Laminaat was optijd geleverd en ook nog voor mij binnen gebracht in huis vanwege dat ik in een rolstoel zit. Laminaat is zeer mooi en goede kwaliteit en makkelijk te leggen. Raad zeker aan om bij dit... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Ik heb een offerte aangevraagd voor 2 soorten tegels inclusief gratis levering en deze geaccordeerd, vervolgens om een factuur gevraagd en aangegeven haast te hebben. Bijna 6 uur later krijg ik te hor... Ver mais
Geweldig! Ze hebben sampleboxen met prachtige combinaties. We zagen een advertentie voorbij komen en die kwam op het perfecte moment omdat we al een tijdje twijfelde. De Samplebox was super... Ver mais
Mooie zaak, we zijn vanuit Groningen speciaal voor deze zaak naar Den Haag gereden en het was de moeite waard. Mooie tegels gekocht, vriendelijk personeel en top met leveren.
Detalhes da empresa
- Loja de azulejos
- Reforma de Banheiros
- Loja de decoração de design de interiores
- Empreiteira para Instalação e Reparo de Pisos
- Loja de Pisos
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
Sobre THRONE Tegels & Laminaat
THRONE – Vakmanschap in vloeren, badkamers en totaalrenovaties
THRONE levert exclusieve kwaliteit met het grootste assortiment aan tegels, laminaat en pvc-vloeren. Doordat wij hoofdleverancier zijn van exclusieve merken, zijn we de goedkoopste keuze. Alles direct op voorraad en leverbaar door heel Nederland. Met onze professionele legservice en strak afgewerkte plinten maken we elk project compleet.
Keramische Tegels – Luxe en duurzaamheid
Van grootformaat design tot natuursteen- en betonlook, perfect voor badkamers, woonruimtes en buiten. Ruim op voorraad en snel geleverd.
[ Ontdek onze Tegelcollectie ]
Laminaatvloeren – Stijlvol, sterk en betaalbaar
Topkwaliteit laminaat met karaktervolle dessins. Door directe inkoop de scherpste prijs, met vakkundige legservice en perfecte afwerking.
[ Bekijk onze Laminaatvloeren ]
PVC-vloeren – Stil, slijtvast en onderhoudsarm
Ideaal met vloerverwarming, geluiddempend en supersterk. Keuze uit talloze hout- en steenlooks, direct beschikbaar.
[ Bekijk onze PVC-vloeren ]
Plinten & Profielen – De perfecte afwerking
Voor een naadloze, hoogwaardige look. Diverse stijlen en hoogtes, passend bij elke vloer.
[ Ontdek Plinten & Profielen ]
Badkamers & Sanitair – Compleet en op maat
Meubels, kranen, tegels en accessoires. Met 3D-ontwerpservice ziet u vooraf het eindresultaat.
[ Bekijk Badkamers & Sanitair ]
Traprenovaties – Verhef uw interieur
Duurzame renovaties in pvc of laminaat, veilig en slijtvast, gemonteerd door onze eigen vakmensen.
[ Ontdek Traprenovaties ]
Waarom THRONE?
Eén aanspreekpunt • Eigen vakmensen • Heldere offertes zonder verborgen kosten • Snelle uitvoering • Garantie op materiaal én installatie • Uitstekende reviews • Hoofdleverancier exclusieve merken • Direct uit voorraad (> 100.000 m²) • B2B & B2C
Bezoek onze Premium Showroom
Laat u inspireren door het grote assortiment en krijg persoonlijk advies van onze specialisten. Van idee tot oplevering, inclusief legservice en afwerking.
[ Bezoek onze Premium Showroom ]
Uw leefruimte verdient meer dan standaard. Kies voor karakter, comfort en kwaliteit. Kies voor THRONE.
Build your Throne.
Vakmanschap dat je voelt bij elke stap
- Uw vloer bij Throne.
- Bij THRONE geloven we dat een vloer meer is dan een ondergrond — het is de basis van je leefruimte. Onze professionele legservice wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen die perfectie nastreven tot in elk detail. Van egaliseren en leggen tot het afwerken met stijlvolle plinten: alles wordt met zorg en precisie uitgevoerd. Bij THRONE is elke vloer een statement van kwaliteit, comfort en klasse.
- Bij THRONE is elke vloer een statement van kwaliteit, comfort en klasse.
- Elke vloer, of het nu PVC, laminaat of keramische tegels zijn, wordt gelegd alsof het ons eigen huis betreft. Wij combineren technisch vakmanschap met esthetisch inzicht, zodat jouw vloer niet alleen mooi oogt, maar ook jarenlang meegaat.
Kies Zekerheid, Kies Kwaliteit. Kies THRONE.
Hoogwaardige producten. Snel geleverd. Altijd met garantie.
Informações de contato
De Werf 40, 2544 EK, Den Haag, Holanda
- +31 (0) 70 850 8530
- info@throne.nl
- throne.nl
Sample Box - Keramische Tegels
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Mooi assortiment en supervriendelijk…
Mooi assortiment en supervriendelijk personeel. Ze begeleiden je met geduld en aandacht van begin tot eind. Een topservice!

Erg tevreden over aankoop
Erg tevreden over aankoop. Grote showroom en direct leverbaar. Kom binnenkort weer langs👌

Beautiful
Nice ceramics nice designs. Good quality. If the man who will lay them comes finally we will see the ceramics in our house.

Geweldige tegels & gaaf samplepakket
Geweldig! Ze hebben sampleboxen met prachtige combinaties.
De Samplebox was super snel in huis en we waren meteen overtuigd! Dank Throne.
PS: tip, ga voor terra collectie haha,. PRACHTIG!
Max

Resposta da THRONE Tegels & Laminaat
Goede levering beetje jammer dat je…
Goede levering beetje jammer dat je niks retour ken sturen.

Resposta da THRONE Tegels & Laminaat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.