The Vision Club Academy Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Escola de ensino à distância
  2. Serviço de Comércio Eletrônico

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

346 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 63% das avaliações negativas

Lätt att följa
Besvarar frågor

8 de julho de 2025

Tjena Fardin!

Tack för ditt positiva omdöme, vi ser fram emot att följa din resa tillsammans med oss mot framgång.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick ett jätte bra bemötande

Jag fick ett jätte bra bemötande, väldigt tydliga samt professionella i sitt arbete och ska bli jätte kul att få jobba tillsammans med de!

2 de julho de 2025

Tjenare Arian!

Tack för din positiva feedback, det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick bra information och…

Jag fick bra information och instruktioner va man ska göra. Allt va bra, det är bara lite för snabbt. Men annars var det bra.

1 de julho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Victor! Stort tack för din recension och att du är nöjd med hela upplägget.

Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång :)

Grymt bra start

Blev bemött av härliga grabbar på ett trevligt och professionellt sätt. Tydliga instruktioner både av de och både på hemsidan och discord servern. Väldigt taggad över att påbörja min resa tillsammans med TVC och alla inblandade!

24 de junho de 2025

Tjena Alex!

Det gläder oss att höra att du blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt – precis så vi vill att det ska kännas från första stund.

Vi är riktigt taggade på att ha dig med i TVC-familjen och ser fram emot att följa din resa framåt.

KÖR!

Väldigt tydligt och enkelt att förstå, jag gillar att man använder enkla meningar och kan alltid fråga utan att skämmas eller känna sig dum. Skön energi och mycket positivt, jag känner mig verkligen välkomnad och ser att ambitionerna från er är stora och att ni är bra människor som hjälper oss som söker något större i våra liv än att jobba från 9-17. Tack och vi kör igång!

18 de junho de 2025

Tjena Wissam!

Tack så mycket för din feedback! Vi blir otroligt glada av att höra att du upplever materialet som tydligt och lätt att ta till sig – det är precis så vi vill att det ska kännas. Att du vågar ställa frågor och känner dig välkommen betyder mycket för oss, för vi vet hur viktigt det är med rätt stöd i starten. Din energi och inställning är inspirerande, och vi ser fram emot att följa din resa mot framgång 🚀

TVC 10/10

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då man blir bemött extremt bra och känner sig välkommen och introduktionen kunde inte varit mer klar och rak på sak än den var e verkligen taggad på att komma igång med de och se hur långt man kan nå.

17 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena! Stort tack för din recension. Det gläder oss verkligen att höra att du känt dig välkommen och att introduktionen varit tydlig och rak. Vi vet att steget in i e-handeln kan kännas stort, så det är extra roligt att du nu är igång – och med rätt inställning! Vi ser fram emot att följa din resa och teamet finns här för dig hela vägen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har precis gått med i TVC och allt…

Har precis gått med i TVC och allt låter lysande! Jag har sedan ett bra tag sedan tillbaka vetat vilka TVC är men aldrig vågat gå med men jag ville inte missa tågat och tänkte därmed att det var bra att gå med! Nu har jag gjort det och allt känns superbra, jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dessa och rekommenderar stark!

17 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Vincent! Vi är supertaggade på att ha med dig i programmet och tack för förtroendet till oss. Vi gillar ditt mindset och teamet ser fram emot att följa din resa mot framgång 💯

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag fick det mesta berättat för mig och…

Jag fick det mesta berättat för mig och samtalet i sig gjordes perfekt tyckte jag iallafall.

16 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Joel! Vi är taggade på att ha med dig i akademin. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång 🚀

Fantastiskt trevligt bemötande

Fantastiskt trevligt bemötande, väldigt tydliga och inspirerande. Nu kör vi igång denna resan!

14 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Jens! Vi är taggade att ha med dig i akademin och det ska bli kul att följa din resa mot framgång tillsammans med oss 🚀

Fantastiskt

Fantastiskt! Bemötandet var otroligt bra, trevliga och man kände sig verkligen välkommen. Man blir taggad och mer driven att börja sin resa inom E-handel. Det gav också känslan att man kommer trivas här.

12 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Melvin! Grymt att ha med dig i utbildningen och du verkar vara väldigt motiverad till detta och det gillar vi 🚀

Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång.

Kan bara säga WOW

Kan bara säga WOW! Ni är grymma killar. När man hade samtalen med er så var det som att man känt er i flera år. Ångrar inte en sekund att jag valde TVC nu kör vi grabbar all in jag är taggad!

Tjenare Benjamin!

Vi i teamet är glada att du har haft en positiv upplevelse med oss och vi är taggade på att följa din resa mot framgång! Vi ser potential i dig 💪

Straight forward

Straight forward. Mycket trevliga.

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena! Tack för ditt omdöme, vi ser fram emot att följa din resa mot framgång 🚀

De gick jätte bra 10/10

De gick jätte bra 10/10, jag fick prata med Daniel och Emil, de va riktigt noga med introduktionen och jag brukar vanligtvis va nervös men jag kände mig lugn efter att ha pratat med de. Nu är de bara o köra igång:)))

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Mahad! Grymt att ha med dig i utbildningen. Vi ser fram emot att följa din resa mot framgång 🚀

Bra människor

Bra människor, jättetrevliga brinner för de de gör och vill verkligen hjälpa andra för att få ett bättre liv och kunna tjäna pengar rekommenderar starkt

9 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Emil! Tack för den positiva feedback. Vi är glada att ha med dig i akademin och ser fram emot att följa din resa 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag blev väldigt bra bemött och kände…

Jag blev väldigt bra bemött och kände verkligen välkommen, bra med information.

9 de junho de 2025

Tjena Pontus!

Kul att ha med dig i akademin och att allt har gått smidigt hittills.

Vi ser fram emot att följa din resa 🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjukt bra introduktion och bemötande

Sjukt bra introduktion och bemötande. Riktigt trevlig och förklarade allt grundligt och noga. Extremt tagga på att jobba me grabbarna. Daniel 11/10 bemötande och introduktion.

8 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Casper! Tack för ditt omdöme och att du är taggad på att komma igång med din resa.

Vi ser fram att följa din resa mot framgång 💪

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Högst troligt scam / pyramidspel

Högst troligt scam / pyramidspel. En varning till alla som tar studenten... drop shipping... haha jojo

5 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Vi vill börja med att tydliggöra att vi inte har någon information om att du är registrerad som kund hos oss eller har deltagit i någon av våra introduktioner eller utbildningar.

Vi uppmuntrar alltid till att göra grundlig research och gärna kontakta oss direkt om man har frågor eller funderingar. Vi är här för att svara på allt på ett öppet och professionellt sätt.

Mvh

Teamet på TVC Academy

Funka bra

Funka bra. Förklara lätt

2 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjena Liam! Grymt kul att ha med dig i akademin. Ska bli intressant att följa din resa mot framgång 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Daniel var svin skön och trevlig

Daniel var svin skön och trevlig. Väldigt bra bemötande och han förklarade steg för steg. Toppen 👍

3 de junho de 2025

Resposta da The Vision Club Academy

Tjenare Robert! Vad härligt att du är nöjd med Daniels bemötande. Hela teamet ser fram emot att följa din resa 🚀