Tiffanys Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tiffanys Mechelen doet je stralen. Maakt niet uit welke maat je hebt. Daarin merk je de eerlijke vakkennis. Jij blij, Tiffanys blij. Al jaren klant. Geen zorgen, no stress, gewoon afspraak maken voor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tiffany's est un magasin où l'on se sent très bien et surtout bien accueilli. Les marques représentées sont de très bonnes qualité et Rose est certainement la plus value de cette boutique de qualité,... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles werd op redelijke leveringstermijn geleverd. De beide stukken waren gepast dus geen ervaring met retourneren. Ook heel vriendelijk personeel tijdens mijn telefoontjed

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes verpakt, fijn om te ontvangen. Alleen spijtig dat retourartikelen aangetekend dienen verstuurd te worden, wat extra kost. Begrijp aan de andere kant wel jullie manier van werken omdat sommige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Online webshop and13 Multibrand stores in Belgium for women & men Tiffanys | Tiffanys Studio | Winch | Movies

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

242 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

38 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ik wou een waardebon kopen online

ik wou een waardebon kopen online, maar die kan je pas een paar dagen later ophalen en niet direct uiptrinten (helaas had ik hem de dag erna nodig en bleek die toen nog niet in de winkel aanwezig te zijn)

27 de setembro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stock klopt niet

Kledingstuk besteld, afgerekend, niet meer beschikbaar, geld teruggestort. Jammer.

11 de setembro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok, maar.

Beste,
De tijd tussen de bestelling en de levering was 9 dagen (in de veronderstelling dat het er komende maandag zal zijn??)
Na 4 dagen heb ik een email gestuurd om info te vragen over mijn bestelling en hier is zelfs geen antwoord op gekomen.
Wij winkelen normaal bij Tiffany's in Sint-Niklaas en zijn eigenlijk wel een betere service gewoon.
Goed dat jullie een online winkel hebben maar er is nog plaats voor verbetering.

6 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik had 2 dezelfde kleedjes besteld in…

ik had 2 dezelfde kleedjes besteld in een verschillende maat : het ene was iets te klein en het andere een beetje te groot. Mijn dochter vond het kleedje ook prachtig maar iets te duur voor haar budget. De dag dat ik de kleedjes zou terugsturen, was het kleedje 50% afgeprijsd dus perfect voor mijn dochter.
Zij plaatste haar bestelling en betaalde. Direct kreeg zij een bericht met de mededeling dat de website wegens de drukte niet volledig up to date was en dat het kleedje in haar maat niet meer beschikbaar was. Het geld werd onmiddellijk terug overgemaakt op haar rekening.
Aangezien ik het kleedje in haar maat nog wel in mijn bezit had, heb ik telefonisch contact opgenomen en het probleem uitgelegd.
De dame in kwestie was super vriendelijk en behulpzaam.
Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn geld voor de 2 kleedjes heb teruggekregen en dat mijn dochter toch het ene kleed kon behouden aan de helft van de prijs.
Heel professioneel en klantvriendelijk.
Wij zijn zeer tevreden klanten.

18 de agosto de 2020

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Snelle service en bovendien kan je de kleding die niet past of die je niet bevalt binnen de 14 dagen in één van hun winkels binnen brengen (mits invullen van een formulier). Veel handiger en veiliger dan op de post te moeten doen. Ook heel vriendelijke efficiënte behandeling in de winkel (in mijn geval was dat in Gent). Een betere service kan je echt niet verwachten. Ik heb ondertussen alweer bij Dressed by Tiffanys besteld en dat zal ik in de toekomst ook nog doen, terwijl ik normaal gezien niet zo snel kleding online koop!

12 de agosto de 2020

Vlotte overzichtelijke website

Vlotte overzichtelijke website. Verwerking van orders duurt wel zeer lang. Week wachten vooraleer verzending tov andere winkels met zelfde merken die dit kunnen binnen de 48u

8 de agosto de 2020

Alles is mooi

Alles is mooi, verzorgd ingepakt, enkel nu voor retourzending aangetekend terugzenden vind ik jammer.

4 de agosto de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.