Er næsten umuligt at få kontakt med firmaet, efter mere end en måned uden at have modtaget min vare annullere jeg min ordre, var lige ved at give 2 stjerner for efter annullering gik der kun få dage... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Efter en kedelig start ved min bestilling hvor jeg ventede 14 dage på min bestilling uden at den blev reg. Som afsendt var jeg i tvivl om jeg havde handlet det rigtige sted,varen var oplyst at være på... Ver mais
Købte 2 stk. vildtkamera. Super seriøst firma som er 100% ups på at kunden får den bedste betjening. Indehaveren vender selv telefonisk tilbage hvis man har spørgsmål til produktet og leverancen.... Ver mais
A empresa respondeu
jeg har både købt termisk spotter og nu også ISO Tunes in ear aktive høreværn, og jeg er meget tilfreds både hvad angår varerne, men også med ekspeditionstiden, jeg modtog pakkerne næsten lige efter... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
The hunting shop er en online shop, hvor vi tilbyder dig den bedste kvalitet inden for lokkemiddeler til foderpladsen, tilbehør og udstyr til jagt. Vores formål er at samle så mange kvalitetsprodukter på ét sted som muligt og give jægeren mulighed for at købe produkter testet af os. Vi ønsker at glæde, samarbejde og kommunikere med vores brugere, og tager derfor imod råd og vejledning, så vi altid opfylder vores kunders behov.
Informações de contato
Fugledalen 4, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@thehuntingshop.dk
- thehuntingshop.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte et produkt der ikke virkede …
Købte et produkt der ikke virkede …. Og fik en kanon god service 😎

God oplevelse
Bestilte et 12v batteri til mit vildtkamera. Varen levede helt op til forventningerne.
Var lidt i tvivl om leveringstiden, ringede og blev hjulpet godt på vej i forhold til denne.
Alt i alt en god oplevelse med at handle hos Huntingshop.

Resposta da Thehuntingshop
SINDSYGT god service og super effektiv…
SINDSYGT god service og super effektiv levering. Jeg var “lidt” sent ude med en fødselsdagsgave, men det kom dagen efter! Tak! Kh Michelle Hviid

Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid, men det var oplyst på shoppen, det ville dog have været bedre hvis man skrev hvor lang leveringstid man kunne forvente

God oplevelse
God oplevelse. God respons fra sælger. Går helt sikkert op i at levere en super service 👍👍

ISO tunes
Hurtig enkel levering af et produkt som varmt kan anbefales. Er testet på skydebanen og de virker efter hensigten.

Resposta da Thehuntingshop
Da den ønskede vare var i restordre…
Da den ønskede vare var i restordre blev jeg straks kontaktet og der blev fundet en anden løsning. Herefter kom pakken dagen efter. Meget tilfreds

God og hurtig service
God og hurtig service , kunne godt ønske at man modtog en tilbagemelding på sin personlige henvendelse.

Resposta da Thehuntingshop
God service, løbende orientering om leveringstid og om andre muligheder.

Resposta da Thehuntingshop
Hurtig venlig betjening og opfølgning…
Hurtig venlig betjening og opfølgning på bestilling
Man føler sig velkommen

Fint jakke
Fint jakke, men 5 dage tog det for dao, at kører den fra Rødovre til Holbæk.

Resposta da Thehuntingshop
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.