Theroyallabel Avaliações

Bom

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Super goede service

Super goede service.
Snelle communicatie als ik vragen had. Kreeg direct een antwoord terug via de mail of op Instagram.
Toen het binnen kussen en delen set binnen kwam was ik echt verbaast van hoe mooi het was. Super kwaliteit en echt mega mooi.
Ook de vazen met bloemen zijn prachtig. Krijg altijd de vraag als mensen mijn huis binnen komen waar de vaas + bloemen in de woonkamer en keuken vandaan komen.
Echt super blij met alles 🥰🥰🥰

24 de abril de 2026

Avoid at all cost.

Never ordered here or you will be disappointed. Ordered set and a vase on May 5th but the ordered was never sent until mid May and when it arrived the pillows are missing. They said they sent them separately (I don’t understand why) and had to wait another month because it was sent only more than a month later (June 11th) and until today haven’t received them. After payment no order confirmation was sent not tracking numbers. I had to write on their instagram but sometimes slow response or not answering the question. Had to ask multiple times for the tracking number. Maybe they imported the stuff from China and only ordered when we made order that‘s why it took so long. Some people even wrote they never got the items. I don’t understand how this kind of business is even allowed on Shopify. Avoid at all cost.

17 de junho de 2026

Oplichter

Oplichter! Besteld, maar daarna nooit meer wat gehoord & geen reactie op m’n mails. Geld heb ik teruggevorderd via creditcard, maar als je op een andere manier betaalt ben je je geld gewoon kwijt. Ondertussen worden er wel nieuwe items aan de website toegevoegd. Schaamteloos!

24 de maio de 2026

Prachtige set en vaasjes ontvangen

Prachtige set en vaasjes ontvangen. Zeer goede service. Er ontbrak een vaas in de bestelling omdat deze was uitverkocht. Maar dit is per direct middels een terugbetaling opgelost.

14 de fevereiro de 2026

Geld terug bij niet geleverde bestelling

Mijn bestelling werd tot op heden helaas niet geleverd en ik ontving geen track & trace, maar de Royallabel heeft me uiteindelijk netjes geholpen. Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen, al was het proces wat onduidelijk.

21 de janeiro de 2026

Zeer prettige koopervaring

Zeer prettige koopervaring. De communicatie verliep soepel en duidelijk, alles was goed geregeld en zorgvuldig verpakt. De verzending ging zoals afgesproken en het geheel is netjes en correct afgehandeld. Absoluut een betrouwbare verkoper en zeker een aanrader.

13 de janeiro de 2026

Esta empresa é sua?