Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vandaag voor het eerst de wagen mee naar buiten genomen. Ik vind dat de wielen enorm veel lawaai maken tijdens de wandeling alsook de baby enorm veel beweegt als over klinkers gelopen wordt.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne kinderwagen. Compact en in kleine ruimtes goed draaibaar. Maar deze review is vooral bedoeld om de service van the Jiffle een dikke 5 sterren te geven! We hadden een handgreep wat was a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben the Jiffle nu twee maanden en we hebben hem uitgebreid getest. Hij is zeer geschikt voor zowel de baby als onze peuter. Een bolderkarzitje (extra te verkrijgen) is wel een must! Hij heeft ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn onwijs blij met onze wagen. Het is een stijlvolle wagen die van alle gemakken is voorzien. Heel veel ventilatiemogelijkheden, grote zonnekap, geïntegreerd meerijdplankje, een grote opbergbak... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês
  2. Loja Infantil

Meer in één kinderwagen! Want, een leven met kinderen is een leven met meer. Voor jouw autostoel, met onze reiswieg en zitting, als duo kinderwagen en ook nog meteen een bolderkar. Geweldig toch?! Duurzaam door lang gebruik en heel veel ruimte voor al je spullen. Als je kinderen hebt heb je spullen. Ontworpen in Nederland door Olaf Jansen, zelf vader van 3 kinderen. Deze ervaring zie je natuurlijk terug in onze producten. Zoals skateboarden, samen plezier hebben, belangrijke en mooie momenten delen. Die blijven voor altijd bij je. Wij maken unieke producten, unieke ervaringen, net zoals jouw gezin is. Winnaar Baby Innovation Award, Negenmaandenbeurs Amsterdam en Innovation Award Kind und Jugend, Keulen!

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

35 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vandaag voor het eerst de wagen mee…

Vandaag voor het eerst de wagen mee naar buiten genomen.

Qua handeling en soepelheid valt niks te klagen.

Na contact met de klantenservice enorm goed geholpen en 2 dempers ontvangen. Nu super goede en fijne wagen waar we nog heel lang plezier van kunnen beleven!

14 de janeiro de 2026

Resposta da The Jiffle

Hi Davey, klinkers zijn altijd heftig, maar we zouden graag in contact komen met je om te kijken naar je beleving. Wellicht is er iets met wagen wat we toch kunnen oplossen. Stuur je even een mailtje naar support@thejiffle.com, dan kijken we met je mee. We zien je graag helemaal tevreden en met 5 sterren hier terug, merci!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige service als iets kapot gaat bij the Jiffle

Hele fijne kinderwagen. Compact en in kleine ruimtes goed draaibaar.

Maar deze review is vooral bedoeld om de service van the Jiffle een dikke 5 sterren te geven! We hadden een handgreep wat was afgebroken en na melding bij het support team werd meteen een vervangend onderdeel verstuurd. We hebben maar 2 dagen met een kapotte wagen gezeten. Echt super geregeld en hartelijk dank!

29 de novembro de 2025

Resposta da The Jiffle

Wat een mooie review Melvin! Dankjewel, we proberen altijd snel iedereen weer te laten Jifflen.

Onderdeel vervangen

Na het vele gebruik van deze super fijne kinderwagen, was er helaas een onderdeel aan vervanging toe. Op de site gekeken maar daar stond dit onderdeel niet los te koop op. Een mail gestuurd en netjes antwoord gekregen van Maynard met het nieuws dat ze dit onderdeel kosteloos op zouden sturen! Top geregeld!

6 de agosto de 2025

Resposta da The Jiffle

Graag gedaan, fijne zomer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige wagen

Prachtige wagen. Ook het contact met de klantenservice was erg prettig. De wagen in elkaar zetten is wel een werkje waarbij je goed moet kijken. Maar nogmaals prachtige wagen en voelt stevig aan.

