Duidelijke informatie op de website en de koffie smaakt (h)eerlijk!
Wij zijn The Kolektif, gedreven door een missie! Onze missie wordt gedreven door een passie voor koffie dat verder gaat dan alleen smaak; we streven naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen, van boer tot consument, profiteert van ons collectieve succes. Bij ons ben je aan het juiste adres voor heerlijke versgebrande koffiebonen uit Indonesië en Papoea Nieuwe Guinea!
Meidoornstraat 3, 8162 VH, Epe, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ten eerste, erg lekkere koffie. Heb alle soorten uit het Kollektif-assortiment geproefd en de espresso meerdere keren besteld. Ook vrienden en familie vinden de koffie erg lekker. Maar behalve de kwaliteit van de bonen vind ik het merk erg sympathiek omdat ze op meerdere vlakken goed bezig zijn: milieu, transparantie, ondersteuning koffieboeren. Kortom, ik vind dat Kollektif door ons als consumenten ook de nodige steun verdient in die ondoorzichtige markt van grote koffiemerken.

Resposta da The Kolektif
Erg lekkere koffie, goede service, mooie initiatieven.

Resposta da The Kolektif
Vorig jaar in een zoektocht naar goede, betaalbare en eerlijke bonen op het Kolektief gestuit en sindsdien niets anders meer gekocht. Wij nemen altijd de espresso bonen en deze smaken echt overheerlijk. De levering is altijd optijd en vers, en de verpakking is praktisch. Daarnaast zijn de initiatieven van Rudi & Frank geweldig voor de lokale koffieboeren en de natuur, wat het drinken van een kopje nog een beter gevoel geeft.

Resposta da The Kolektif
Sinds eind 2024 bestellen wij de Daily Cup van The Kolektif — en eerlijk? Sindsdien nooit meer ergens anders koffie gehaald.
De smaak is gewoon precies wat je wilt: vol, zacht en elke kop weer genieten. Of het nu je eerste bak van de dag is of een rustig koffiemomentje tussendoor, hij stelt nooit teleur.
Maar wat het voor mij echt bijzonder maakt, is het verhaal erachter. The Kolektif staat voor eerlijke handel, transparantie en respect voor de mensen die de koffie verbouwen. Geen loze marketing, maar oprechte keuzes. En dat proef je — niet alleen in de koffie, maar ook in het gevoel dat je iets goeds ondersteunt.
Voor mij is het dus niet alleen lekkere koffie, maar ook een merk waar ik met een goed gevoel achter sta.
Aanrader ❤️

Resposta da The Kolektif
Geweldige koffie met een eerlijk verhaal. Bij The Kolektif proef je niet alleen de kwaliteit, maar weet je ook dat de boeren een eerlijke prijs krijgen door hun direct trade aanpak. De levering is razendsnel en de smaak is elke keer weer uitmuntend. Een absolute aanwinst voor onze dagelijkse routine!

Resposta da The Kolektif
Heerlijke koffie, lekkere schuimkraag en totaal niet bitter.

Resposta da The Kolektif
Heerlijke koffie met een mooie achtergrond en een flitsende bezorging!!!

Resposta da The Kolektif
Super lekkere koffie! De Gayo is mijn favoriet. Altijd vlot in huis. Top!

Resposta da The Kolektif
Het klinkt als betaalde positieve review maar dat is het niet:-). We zijn gewoon fan van deze koffie en de mens achter dit bedrijf. Echt goede koffie heel netjes geprijsd en voor mens en milieu een stap in de goede richting. Snel mail contact indien nodig en snelle levering. Gaan zeker nog wat meer smaken uitproberen.

Resposta da The Kolektif
Heerlijke koffiebonen, ruime keuze en prima service,
Bestelling altijd netjes en vlot geleverd👍

Resposta da The Kolektif
Al mijn bestellingen zijn goed afgerond, ook geen problemen met de vervoerder. De koffie is van goede kwaliteit en prima gebrand. Sporadisch operationeel ongemak wordt netjes gemeld en afgehandeld.

Resposta da The Kolektif
Heerlijke koffie, snel verzonden, goed verpakt en goede communicatie.
Ga ik zeker weer mijn koffie kopen!

Resposta da The Kolektif
Heerlijke koffie voor een goede prijs. Vers gebrand, met de datum vermeld op de zak. De zakken zijn heel handig hersluitbaar en hebben een ventiel waardoor de bonen goed vers blijven.

Resposta da The Kolektif
Goede bonen met een zeer informatieve

Resposta da The Kolektif
Prettige en heldere communicatie, vlotte levering en.... heerlijke koffie; een absolute blijver!
Daarnaast al eerder een zeer positieve ervaring gehad nav een voor ons bijzondere levering.

Resposta da The Kolektif
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.