Thuysvers heeft een ruim sortiment aan o.a. koolhydraatarme maaltijden, ik weet hoe moeilijk het is smakelijke maaltijden te koken met minder koolhydraten, dit bedrijf krijgt het voor elkaar, ruime ke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prima maaltijden met heerlijke diverse smaken. In het begin misschien 1 of 2 maaltijden getroffen niet mwha waren maar al heel lang alleen maar lekkere keuzes kunnen maken. De koolhydraat arme maaltij... Ver mais
Heb meerdere verse maaltijdaanbieders gehad, waaronder goede. Had altijd de vraag: krijg ik wel voldoende groenten binnen. En een ultieme test: het type gehaktbal, grootmoedersstijl i.p.v.het compa... Ver mais
Voor de 1e keer 4 maaltijden besteld, 1e dag zuurkool ovenschotel € 8.99 heeel slecht. Zuurkool met kappertjes oid, maar slechte kombinatie, gewoon vieze smaak. Ook geen worstje erbij!! 2e dag Spareri... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wat een fantastische optie om gezond en…
Wat een fantastische optie om gezond en toch snel eten op tafel te krijgen.
Daarnaast voldoende afwisseling tussen de weekmenu’s!
Lekkere gerechten bij thuysvers
Lekkere gerechten bij thuysvers. De ene maaltijd is lekkerder dan de ander, maar smaken verschillen. Wel moet je goed opletten bij het bestellen als je niet van pittig houdt. Let op toevoeging sambal. Ik zou zelf liever zien dat je het al meteen kan zien bij het bestellen door bijvoorbeeld een 🌶️ erbij te zetten. Verder zeer tevreden over de maaltijden. Zowel de gewone als de koolhydraatarme gerechten.
Prima van smaak en sommige maaltijden passen in een ketogeen dieet
De maaltijden zijn prima van smaak .
Ik heb een ketogeen dieet en er zitten een aantal koolhydraatarme maaltijden bij die daar in passen.
Maaltijden met max 15 gram koolhydraten.
Ook fijn dat je geen abonnement of account hoeft aan te maken.
Ruime keuze in maaltijden en echt…
Ruime keuze in maaltijden en echt lekker.
Heb al verschillende andere aanbieders geprobeerd maar deze staat met stip op nr 1.
Ga zo door.
Goede kwaliteit
Goede, gevarieerde maaltijden, heel vers (daarom wel beperkt houdbaar). Prijs is redelijk, vooral de opstap van 400 naar 550 gram is voordelig. Voor gratis bezorgen moet je wel flink wat maaltijden bestellen.
Goed eten voor redelijk bedrag
Sinds een week of 4 bestellen we 3 tot 4 maaltijden per persoon. Het is vers en goed te eten. Ruime keus en vooral het verschil in wat wij lekker vinden is nu zo opgelost. Wil de één spruitjes eten en de ander bietjes is dat nu geen probleem meer!
1e keer en flink tegen gevallen
De eerste keer kennismaking was waardeloos. 2 maaltijden die niet smaakten. Teveel saus bij 1 maaltijd en de andere nagenoeg alleen maar aardappels en weinig groente. Nooit meer deze "service". Afrader
Heerlijke smaakvolle gerechten
Heerlijke smaakvolle gerechten. Veel keuze.
Goeie service en vriendelijke bezorgers
Heb m'n eerste keer bestelling binnen…
Heb m'n eerste keer bestelling binnen en ook al gegeten en geproeft. Zou het meteen maar zeggen vind het erg lekker, en mijn man is chef kok heeft geen zin om s'avonds nog te koken zelfs hij zij dit is goed te eten en makkelijk zo klaar. Ik zou het zeker mensen aanraden om het zelf uit te proberen. Vriendelijke groet T.Postema
Over het algemeen zeer tevreden over de…
Over het algemeen zeer tevreden over de maaltijden. Natuurlijk zit er heel af en toe een maaltijd tussen die ik minder lekker vind maar dat is puur mijn smaak en betekent niet dat de maaltijd niet goed was. Alleen de rendang vond ik zó zout dat ik die niet kon eten. Ik had het nog nooit eerder gegeten dus weet niet of het gewoon een heel zout gerecht is of dat de kok was uitgeschoten met de zoutpot :D De bezorging is ook altijd netjes en op tijd. Alleen vond ik het iets minder klantvriendelijk toen ik er op vrijdagochtend achter kwam dat ik als bezorgdag maandag had opgegeven ipv woensdag en dat er pas maandagochtend op mijn mail werd gereageerd met de mededeling dat het niet meer gewijzigd kon worden. Mijns inziens had dit op vrijdag nog wel gekund. Maar uiteindelijk mijn eigen fout dus...
Mijn man eet de koolhydraatarme versie ivm diabetes en ik (meestal) de gewone variant. Beide de porties van 400 gram die voor ons voldoende zijn.
Ondanks alle goede reviews vind ik de…
Ondanks alle goede reviews vind ik de maaltijden tegenvallen. Ik had Moussaka besteld en kreeg een heel klein plakje Moussaka met daarbij een bak witte rijst en wat kool. Ik vind de maaltijden duur als je ziet wat je ervoor krijgt. Ook de gehaktballetjes met oosterse groente. 3 iniminie gehaktballetjes. Vaak dezelfde groenten bonen, paprika,bloemkool en vlak van smaak.
Heerlijke verse maaltijdenen super service!
Heerlijk, echt vers en zeer smakelijke maaltijden, precies zoals het hoort, zonder bijsmaak o.i.d. (weet ik uit eerdere ervaringen van andere maaltijd aanbieders).
