Goede uitleg voor mensen met leer problemen, docenten zijn behulpzaam plus gegarandeerd geld terug bij faal. Wat wil je meer?

Veja o que dizem as avaliações
Zeer tevreden over mijn ervaring! De uitleg was duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik de stof snel begreep. De oefeningen sloten goed aan bij het examen en hielpen mij echt om zelfvertrouwen op te... Ver mais
Ik was al twee weken bezig met leren voor mijn theorie en niks kwam maar binnen en voor al mijn oefenexamens zakte ik. De avond voor mijn examen zag ik op sociale media dat ik theoriefoutloos moest pr... Ver mais
Ik leer veel sneller dan uit een boekje en als je een fout maakt krijg je duidelijke uitleg waarom het fout is en het goede antwoord kan je dan ook zien.
Detalhes da empresa
Theorie Foutloos helpt je met het slagen voor het auto, motor en bromfiets theorie examen. Met onze online videocursus, oefenexamens en geld terug garantie ga je zelfverzekerd en volledig voorbereid het CBR theorie examen in! En slaag je onverhoopt toch niet? Dan krijg je direct je geld terug gestort. Je hebt dus niks te verliezen. Met de 'Niet geslaagd? Geld terug!' garantie zijn wij zeker van onze zaak. Nu jij nog!
Onze geld terug garantie
Niet geslaagd? Geld terug!
Informações de contato
#1 Theoriecursus van ★ Trustpilot
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
ik heb me theorie gehaald
Top Goede uitleg
Goede uitleg en leuke filmpjes handige mailtjes
Echte vragen van het cbr
Echte vragen van het cbr, en helpt heel goed met het leren voor je theorie
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto…
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto theorie dankzij Theoriefoutloos! 🙌
De video’s waren duidelijk en makkelijk te volgen, en de live lessen hielpen echt om alles goed te begrijpen. Ook het oefenen met examens was super handig en gaf me veel vertrouwen voor het echte examen.
Bedankt voor de top begeleiding en goede uitleg — ik raad jullie zeker aan! 🚗💯
Goede uitleg voor mensen met leer…
Ik vind heel fijne ,hoe jullie …
Ik vind heel fijne ,hoe jullie meerdere werkt zijn altijd helpenbaar
Ik ga een cursus bij jullie af nemen…
Ik ga een cursus bij jullie af nemen aankomende week
Ik leer veel sneller dan uit een boekje…
Fijne medewerkers die goed uitleggen
Fijne medewerkers die goed uitleggen. Daar kan ik wat mee. De oefenexamens zijn goed gemaakt en duidelijk
Leuke oefening
Oefenen is erg leuke maar ik heb nog niet mijn examen gehaald
Genoeg les materiaal en is superfijn!
Genoeg les materiaal en is superfijn!
Super super slechte oefen examens zou…
Super super slechte oefen examens zou deze 1000% afraden !!
Jammer genoeg
Ik vond de een groot verschil met de iefen vragen en examen met de echte CBR examen, dat viel tegen .
Ik ben tevreden bij jullie video
Ik heb nog niet video cursus gedaan maar ik ik volg jullie via YouTube. Ik kijk jullie video. Ik ben heel tevreden van jullie.
Fijne site!
Top!
Perfect gewoon!! Precies als theorie-examen zelf, sommige vragen kwamen er letterlijk op!

Resposta da Theorie Foutloos

Resposta da Theorie Foutloos
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.