Takket være fysioterapeuterne Marie og Nanna hos The Health Hub er jeg efter 8 ugers mor/ barn bootcamp landet tilbage i min krop på en tryg måde. Træningen er tilpas udfordrende og man mærker tydelig... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sara og hendes team var lige hvad jeg havde brug for efter min 3, fødsel. Med deres vejledning og kærlige hep føler jeg allerede min krop er nogenlunde tilbage i form her 4 måneder efter fødsel - det... Ver mais
Jeg kan ikke anbefale The Health Hub, Sara og hendes skønne team nok! Jeg har trænet der både før min graviditet, lige efter min fødsel og nu 2 år efter min fødsel. Alle gange har det været den bedste... Ver mais
Jeg har netop afsluttet et 8-ugers efterfødselsforløb hos Marie i The Health Hub, og det har simpelthen været fantastisk. Træningen er både effektiv og tager højde for ens personlige udgangspunkt... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
The Health Hub er et lille lukket træningsstudie i København K, hvor vi tilbyder THH Gruppetræning & THH mor/barn forløb på små lukkede hold, THH Fysioterapi, THH kostvejledning og THH slanke-bootcamps. Hos os er kompetencer, kvalitet og nærvær vigtig. Vores erfarne og veluddannede team har baggrund fra Human Ernæring, Idræt, Fysioterapi samt Ernæring & Sundhed. Og vi står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål uanset om det er at komme i dit livs form, drømmen om et vægttab eller at komme tilbage i form efter en fødsel eller en skade.
Informações de contato
Sølvgade 38E, st., 1307, København K, Dinamarca
- info@thehealthhub.dk
- thehealthhub.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Stærkt på vej retur
Efter to graviditeter forholdsvis tæt på hinanden, led min krop mildest talt en anelse. Har trænet på mor/barn i 3 måneder, og det har/er været fuldstændig forrygende. Kroppen er stærkt på vej retur, endda stærkere end før. Den lille kælder i indre by, danner et trygt og dejligt rum, hvor man kommer til at arbejde hårdt:) Tak Sara og Cecilie i er seje og benhårde!;)
Bedste, sødeste og sejeste træner der findes!
Siden jeg er startet hos Sara, har jeg fået min træningsglæde tilbage. Ikke nok med at jeg kan se fremskridt på min styrke og kondition, så er jeg altid i godt humør efter en træning med Sara. Sara er den sødeste, sejeste og bedste træner, der findes i hele København. Hun er altid garant for godt humør og benhårde, supergode øvelser, der giver dig fremskridt på nul komma fem!
Bedste træningssted
Jeg går både på ugentlige træningshold og til fysioterapi i The Health hub! Mine forløb har både gjort mig stærkere og i bedre form. Jeg elsker mine timer hos Sara og det fællesskab, der er på holdet og hos Cecilie får jeg god vejledning og øvelser, der styrker og retter op på mine skavanker.
God og motiverende træning
God og motiverende træning, lækre faciliteter. Sara er god til at skabe en god atmosfære samtidig med træningen er seriøs og afvekslende.
Super god træning
Super god træning, hvis man vil i mål med ambitiøse træningsmål.
Man kommer i top form!
Jeg har trænet hos Sara i 3 år, både som gravid, med barn og uden. Jeg har altid trænet enormt meget og prøvet mange forskellig træningsformer, og det kun Sara, der har kunne fastholde mig så længe. Det er ALLE pengene værd! aldrig været i bedre form..
Da jeg startede hos Sara havde jeg meget voldsomme smerter i min ryg pga. en diskusprolaps, Sara tog kærligt hånd om mine skavanker, og tilpassede træningen til mine behov. Sara fik mig tilbage til min normale krop på 3 mdr. noget jeg havde forsøgt på i 1 år forinden, med alle mulige forskellige behandlinger og træningsformer.
Jeg gik også hos hende helt til jeg var gravid i uge 30, uden nogle problemer. Da jeg havde født, var det en kæmpe fornøjelse at have mit barn med, hvor det var hendes enormt søde og dygtige træner, Cecilie, som underviste. Hun havde total styr på hvad man måtte og ikke måtte, og skræddersyede træningen efter behov.
Og til sidst er det bare pisse hyggeligt, det som om man er en del af en lille trænings familie med en masse skønne piger - det er SÅ FEDT!
Jeg er afhængig!
Jeg er afhængig! Sara er den eneste der kan få mig til at træne så tidlige morgener, og jeg kommer aldrig til at gå i et normalt fitnesscenter igen.
Det bedste træningssted med dejlige…
Det bedste træningssted med dejlige faciliteter og motiverende stemning. Sara er den dygtigste og bedste træner i byen, og jeg er efterhånden blevet trænet af hende i mange år. Den eneste træning jeg virkelig kan se og mærke!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.