Geweldige service ook als het wat minder gaat direct contact met de klant en een voorstel doen. Precies zoals het hoort.
Snelle levering, maar kwaliteit matig. Een professionele foto aflaten drukken waarvoor ik via wij alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Vond het er leuk uitzien maar het beeld was lang niet zo... Ver mais
Ze bestaan gelukkig nog, bedrijven die Service hoog in het vaandel hebben staan. Naast kwaliteit en vakmanschap ook oog voor After sales! Zwart wit vergroting 60 x 60 veel groenzweem. Na prettig mail... Ver mais
Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de perfecte afdruk voor de klant, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.... Ver mais
Bij Timbler maken we herinneringen tastbaar met verrassend leuke producten die een glimlach op je gezicht toveren. Je favoriete foto's verdienen meer dan een verloren plek op je telefoon. Ze verdienen een plekje aan de muur, op hoogwaardige kwaliteit award-winning producten. 🏆
Wij geloven in de magie ✨ van herinneringen delen, daarom willen we mensen inspireren en overtuigen om deze vast te blijven leggen en zichtbaar te maken, zodat ze herbeleefd kunnen worden!
De 3 Timbler-garanties:
✔ Simpel
✔ Verrassend
✔ Glimlach garantie
Waarom Timbler?
Wij zijn dé specialist in wanddecoratie.
✔ Alles in eigen beheer
✔ Kwaliteitscontrole bij elke bestelling
✔ Supersnelle verzending
✔ Jarenlange print ervaring
✔ Meer dan 100.000 blije klanten
Wij printen alles in eigen huis en kunnen daardoor de beste kwaliteit garanderen. We zijn volledig gefocust om van jouw foto's een kunstwerk te maken, waar je trots op zult zijn om in huis op te hangen!
Sonsbeekweg 4, 6814 BA, Arnhem, Holanda

Resposta de Timbler
Dit heb ik al ingevuld met lofuitingen aan team Timbler.

Resposta de Timbler
Al 3 keer een bestelling geplaatst en al 3 keer zeer tevreden over de service en de kwaliteit van fototegels.

Resposta de Timbler
Ik wilde graag een foto vergroot op een plaat. Na mijn bestelling kreeg ik snel een reactie. De resolutie van de foto was niet geschikt voor een goede vergroting maar Timbler stelde voor om het met speciale software te proberen, dit zonder extra kosten. Al heel snel kreeg ik het voorbeeld via de mail te zien, zag er goed uit. Na goedkeuring had ik binnen een paar dagen mijn bestelling binnen en hij is top👍 Echt zeer klantvriendelijk. Ik weet Timbler volgende keer weer te vinden.

Resposta de Timbler
Probleempje met enkele van mijn bestelde tegels werd snel & soepel opgelost (had er dan ook 80 besteld ;)
Handig ophangsysteem!

Resposta de Timbler
Een hele mooie foto,,en kontakt met bedrijf was prima
Een echte aanrader !!!!

Resposta de Timbler
Printed on scrubbed aluminium gave the photos a wonderful effect! Thanks for this!

Resposta de Timbler
Er zaten 2 kleine beschadingen op maar ik heb het zelf bijgewerkt.
Ik had geen zin om het terug te sturen.

Kwaliteit mooi
Communicatie levering helder
Levering , vriendelijk en prettig

Resposta de Timbler
Mooi gemaakt. Heldere en snelle communicatie. Kwaliteit prachtig.

Resposta de Timbler
Na de bestelling kreeg ik de keuze om de oude foto te bewerken. Leek me goed idee. Is prachtig uitgevoerd voor een foto uit 1941. Zeer blij mee.

Resposta de Timbler
Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren.
Ik ben erg blij met de plexiglas afgedrukte foto! Dat wat ik op mijn beeldscherm zag kreeg ik daadwerkelijke ook geprint op het glas!

Resposta de Timbler
Super goede ervaring met dit bedrijf, klantenservice is top en ze denken met je mee om het mooiste resultaat te krijgen! Wij zijn super blij met het eindresultaat en kunnen het iedereen aanbevelen.

Resposta de Timbler
Top! De resolutie van onze iris foto's was helaas erg laag ... netjes een mail met de vraag of we betere kwaliteit foto's hadden voor de vergroting op glas. Helaas hadden we dat niet..
Dit team heeft dat gefixt !!!! Alsnog n prachtige herinnering van ons 30-jarig huwelijk aan de muur! ❤️
Thx Stefan -team timbler!!

Resposta de Timbler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.