Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters, betaald maar nooit wat ontvangen
Sem histórico de pedidos de avaliações
Dit zijn oplichters, betaald maar nooit wat ontvangen
Betaald voor een abonnement maar geen mail binnen ter bevestiging ten eerste. Klantenservice bereikt en die zeggen gewoon dat er niks in het systeem staat. Terwijl ik de afschriften bij heb gestuurd. Verder hoor ik helemaal niks van ze.
Gewoon niet doen. Je bent je geld kwijt.
Zelfde ervaringen als de rest. Ik heb betaald, maar niks gekregen. Ze reageren ook niet op hun klantenservice mail
Heb een tijdschrift bestelt, maar kwam nooit binnen. NIET BESTELLEN! Wel betalen niks binnen krijgen.
Neem hier geen abonnement! Ik heb al 3 weken niks meer ontvangen. Ik heb geprobeerd contact op te nemen, maar ik krijg gewoon geen reactie.
Niet bestellen! Tijdschrift wordt niet geleverd!
Via het blad Zeilen een digitaal jaarabonnement afgesloten. Na niet in te kunnen loggen omdat het e-mail adres niet overeenkomt volgens de website contact opgenomen via het telefoonnummer onderaan de website van Zeilen. Tot grote verbazing wordt je doorgeschakeld naar Tijdschrift.land. Deze kunnen niets inzien en niet verder helpen. Echter is er betaald en niets geleverd. Wanneer dit inzichtelijk wordt kan tijdschrift.land geen uitspraak over doen.
Ook wordt er geen enkele oplossing geboden.
Ik nam als cadeau voor mijn schoondochter een jaarabonnement op de Linda vanaf no. 246.
Vorige week zag ik dat blad al in de winkel liggen.
Bel vrijdag de 20e en hoorde dat er een storing was, of ik de 23 wilde terugbellen.
Heb ik vandaag al 3 keer geprobeerd. Eerst is de wachttijd minder dan 5 minuten, dan 10 minuten, dan 15 minuten. Ik snap daar niks van. Grote ergernis.