8 de abril de 2025

Resposta da The Jiffle

Dankjewel voor je fijne review, heel plezier samen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste wagen en service die je kan vinden!

Hele fijne kinderwagen die van alle gemakken voorzien in. Makkelijk te gebruiken van pasgeboren baby tot aan dat onze dochter straks groot genoeg is om mee te kunnen in de bolderkar bij een dagje weg.
Fijn aan te passen aan alle verschillende weersomstandigheden doordat er delen kunnen worden open geritst voor extra frisse lucht of gesloten kan worden.
De klantenservice die the jiffle biedt heb ik nog nooit mee gemaakt.
Ze bieden een levenslange garantie op de kinderwagen en vervangen een onderdeel dan ook kosteloos wanneer deze kapot is.
Maar ook wanneer ik een onderdeel door puur eigen schuld kwijt ben krijg ik dit cadeau van hun! Al met al een kinderwagen die van alle gemakken is voorzien en mij als nieuwe ouder heel blij maakt met alle gemakken die de wagen met zich mee brengt!

8 de abril de 2025

Resposta da The Jiffle

Hi Melissa, wat fijn dat we je blij kunnen maken. Daar worden wij ook blij van, Jiffle ze!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn net bij de 9 maandenbeurs…

Wij zijn net bij de 9 maandenbeurs geweest en onze keuze is op deze kinderwagen gevallen . Nu vragen wij ons af wat het verschil is tussen de 1 en 2 reeks . Is dat enkel de wielen ?

21 de fevereiro de 2025

Resposta da The Jiffle

Het was weer super om alle (aanstaande) ouders te ontmoeten. De verschillen tussen onze kinderwagens zijn te vinden op onze website. Grotere wielen en de kleuren zijn de voornaamste verschillen. Belangrijk om te weten is dat alleen nog de kleur groen op voorraad is, zwart en blauw niet meer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne kinderwagen en klantenservice

Super fijne kinderwagen! Hij rijdt lekker en genoeg ruimte om een hoop rommel mee op pad te nemen met 2 kinderen of om boodschappen in te doen (of allebei 😉).
Het ingebouwde meerijdplankje is ook ideaal voor mijn 4 jarige dochter als ze geen zin meer heeft om te lopen.
De grote reiswieg is ook fijn, mijn zoontje van 6 maanden past er nog in, waar hij in een andere kinderwagen niet meer normaal zou passen.

De klantenservice is ook top, zo’n goede service heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Aan het begin had ik wat moeite met het uit elkaar halen/inklappen van de wagen. Een dag later is het aan huis opgelost en is er een onderdeel vervangen. Later is er nog een onderdeel verwisseld, dit was ook snel geregeld.

Het enige kleine minpuntje voor mij is dat de reiswieg van scheef staat. Als een baby nog heel klein is, zakt de baby iets naar beneden. Ik zou het fijner vinden als de reiswieg ook volledig recht zou kunnen en verstelbaar een klein beetje scheef zou kunnen indien gewenst. Met de wielenset die een maat groter is, is dit wel iets beter. Alleen heeft me dat dan wel weer die wielenset gekost. Verder niks op aan te merken en zullen wij er nog lang plezier van hebben!

7 de junho de 2024

Resposta da The Jiffle

Lang plezier, geweldig, helemaal de beleving die we graag bieden. We zijn blij als jij het ook bent, inclusief rechte reiswieg eigenlijk... Bedankt voor je review, veel plezier samen.

Beste kinderwagen!

Koop deze kinderwagen, je krijgt zeker weten geen spijt!

Wij gebruiken The Jiffle wagon 2 nu sinds eind februari en we zijn er heel erg blij mee! Het is voor ons de perfecte kinderwagen. Het is een fijne kinderwagen in gebruik, en ideaal voor lange en kleine mensen, mijn man is 1.93 en ik ben 1.67 en binnen 1 handeling kunnen we het handvat van de kinderwagen naar onze gewenste hoogte aanpassen. Wat super fijn is, daarnaast is de wieg mooi hoog, waardoor je niet erg hoeft te bukken om bij je kindje te komen.
The Jiffle is gemakkelijk mee te nemen in de auto en vooral de bak eronder is mega fijn met het doen van de boodschappen, je tilt hem zo in de auto met boodschappen en al erin.

