Think Next ApS Avaliações 4

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Er du træt af digitale løsninger, der bare samler støv, og marketing, der ikke taler sammen med salg? Så er du landet det helt rigtige sted. Velkommen til Think Next! Vi er ikke bare endnu et bureau. Vi er din strategiske og tekniske partner, der får forretning, mennesker og systemer til at spille sammen. Vi tror nemlig ikke på siloer – for os hænger dit brand, din hjemmeside og dine data uløseligt sammen med din bundlinje. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at bygge den digitale motor, der driver væksten. Det gør vi gennem fem kerneområder: Hjemmesider & Webshops Vi bygger hjemmesider, B2B-webshops (i WooCommerce og Shopify), online kursusplatforme og billetsystemer, der understøtter dit salg og gør det nemt at være kunde. Vi bygger altid på åbne, velkendte platforme med udgangspunkt i din forretningsmodel, så løsningen er til at forstå, nem at vedligeholde og klar til at skalere i takt med jeres ambitioner. Strategisk B2B Kommunikation & marketing Når fundamentet er på plads, skal I ud over rampen. Hos os smelter brand, marketing og salg sammen til én enhed. Vi hjælper jer med at finde jeres unikke position i markedet og omsætter den til konkrete kampagner, indhold og SEO-indsatser. Resultatet er marketing, der rent faktisk kan mærkes på bundlinjen, og som gør det nemt for de helt rigtige kunder at opdage jer og vælge jer til. Integrationer & dataflow Hvorfor lade dine dygtige medarbejdere lege robotter? Når systemerne ikke taler sammen, dør de gode leads i regneark. Vi forbinder jeres vigtigste kanaler – fra website og nyhedsbreve til CRM og økonomisystemer som e-conomic eller Uniconta. Vi fjerner de tunge, manuelle processer med smarte automatiseringer, så I kan bruge tiden på det, der skaber værdi: kunderne og den gode dialog. Konferencer & events Vi ved, at den ægte magi ofte opstår, når mennesker mødes fysisk – for en PDF eller et LinkedIn-opslag kan ikke skabe forandring alene. Derfor fungerer vi som medvært og projektleder, når I vil afvikle faglige konferencer, netværksforløb og events. Vi skaber rammerne, hvor kunder, leverandører og medarbejdere kan dele viden, få nye idéer og rykke sig i fællesskab. Sprint-forløb Har I brug for at rykke hurtigt, men orker I ikke et evighedsprojekt? Så er vores Sprint-forløb skræddersyet til jer. På bare 4-8 uger zoomer vi intenst ind på ét specifikt område – fx jeres B2B-strategi, jeres dataflow eller et nyt website. I får ingen tykke rapporter til skuffen, men derimod klare anbefalinger og konkrete løsninger, der skaber resultater med det samme. Klar til at nye bud på din virksomheds marketing? Hos Think Next taler vi jeres sprog: forretning. Vi er nede på jorden, ærlige og altid klar på at udfordre plejer. Skal vi hjælpe din virksomhed?

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Professionel og forståelig rådgivning

Vi har gennem det sidste års tid samarbejdet med Jane og hendes team hos Think Next med stor tilfredshed.

Igennem hele processen er vi blevet mødt af professionel rådgivning og sparring. Tobias løser alle vores problemstillinger hurtigt og effektivt.

Vi er garanteret ærlig rådgivning hvilket gør samarbejdet nemt og ligetil. Ingen gætterier, altid kommunikation i forståeligt sprog og gode vejledninger til at overtage opgaverne, selv efter endt samarbejde.

1 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Think Next ApS.

De har ikke bare leveret en hjemmeside – de har været en stærk sparringspartner hele vejen igennem processen. Fra de første idéer til det færdige resultat har de forstået både visionen og forretningen bag, og det kan tydeligt ses i det endelige produkt.

Resultatet er en visuelt stærk og fremtidssikret platform, som både performer og differentierer sig. Det er ikke bare “endnu en hjemmeside” – det er et værktøj, der understøtter vækst.

Derudover har vi allerede lagt en plan for den videre udvikling, hvilket giver en kæmpe tryghed. Det føles som et reelt samarbejde – ikke bare en leverance.

Kan kun anbefale Think Next til andre, der vil have mere end bare et flot design 🙏

1 de abril de 2026
logotipo da Think Next ApS

Resposta da Think Next ApS

Tusind tak - fornøjelsen er i høj grad på vores side :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med Think Next!

Jeg har haft den bedste oplevelse med Think Next i forbindelse med arbejdet på min hjemmeside. Tobias var virkelig fantastisk at samarbejde med – både hurtig, dygtig og enormt imødekommende.

Think Next er grundige, professionelle og formår at tale et sprog, der gør det let at udvikle sammen med dem, selvom man ikke selv har styr på teknikken. Jeg har følt mig i så trygge hænder hele vejen igennem processen.

Jeg glæder mig til at forsætte samarbejdet, som omhandler leadgenering.

Jeg kan klart give min varmeste anbefaling til Think Next!

20 de fevereiro de 2026

Fantastisk sparringspartner

Jeg har haft et samarbejde med Thinknext i halvandet år, og jeg kan på det varmeste anbefale dem. Det er et super kompetent team, som kan gribe selv de mest fritsvævende ideer og få dem ført ud i livet. De er altid til at få fat på og jeg får den bedste sparring, jeg kunne ønske mig. De er pålidelige, omhyggelige og dybt seriøse.

Michaela Bursche
Institutleder og ejer Psykoterapeutisk Uddannelsescenter PUC

20 de fevereiro de 2026
logotipo da Think Next ApS

Resposta da Think Next ApS

Tusind tak for ordene, Michaela! Vi sætter også stor pris på samarbejdet den anden vej!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais