Great Perfumes is een dure les geweest van ruim €80,- voor slechts drie flesjes van 10ml.

Om dat even in perspectief te plaatsen: je betaalt hier omgerekend ruim €133,- per 50ml. Voor die prijs mag je absolute topkwaliteit verwachten, maar de realiteit is schokkend: de geur van deze zogenaamde parfumolie vervliegt binnen 10 minuten volledig. Het is kwalitatief gezien ondermaats en rechtvaardigt op geen enkele wijze deze luxe-prijs.

Mijn ervaring komt exact overeen met de vele andere negatieve reviews. Het patroon is duidelijk: prachtige marketing, maar een product dat in de praktijk totaal niet levert wat het belooft.

Het is veelzeggend dat dit bedrijf geen tijd heeft om inhoudelijk op mijn klachten te reageren, maar wel razendsnel is met het rapporteren van kritische reviews op Trustpilot om de schijn op te houden. Men probeert ontevreden klanten actief monddood te maken wegens 'laster' in plaats van problemen op te lossen.

Na een hoop gesteggel en frustratie heb ik alsnog het volledige bedrag moeten betalen voor een product dat kwalitatief waardeloos is.

Ik sluit mij aan bij de groeiende groep gedupeerden die waarschuwt voor dit bedrijf.

Bespaar je je geld en de irritatie: koop je parfum bij een partij die wél achter de kwaliteit van zijn producten staat en zijn klanten serieus neemt.

21 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke geur die lang aanwezig blijft

1 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb een aantal parfumoliën van The…

Heb een aantal parfumoliën van The Great Perfumes getest en ben heel tevreden.
Diane (geïnspireerd van Delina) is echt prachtig en voor mij bijna identiek aan het origineel. Ook Golden Aura (geïnspireerd van Goddess) ruikt heerlijk warm en vrouwelijk.
De geuren blijven lang hangen, zijn intens maar niet te zwaar en je hebt maar weinig nodig. De prijs-kwaliteit is top.
Ga zeker opnieuw bestellen. Aanrader om deze te kopen.

20 de março de 2026

Het ruikt heerlijk!

Het ruikt heerlijk!! Ik heb het 2 dagen geleden op gedaan! En ik ruik het nu nog! Vorral op kleding en haar ruik je het heel lang. Ik heb linterdit gekocht en nu nog 2 flesjes van rouge besteld. En heb nu ook de Coco Chanel besteld! Ik ben heel erg tevreden!

26 de fevereiro de 2026

Heerlijke parfum

Heerlijke parfum! De geur is fris, zacht en blijft lang zitten. Perfect voor dagelijks gebruik maar ook geschikt voor speciale momenten. Ik krijg er veel complimenten over. Echt een aanrader 😊

2 de fevereiro de 2026

Super lekkere geuren

Super lekkere geuren. Ik snap de hype helemaal. Lost cherry en oud for greatness zijn top. Gelijkenis is 1 op 1. Zal hier vaker bestellen👌

19 de fevereiro de 2026

Lekker!!

Heerlijke parfum olie blijft lang hangen. Snelle levering. Een aanrader
Het zou wel handig zijn als er ook kleine flesjes verkrijgbaar zijn om een geur te testen.

13 de fevereiro de 2026

Top parfums

Ik was bang dat het qua match niet zo goed zou zijn omdat de meeste dupes/inspired bys die ik heb geprobeerd niet aan mijn verwachtingen voldoen. Ik rook de geur voor het eerst bij iemand die het aanbeveelde en het was veel beter dan verwacht. Tot nu toe meerdere parfums gekocht en ze ruiken echt goed. Sillage top wat ik niet van olie had verwacht.

14 de fevereiro de 2026

Veel complimenten

Ik heb 2 parfums geprobeerd. Oud majestic van oud maracuja en endless paradise van erba pura. Ruikt sterk en blijft lang hangen. Veel complimenten mee gekregen

16 de fevereiro de 2026

Ruikt naar niks

Ik heb 2 rollers atomisch molecule besteld ,want mijn collega had dat luchtje en het rook zo lekker. De dop roook lekker ,maar de olie die ik opsmeerde rook naar niks. Klacht gemeld en als ik de flesjes retour stuurde kreeg ik 2 nieuwe flesjes opgestuurd. Ook deze roken naar niks. Helaas niks meer van ze vernomen

11 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.