Ook is de wieg heel erg fijn, deze is lekker lang waardoor onze dochter er tot 7,5 maand in heeft gelegen. Nu zit ze heerlijk in het zitje en zitten wij alleen even te puzzelen met hoe we de voetenzak het beste kunnen gebruiken. Omdat ze nog net te klein is om deze gewoon dicht te doen, want dan zit hij voor haar ogen, maar aangezien baby's groeien als kool zal dit vast snel verholpen zijn en is het een fijne voetenzak, die ideaal uit 2 delen bestaat.

Update 17-12-2024
Het enige kleine min puntje voor mij was dat de kleur van onze groene kinderwagen door gebruik in de lengte en zomer flink is verkleurd, dit viel vooral op toen we de voetenzak gingen gebruiken. Na het plaatsen van de eerste review heb ik contact gehad met de mensen van Jiffle en zojuist is er iemand van Jiffle bij ons thuis geweest om alle stoffen te vervangen. De coatinglaag van onze kinderwagen bleek niet goed. Heel blij met deze service, echt fantastisch! :)

Mensen koop deze kinderwagen, het is de beste die er is!

1 de novembro de 2024

Resposta da The Jiffle

Wat super om dat je zo'n uitgebreide review achterlaat, bedankt! Dit geeft anderen ook weer goed inzicht van alle voordelen en jullie ervaringen. Het is natuurlijk wel vervelend de stof is verkleurd, dat is dan weer niet de bedoeling (we gaan voor 100%😁 en 5 ⭐️)
Zou je een berichtje kunnen sturen naar support@thejiffle.com, met wat foto's, dan lossen we het graag voor je op!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De wagen is in 1 woord Fantastisch!

De wagen is in 1 woord Fantastisch!! Makkelijk in elkaar te zetten, makkelijk in gebruik en een lekkere grote bak om een luiertas en eventuele boodschappen mee te nemen. We zouden niks anders meer willen. Bedankt team Jiffle!

25 de maio de 2024

Resposta da The Jiffle

Wat geweldig, dank je wel! Daar worden we heel blij van. Fijn weekend. Jiffle ze samen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wat een super mooie kinderwagen

Wat een super mooie kinderwagen ! De zijkanten die open kunnen om op de hete dagen een beetje wind door te laten zijn geweldig! de enorme laadbak zorgt ervoor dat we op de camping alle spullen mee naar het zwembad kunnen nemen !
Jammer genoeg is het knopje vd bak kapot gegaan na 10w gebruik maar dit is door de klantenservice direct opgelost door een nieuw onderdeel op te sturen.
Onze dochter van 3 staat graag op het meerijdplankje alleen is di lastig als de luiertas aan de stang hangt maaf gelukkig genoeg plek in de bak, We kunnen niet wachten tot de kleine straks in de zitting mag zodat ze samen in de kinderwagen kunnen !
echt enorm blij dat we deze kinderwagen hebben gekocht

20 de agosto de 2024

Resposta da The Jiffle

Hi Saskia, bedankt voor je mooie review, nog genoeg te Jifflen! Veel plezier samen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vele gebreken

De kinderwagen heb ik aangeschaft meer en deels vanwege de ruime laadruimte en kon afsluiten. Helaas in de praktijk een tegenvaller. Er is amper ruimte tussen maxicosi/wieg/zitje en de bak. Boodschappen moeten letterlijk 1 voor 1 in de bak gezet worden, je kan er niet 1 kleine boodschappentas per direct indoen.
Het verstellen in de hoogte van de duwbeugel gaat soepel maar de linkerkant klikt bijna nooit mee. Deze gaat na enkele minuten scheef staan doordat deze naar beneden terug glijdt.
Garen/draad van de duwstang laat aan de rechterkant al los.
Ik heb de wagen pas sinds 1 mei 2024 in gebruik, normaliter komen deze gebreken voor bij het gebruiken van een wagen na minimaal 2 a 3 jaar.
Voor mij persoonlijk een hele dure miskoop!😔

1 de agosto de 2024

Resposta da The Jiffle

Beste Fa, wat vervelend om te horen. De boodschappen zijn juist hetgeen waar we veel rekening mee gehouden hebben in ons ontwerp, er kan zelfs een tweede kind instappen onderin, wellicht kunnen we je daar in het gebruik nog wat tips bij geven? Verder geven we levenslange garantie. Stuur ons alsjeblieft een mailtje dan lossen we het graag voor je op! Wij streven vanzelfsprekend naar klanten die 100 procent tevreden zijn.

Deze wagen is top

Deze wagen is top! Je kunt er zo veel mee. Hij is net zo breed als een kinderwagen voor 1 kindje, en de oudste kan kiezen of hij wil zitten, of staan! Echt ideaal en een dikke aanrader.

22 de março de 2024

Resposta da The Jiffle

Bedankt voor je bericht, Jiffle ze!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Waanzinnige mooie en praktische wagen

Wij zijn onwijs blij met onze Jiffle wagon 2. Had deze prachtige wagen al op het oog in het begin van de zwangerschap en precies toen wij onze baby uitzet gingen kopen kwam de Jiffle 2 uit, in mijn ogen nog mooier/strakker dan het eerste model. Wij hebben voor deze wagen gekozen omdat deze zo mega praktisch is doordat alles erbij zit, van meerijdplankje tot bolderkar, waanzinnig! Hij rijdt ook nog eens soepel, kan met één hand bestuurd worden en stiekem vindt ik het heel leuk dat je deze wagen (nog) niet zo veel ziet. En het leuke is, wij krijgen overal waar we komen zoveel positieve reacties op de Jiffle. Hij was zelfs het gesprek van de dag bij het hondenuitlaat veldje, echt een topper dus!🤩

23 de maio de 2024

Resposta da The Jiffle

Jullie zijn top, wat enorm fijn om te horen. Dat is onze beloning. Jiffle ze samen!

Super fijne kinderwagen

Super fijne kinderwagen. Hele goede klantenservice.

21 de maio de 2024

Resposta da The Jiffle

Hi Nina, dat is fijn om te horen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede service. Fijn dat je artikelen kunt bijbestellen en nabestellen.

8 de março de 2024

Resposta da The Jiffle

Wat goed om te lezen! Veel Jiffle plezier.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The Jiffle Wagon 2 is top, de klantenservice zelfs nog beter!

We hebben gekozen voor The Jiffle Wagon 2 omdat het een kwalitatieve alles in 1 optie is maar ook omdat het wat meer vrijgevochten voelt van alle grote merken, zonder op kwaliteit in te leveren. De wagen ziet er echt mooi en kwalitatief uit en het ingebouwde meerijdplankje is al een favoriet zelfs al is deze nog niet eens gebruikt ;). De wielen rijden gigantisch soepel. Naast het product zijn de mensen achter het product ook nog eens zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij kwamen er net te laat achter dat via een online zwangerschapscursus er een kortingscode te krijgen was voor de aanvullende onderdelen van de Jiffle Wagon 2. We hebben er een mailtje aan gewaagd en binnen no time hadden we een mailtje terug dat ze de spullen zouden opsturen. Dat noem ik nog eens service en een down to earth menselijk bedrijf! Oftewel, niks op aan te merken en dikke aanrader!

17 de março de 2024

Resposta da The Jiffle

Bedankt voor je review! Op naar vele avonturen met The Jiffle wagon.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.