Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Thomsens siden 2021 og har…

Vi har brugt Thomsens siden 2021 og har altid været tilfredse – indtil i år. Da vi skulle have udført samme arbejde som tidligere, kontaktede vi dem igen. Som de andre år ville de ikke give et tilbud, men udføre arbejdet på timebasis. Det accepterede vi.

Da regningen kom, var prisen dog steget med over 77 % i forhold til sidste år. Jeg ringede for at få en forklaring og blev mødt af en sekretær, der fraskrev sig alt ansvar med bemærkninger som: "Jeg laver jo bare fakturaen."

Forklaringen var, at der i år var to mand på opgaven, hvor der sidste år kun var én. Det var aldrig aftalt med os som kunde. Desuden blev vi også faktureret ekstra, fordi de måtte vente en halv time, indtil jeg var hjemme – selvom de selv havde ringet til min mand og spurgt, om de kunne komme tidligere samme dag, da de havde fået et hul i kalenderen.

Vi forstår, at priser stiger, men en uventet merregning på næsten 80 % for det samme arbejde og en manglende vilje til at tage ansvar for kundedialogen, gør at vi ikke kan anbefale Thomsens. Vi kommer ikke til at bruge dem igen.

28 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ødelagte fliser

Jeg fik et tilbud på rensning af fliser i min have og brædder på min altan.
Begge opgaver blev udført med højtryksspuling, formodentligt med for højt tryk.
Brædderne på min altan havde efterfølgende flere sorte streger på 3-5 cm. Ifølge Thomsen’s skyldtes dette, at jeg havde trukket havemøbler eller grill henover brædderne.
Fliserne i min have havde efterfølgende 8-12 hvide pletter på hver flise. Disse var der ikke før behandlingen. Desuden var der slået fliger af flere af fliserne. Thomsen’s har forklaret at fliserne var født sådan. Flisernes fabrikant (IBF) vurderede at de var fejlbehandlet. Ingen af deres fliser er født sådan.
Thomsen’s vil ikke anerkende skaderne.

27 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og flot resultat

Super god service og flot resultat
Vi skulle ha lagt en ny terrasse. Allerede samme dag var Thomsens ude og give et tilbud, og de havde luft i kalenderen til at den var lagt inden for 2 uger. Et godt team udførte et super flot resultat :)
Kan på det varmeste anbefale Thomsens

16 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede fra start til slut:)

Bestilte Thomsens.dk til et større anlæg af have og kloark. Fra start til slut har alt fungeret optimalt. Besigtigelse af opgaven,tilbud og ikke mindst styring af arbejdet har været super godt. Vores kontaktperson ( Jacob) har styret opgaven på aller bedste måde og hver dag blev vi informeret om det videre forløb.
Vi siger stor tak til Thomsens og firmaets dygtige medarbejdere der løste opgaven på fineste måde. Vi kan kun varmt anbefale firmaet.

14 de abril de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais