Eigenlijk zou ik het niemand willen aanraden natuurlijk zodat ik de enige ben die mijn kennis kan verspreiden ;-) Maar… oké delen is lief! Huddle is ideaal om jouw kennis te delen en ik word enorm g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heldere software en als ik er niet uit kom word ik vriendelijk en professioneel geholpen. Een cursus maken is een mooi avontuur!
In the Huddle vind je alles wat je nodig hebt voor al je online cursussen en community, en digitale producten. Tevens kun je dit mooi koppelen aan o.a. Plug & Pay en dat maakt het ontzettend gebruiksv... Ver mais
Het support team is gewoon geweldig, snel met antwoorden en echte betrokkenheid en aanmoediging zo af en toe (Nadine is top). Het werken met de software is super easy, in no time had ik alle sessi... Ver mais
Detalhes da empresa
Huddle is het #1 e-learning platform in Nederland en België, waarmee je eenvoudig online cursussen en communities kunt opzetten en beheren. Of je nu yoga-instructeur, businesscoach, financieel expert of kunstenaar bent, met Huddle zet je jouw passie gemakkelijk om in een succesvol online programma.
Informações de contato
Newtonlaan 201, 3584BH, Utrecht, Holanda
- thehuddle.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Super overzichtelijk en eenvoudig in…
Super overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Daarbij hebben ze een klantvriendelijke en snelle helpdesk.
Helemaal blij met Huddle.
Helemaal blij met Huddle.
Na zelf al een tijdje als deelnemer van diverse cursussen met Huddle te werken nu ook de andere kant ontdekt.
Zowel voor mijn klanten als mijn eigen onderneming Huddle ingezet.
Fantastisch
Duidelijk, inspirerende mannen die zorgen dat je goed kan werken met het systeem.
Super awesome software
Super awesome software, easy to work with, amazing support team!
echt fantastisch
echt fantastisch! heel benaderbaar, aardige mensen, geweldige helpdesk en ook tof: een echt Hollands product!
Zeer klantgerichte oplossingen zoeken
Zeer klantgerichte oplossingen zoeken. Binnen de 2u feedback op mijn vraag. Echt fantastisch team achter Huddle en IMU.
Geniale software
Geniale software. Warm team. Uitstekende klantenservice. Een ware catalisator. Zo dankbaar voor de ervaring!
Fantastisch platform met ongekende…
Fantastisch platform met ongekende mogelijkheden!! 🤩👌
Huddle biedt het perfecte platform voor mijn e-learnings
Ik ben Gezondheidscoach en gebruik Huddle ondertussen een jaar. Ik ben hier zeer tevreden over. Zowel het online leerplatform als de community bieden een hele fijne ervaring aan de klant. Wanneer ik vragen heb dan word ik snel en zeer vriendelijk geholpen door de klantendienst.
Gemakkelijk en doet wat het moet doen
Huddle is echt een onwijs gaaf programma om je eigen e-learning cursussen te maken. Je kan je cursussen helemaal verrijken met afbeeldingen, video's, quizzen en veel meer. Alles is makkelijk in te stellen en de support denkt goed met je mee.
De community functie helpt mij en mijn leden ook enorm veel om met elkaar in contact te komen. Via de gratis Huddle app kan je inloggen en berichtjes plaatsen in de community en met elkaar privé chatten.
Het bedrijf zelf heeft ook een fijne, open en eerlijke communicatie. Er zijn niet veel bedrijven meer die zo handelen. Bijkomend voordeel is dat alles in het Nederlands is 🇳🇱
Als ondernemer kan ik zeggen: dit is veruit de beste partij waar je mee kan samenwerken!!
Ik beveel het niet aan...
Ik heb anderhalf jaar met de communityfunctie van Huddle gewerkt, maar begin deze maand opgezegd. Het is een periode geweest met heel veel bugs. De klantenservice reageert vriendelijk en 'zet het door naar de programmeurs', maar problemen worden zelden snel opgelost. Soms duurt het gewoon drie maanden of langer. Natuurlijk begrijp ik dat programmeurs kijken naar de zaken die prioriteit hebben, maar ook gewoon cruciale functies deden het vaak niet. Dat vind ik onacceptabel.
Een kleine greep uit de afgelopen 18 maanden
- Huddle 3.0 zat vol bugs en kinderziektes, terwijl er gouden bergen beloofd dat het zoveel beter was dan Huddle 2.0.
- Regelmatig problemen gehad met foto's niet verschenen nadat het bericht was geplaatst (terwijl er geen foutmelding was tijdens het uploaden)
- Cursisten die mega grote fotobestanden kunnen uploaden (bijvoorbeeld 6 foto's van elk 25MB), waardoor je bij het bekijken van foto's via de app heel snel door je data gaat. De foto's worden niet gecomprimeerd.
- Later: er werd een uploadlimiet gesteld, maar toen kregen gebruikers foutmeldingen dat hun foto's te groot waren terwijl ze het bestanden van 2MB waren.
- Overbelasting van de server op piekmomenten, waardoor community traag was, niet opende, etc. (Dit heeft maaaanden geduurd, schuld werd telkens bij externe partij gelegd). Dit was voor mij uiteindelijk de druppel.
