Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce

Leert jouw verschillende online verdienmodellen over hoe jij digitaal geld kan verdienen.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

9 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele nieuwe skill erbij geleerd

Een hele nieuwe skill erbij geleerd!

Het beste wat ik ooit heb kunnen doen om met Eline en Iris een nieuwe skill aan te leren zodat ik online kan ondernemen! Echt alles van A tot Z goed geleerd, top uitleg en hulp die je krijgt

12 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had NO idea where to start

I wanted to start my own business, since I am a digital creator and wanted to create a digital product - but I had NO idea where to start!

Iris helped me completely from scratch - start to finish - and after a little more than 3 hours of work... We created my business 🥹

If you ever need easy-to-understand-guidance from someone truly passionate about what she is doing, and also from someone with sooo much knowledge - she has my deepest recommendation!

29 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met Iris heb ik mijn plezier in ondernemen teruggevonden

Ik ben superblij met Iris als businesscoach. Ze ondersteunt me op meerdere vlakken en geeft me vooral heel veel energie. Wat ik fijn vind, is dat ze niet alleen met theorie komt, maar het ook echt praktisch maakt. Ze geeft formats, voorbeelden en tips die ik direct kan toepassen in mijn bedrijf.

Daarnaast komt ze met ideeën waar ik zelf nooit aan had gedacht en geeft ze waardevolle feedback. Dankzij haar heb ik weer vertrouwen in mijn bedrijf, terwijl ik er eerst helemaal doorheen zat. Nu heb ik het plezier teruggevonden en weet ik weer welke kant ik op wil.

Wat voor mij het verschil maakt, is dat Iris ook oog heeft voor mij als persoon. Ook andere dingetjes waar ik tegenaan loop neemt ze mee, waardoor ik me echt gehoord voel. Dat stukje extra kennis, energie en persoonlijke betrokkenheid maakt dat ik heel blij ben dat ik haar heb gevonden. Ik ga niet meer weg!

8 de setembro de 2025

Business killer!

Ik ben door The Social Sellers super fijn en persoonlijk begeleid bij mijn complete UGC course. Bij de eerste blik op de community werd ik al overwhelmed door de professionele indruk en de toegang tot de hoeveelheid kennis en informatie die er voor mij klaar stond. Naast dat ik alles in mijn eigen tempo en tijd kon doorlopen werd er wel een vinger aan de pols gehouden door check-ins en een hoge reactiesnelheid. Echt een aanrader om je business naar een volgend level te tillen!

12 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geivesteerd in mijn toekomst en resultaten boven verwachting

Ondanks dat niet alles helemaal aansluit bij wat ik wil doen op social media voor nu, haal ik er wel super veel informatie uit en ook als ik eventueel wil doorgroeien en later andere dingen wil doen, dan komt deze cursus heel goed van pas. Ik zit nu een maand in Bali om volledig op mijn social media te focussen en deze investering is de beste investering die ik tot nu toe gemaakt heb, omdat ik ook veel persoonlijke begeleiding krijg en eigenlijk altijd alles kan vragen en daar oprecht ook goede antwoorden op terug krijg. Je merkt dat ze dit niet voor het geld doen, maar met oprechtte interesse om jou verder te helpen.

11 de abril de 2025

EEN VAN DE BESTE COMMUNITIES DIE ER IS

De Social Sellers-community is zonder twijfel een van de meest waardevolle en energieke plekken waar ik ooit deel van heb uitgemaakt. Wat deze community zo uniek maakt, is de betrokkenheid van Iris. Ze is niet zomaar een digital coach, ze weet precies waar mensen staan, wat ze nodig hebben en waar ze naartoe willen. Dit komt omdat ze het zelf heeft meegemaakt en daardoor perfect begrijpt wat werkt en wat niet.

Wat me vooral opviel, is de energie en toewijding die in de trainingen wordt gestoken. Geen lange, saaie teksten, maar beknopte en direct toepasbare informatie waarmee je echt vooruit kunt. Je krijgt precies wat je nodig hebt zonder overbodige informatie, en dat maakt het zo krachtig.

Daarnaast vind ik het fantastisch dat de cursussen los verkrijgbaar zijn. Je hoeft niet meteen een grote investering te doen, zoals bij veel andere programma’s, en dat maakt het toegankelijk voor iedereen die wil groeien. Zelfs na het bekijken van slechts één video had ik al een helder beeld van hoe en wat en dat is zeldzaam.

Plus je leert meteen hoe je het in de praktijk kan toepassen en dit is ook echt zeldzaam.

Chapeau voor deze geweldige community en de manier waarop kennis wordt gedeeld. Absoluut een aanrader!

18 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het complete plaatje, uitgebreid en gedetailleerd, ideaal!!!

De hele cursus van Iris is zo gedetailleerd en zo uitgebreid, dat je echt alle informatie krijgt die je nodig hebt. De uitleg is zo fijn en helder, alles heel precies beschreven en uitgelegd in video’s, echt ideaal. De cursus heeft mij in ieder geval geholpen om een waardevolle community op te zetten en daaruit geld te gaan verdienen met mijn eigen digitale producten en cursussen. Ik kan niet anders dan dankbaar zijn voor alle informatie, uitleg en bovenal de aandacht en de tijd die je ook 1:1 met Iris krijgt. Ze neemt echt de tijd voor je en beantwoord al jouw vragen en geloof me, ik had er veel! Ik raad deze cursus echt iedereen aan die aan het begin van zijn avontuur met digitale producten staat of zijn business wil opschalen!

7 de dezembro de 2024

Echt een aanrader!!

Echt een aanrader! De beste keuze als je vanuit het gemak van je eigen huis wilt leren hoe je online geld kunt verdienen. Ik wist totaal niet hoe ik moest beginnen en de masterclasses en 1 op 1 gesprekken met Iris hebben mij enorm geholpen hoe ik dit aan kon pakken! Door de begeleiding van Iris en het volgen van de cursus heb ik mijn eigen bedrijf op kunnen zetten en mijn eerste online geld verdiend!

15 de novembro de 2024

Aanrader!!!

Kort geleden heb ik de cursus van Iris helemaal afgerond. Ik wilde zo graag een online inkomen genereren, maar wist niet waar ik moest beginnen. Alle informatie video’s van Iris zijn super leerzaam, heel erg duidelijk en goed te volgen!
Ik ben echt super blij dat ik deze cursus bij Iris heb gevolgd en ben heel dankbaar voor alles wat ik heb geleerd!

14 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.