Iedere week weer een feestje en volop genieten van deze heerlijke verse maaltijden. Volop keuze en tevens de mogelijkheid deze koolhydraat-arm of vega te bestellen.
Ook de service is super. Zeer vriendelijk contact waar men meedenkt in oplossingen.
Voor mij nooit meer iets anders dan de maaltijden van ThuysVers!
(Vaste klant vanaf oktober 2022).
Zeer slechte service van dit bedrijf ze…
Zeer slechte service van dit bedrijf ze zeggen dat ze je gebeld hebben dat de levering niet kon plaats vinden vanwege file's .We zijn niet gebeld volgens de site levering 18.00 uur om half 10 wij zelf gebeld
Zeer warrig verhaal te horen gekregen besloten de bestelling te annuleren nu 2 dagen op ons geld wachten terwijl bij bestelling gelijk betalen .Schaam je Thuysvers !!!!!
Slechte klantenservice
De klantenservice is werkelijk dramatisch: totaal niet bereikbaar, geen reacties op e-mails of telefoontjes. Je wordt volledig genegeerd zodra er iets misgaat met je bestelling. Het lijkt alsof ze alleen geïnteresseerd zijn in je geld, maar zodra je hulp nodig hebt, is er niemand te vinden. Echt een frustrerende ervaring. Jammer, want het concept leek veelbelovend, maar met zo’n service ga ik hier nooit meer bestellen.
Heerlijk eten
Heerlijk eten
Koolhydraat arm
Een ruime keuze
Makkelijk te bereiden en
Betaalbaar
Extreem slechte klantenservice
Extreem slechte klantenservice. Is totaal onbereikbaar en terugbelverzoeken worden niet beantwoord. De maaltijden zijn ok, maar erg prijzig voor wat je krijgt. Veel goedkopere groenten komen steeds terug (sperziebonen, wortel, etc) Bovendien hebben ze (stiekem) een forse prijsverhoging van 10% doorgevoerd zonder dit aan de klanten te melden (altijd toegepaste stapelkortingen zijn ineens verdwenen). Ondanks mijn herhaalde vraag om teruggebeld te worden heb ik nooit meer iets van ze gehoord. Veel geblaat, weinig wol. Niet aan te raden wat mij betreft.
Minder bekend = niet minder goed
Zitten nu in week 2 dat we hier bestellen (in die tijd wel al 11 maaltijden geprobeerd).
Ik ben een voormalig Uitgekookt klant (waar ik bijna een jaar bij zat, zie mijn Trustpilot review).
Voor de goed orde heb ik in deze periode het volgende voorbij zien komen op mijn bord;
- Kipfilet met balsamicosaus en Hollandse boontjes
- Bami goreng met ayam ketjap
- Varkenshaas in champignon-roomsaus
- Vrijdagavond, Shoarma avond!
- Kipschnitzel met geroosterde broccoli
- Boeren jachtschotel met rode kool en rundvlees!
- Pasta arrabiata!
- Kip stroganoff
- Oma's Macaroni ovenschotel
- KipPilav met bloemkoolrijst
- Patatas bravas met gehaktballetjes in tomatensaus!
Tot op heden geen spijt.
Thuysvers heef iets kleinere porties (550gr ipv 600gr). Maar dat is lang niet altijd zo merkbaar als ik eerlijk ben.
Het eten van Thuysvers lijkt meer gekruid en op smaak. Uitgekookt was ook prima, maar toch voor mijn persoonlijke smaak ligt Thuysvers ons beter.
Maar dat het iets meer gekruid/op smaak is, is iets wat niet iedereen wellicht fijn vind. Want smaak is een lastige laten we eerlijk zijn.
Thuysvers heeft daarbij een iets sterkere focus op groente, mja is dat een slecht iets? Nah ik vind van niet.
Het bestelproces / de website is iets minder gelikt, en dat is denk ik heel het ding; ze zijn minder bekend, maar zeker niet minder goed.
Maar bestellen etc. kan je prima.
Qua betaling; dat werkt hier vooraf maar is zonder een abbo. Bij Uitgekookt ging dat met een automatische incasso achteraf en wel een abbo. Beide prima hoor.
Bezorging is bij Thuysvers met een real time tracking van waar je bezorger is, en dat is best wel ideaal. Uitgekookt komt in een doos, Thuysvers komt in een gekoelde tas. Nja persoonlijk heb ik met Thuysvers iets minder op te ruimen. Vriendelijke bezorgers tevens maar dat was bij Uitgekookt ook geen issue.
Voor donderdag 22:00 uur besteld = maandag of woensdag in huis. Daarbij kan je zelf kiezen welke van deze dagen en welk tijdvak (per bestelling). Ook dat is heel fijn met oog op flexibiliteit.
Het nieuwe menu komt iedere vrijdag online. Maar ze kiezen bewust ervoor om niet weken vooruit te plannen. Wat ik meer dan kan begrijpen met oog op inkopen etc.
Kortom; Al met al de eerste weken niks dan goeds te vertellen. Mocht dat wijzigen update ik deze review wel verder.
Zeer goede maaltijden
Zeer goede maaltijden, wij nemen vaak de koolhydraatarme maaltijden of de gewone, veel groente echt zeer goede maaltijden en veel variatie top, ga zo door😁
Prima maaltijden koolhydraten vrij…
Prima maaltijden koolhydraten vrij besteld. Veel groente er in.
Prima eten
Al enkele weken thuysvers maaltijden koolhydraad vrij aan het eten en de maaltijden smaken prima en de porties van 550 gram zijn voor mij ook goed.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.