Een reden dat ik niet eerder was gestopt met Huddle, is omdat ik een commitment was aangegaan met m'n klanten en de klant niet wilde verwarren met een overstap. En eigenlijk had ik ook de hoop dat het gewoon een keer goed zou zijn, maar ik ben keer op keer teleurgesteld en voelde me geregeld ook niet serieus genomen als klant.
Waardeloos sinds update
Sinds de update van de app is geen enkele video meer te zien van welke online cursus ook die ik volg. Zodra je een video opent sluit de app zich als vanzelf. Bedrijf reageert niet op klachten. En nee het ligt niet aan mijn telefoon. Want volgens hun eigen check moet de app prima werken op mijn telefoon. Waardeloze app dus.

Resposta da Huddle
Medewerker Bryan was heel behulpzaam
Medewerker Bryan was heel behulpzaam. Hij was heel geduldig en legde de stappen goed uit. De huddle is een prettige platvorm voor online cursussen.
Totaal ongeschikt voor lessen met filmmateriaal
Ik dacht dat ik voor die 700 euro mijn trainingen kon aanbieden. Niets is minder waar.
Twee maanden voordat ik mijn seizoen begon wilde ik een platform gebruiken voor het aanbieden van mijn oude jaargangen van training. Had ik het niet voor niets allemaal opgenomen en bewerkt. Mijn 1500 filmpjes had ik netjes geordend op Dropbox staan.
Nadat ik de goede recensies had gelezen over Huddle besloot ik met hun in zee te gaan.
Stom ja. Gekozen voor de optie om direct voor een heel jaar te betalen, dat was veel voordeliger zo leek het toen.
Ik kon alleen niet in de app werken. Het liep vast, frozen screens, je slaat op maar het is dan weg en dat soort dingen. Ja ‘vervelend hoor’ vond de klantenservice, maar we zitten nu met wat 'kleine problemen' met de server die we anders nooit hebben. Zo veronderstelde ook de door AI opgestelde mails waardoor het leek dat het aan mij of aan de een derde partij lag. Tot over de start van mijn seizoen kon ik niet behoorlijk met het platform werken.
Toen het zo nu en dan wel ging werken bleek dat ik er niet veel mee kon. Je kunt namelijk geen filmpjes uploaden, daarvoor moet je een VIMEO account nemen, kost ook weer geld. En je moet een Plug and Pay abonnement nemen en een Molly account maken. Kost allemaal geld.
En toen ik mijn VIMEO filmpjes ging uploaden “met één druk op de knop in Huddle” bleek dat de subfolders niet meegenomen worden door Huddle. Het werd een brok van 1500 filmpjes. Ga het maar uitzoeken. In de tussentijd veranderde VIMEO de regels (ook voor 100 euro in de maand kun je maar 500 filmpjes per jaar uploaden. Ik knip mijn lessen in 14 stukjes, waardoor ik 500 filmpjes in 4 maanden heb). Waardoor ik al meteen wist dat Huddle voor mij geen toekomst had.
Daarnaast kun je maar 5 cursussen aanbieden. Dat betekent als je een jaartraining wilt opknippen in 3 delen, waar mensen afzonderlijk voor betalen, loop je binnen een jaar vast bij 2 trainingen naast elkaar. Natuurlijk is er ook een duurdere optie waarbij je meer trainingen kunt aanbieden. Ga nog maar een keer hetzelfde bedrag erbij betalen.
Voor wat je kunt doen zijn er veel goedkopere en betere opties.
Daarnaast rapporteren mijn studenten dat filmpjes niet soepel lopen en soms overgaan in een ander filmpje waar ze niet op geklikt hebben. En dat het platform soms offline is.
Dit was de slechtste investering die ik ooit deed. Je kunt er praktisch niets mee en het werkt vaak helemaal niet of niet naar behoren. En al die geïnvesteerde tijd is verloren. Nog veel kostbaarder dan de 2000 euro die ik nu heb weggegooid.
Zo weinig recensies hier, het is wel duidelijk dat de rest verzonnen is.

Resposta da Huddle
Praktisch en overzichtelijk
Huddle is een ideaal platform om je online training in te maken en daarnaast een community te vormen.
De functies zijn overzicht, ook als je nog niet zo heel handig bent. Het wijst zich vanzelf!
Fijn programma!
Het is een erg fijn programma!
Ideaal voor mijn online training en het heeft fijne functies om een actieve community onder de leden te creëren.
Ik blijf het graag gebruiken.
Heel prettig en makkelijk programma om…
Heel prettig en makkelijk programma om zelf je eigen online training op te zetten.
Het is allemaal logisch ingericht en daarom simpel in gebruik ook als je geen ervaring hebt.
Support is ook altijd goed bereikbaar als je wel ergens hulp bij nodig hebt.
Als ondernemer ben ik enorm tevreden…
Als ondernemer ben ik enorm tevreden over Huddle! Het platform biedt een geweldige manier om kennis te delen en een hechte community op te bouwen. Alles is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en goed te personaliseren. De interactie met leden verloopt soepel en het zorgt voor meer betrokkenheid. Echt een topoplossing voor iedereen die online trainingen of memberships aanbiedt!
De huddle is het ideale platform voor…
De huddle is het ideale platform voor m’n online training.
Het is erg overzichtelijk, snel op te zetten en het heeft hele fijne functies voor de community waardoor mensen heel actief worden en je een sterke band kunt creëren met leden onderling!