Veja o que dizem as avaliações
Absolutely peak. Jeg fik lavet to nostril piercinger af Emilia og en i navlen. De er piercet ordentligt og meget flotte. Hun søger også for at alt går okay under piercingen. Extra som ikke har noget... Ver mais
Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Ver mais
Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |
Informações de contato
Algade 34, 4000, Roskilde, Dinamarca
- timelessart.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er den bedste stemning her
Der er den bedste stemning her. Føler sig hjemme fra du tråder ind ad døren
Absolutely peak
Extra som ikke har noget med piercingen at gøre men hun er mega mega flot. Meget smuk ung kvinde
Bedste piercer!
Jeg er blevet piercet før en del gange, men aldrig har jeg haft en så god og tryg oplevelse som hos Emilia i Timeless Art. Hun giver sig god tid og gør alt hvad hun kan for det skal blive så lidt smertefuldt for dig som muligt og at du får det resultat som du ønsker. Udover det virker hun super dygtig og erfaren. Jeg kommer helt sikkert igen og klar anbefaling herfra!
Min kæreste & jeg er begge blevet…
Min kæreste & jeg er begge blevet piercet af Emilia flere gange, og har allerede booket ny tid. Super sød service, og hun er vildt god til at pierce! Top anbefaling!
Imødekommende og god service
Virkelig god service samt søde medarbejdere. Fik lavet en tatovering af Daniel som tog mig med igennem hele rejsen, lyttede til hvad jeg ønskede samt kom med sit egne erfaringer og meninger til det. Utrolig lyttende og forstående over for ens design ønske. Næste gang jeg skal tatoveres bliver her.
Vildt god service
Vildt god service, fik lavet den smukkeste navlepiercing hos Emilia. Kan helt klart anbefale, hun er venlig og mega dygtig til sit arbejde😍
Bedst Piercer Emilia
Jeg var inde hos Emilia piercer, og hun var simpelthen så sød. Hun viste lige hvad hun skulle gøre, og i min mening den beste piercer jeg har været hos ( jeg har været hos en del.) så 100% 5 stjerner her fra, vis jeg ku give flere havde jeg gjort det!
En så dejlig oplevelse, og vil gerne anbefale hende her fra.
I was asking for a very simpel tattoo
I was asking for a very simpel tattoo. Just 6 different Numbers… But the result was not good.. the first number is not aligned at all to the rest 5 Numbers… But yes 1000kr for that is very disapointing…

Resposta da Timeless Art
Det er ikke bare en tatovering. Det er hele pakken.
Det er ikke bare en tatovering. Det er en oplevelse. Man bliver bare varmt modtaget, man bliver hørt og man føler sig hjemme. Vi var hele familien afsted og fik lavet alt fra 2 små sommerfugle og hjerter til en underarm og en hel ryg.
Vi var der hele dagen og aldrig har jeg hygget mig og grinet så meget mens nogen stak mig med en nål.
Så tak til Søren, Jesper og Ellen for en kæmpe indsats og undskyld til stakkels Sonny der måtte høre på os hele dagen.
Jeg skal helt sikkert have min næste tusse hos jer også. Kan desværre kun give jer 5 stjerner, men det er 5 til jer hver.
Og Søren, hvis Hillerød og Aab mødes igen i Hillerød , så giv lyd. Så giver jeg en øl og en stadion-platte. Og så lover jeg at holde med Aab. 😂
Absolut et besøg værd
Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt lige fra små fineline tatoveringer til store heldags projekter. Stemningen personalet imellem var bare med til at gøre det hele perfekt.
Vi kommer helt sikkert igen.👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Professionelt og hyggeligt sted som altid.
Jeg var endnu engang i Timeless Art, denne gang for at få en tatovering på underarmen af Ellen. Hun var meget omhyggelig i forhold til design og placering, og det var en virkelig hyggelig session! Jeg er meget glad for det endelige resultat, og jeg kommer helt sikkert igen :) Samtidig ser butikken virkelig fin ud, efter den er blevet renoveret.
Følte mig vildt presset
Bad om at få lavet et design af de ønskede elementer.
Kommer derned og ønsker rettelser i det. Virker som om Sonny bliver irriteret over det. Følte mig lidt presset.
Nu har jeg selv fundet det “designede” billede på Pinterest. Dyrt for noget der bare lige er søgt på.
Jeg vil anbefale at gå et andet sted hen.

Resposta da Timeless Art
(Sonny)
(Sonny) vildt dygtig og grundig, kan klart anbefales
Piercinger hos Timeless Art!
Jeg skulle have lavet to piercinger hos timeless art og det var Emilia som lavede mine og jeg kunne ikke være mere glad for dem og at Emilia hjalp mig med mine piercinger. Jeg er normalt meget bange for nåle men hun hjalp mig med mine og hun var fantastisk!
Jeg kan stærk anbefale Emilia hvis du skal have lavet piercinger!!!! 😊😊
Tusind tak Hiko!
Hvis jeg kunne fri til Hiko af ren taknemmelig, havde jeg gjort det. Jeg kom ind, uden tid, med ønsket om at få skiftet et billigt smykke og få et kig og en vurdering af 2 overbetændte piercinger (fra helt tilbage i april 2025, aldrig helet, IKKE PIERCET I TIMELESS ART). Ikke nok med fantastisk betjening og hurtig walk-In tid, så har Hiko formået at redde mit øre. Selvom det måske ikke er anbefalet, fik jeg skiftet alle 3 piercinger fredag og allerede lørdag aften var mine 2 betændte (der løb pus ud, da hun fjernede de 2 ringe, som den anden “professionelle” piercer havde overtalt mig til at man sagtens kunne gøre med det samme, med et tryk der lettede i mit åbenbart meget mere ophævede øre end jeg havde forventet) 10 gange bedre. Ringe skiftet til stænger og jeg er allerede så glad for den vej det går.
Tusind tak for hjælpen, det gode arbejde og den fantastiske atmosfære 🫶🏼
Jeg har fået 2 tattoos af Hans…
Jeg har fået 2 tattoos af Hans Rasmussen og han er bare top professionel.
Super søde og dygtige
Super søde og dygtige
Min mand har fået lavet et portræt af hans lillebror.
Den har Sonny Tattoo Art lavet og vi kan varmt anbefale ham
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse.
Jeg fik lavet en navlepiercing af Amelia, som er en virkelig dygtig piercer. Hun fik en til at føle sig tryg og er super sød. Kan jeg virkelig anbefale :)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, fik min første anderledes piercing af Emilia som er MEGA sød og var mega god til at guide mig igennem processen og fik mig føle mig tryg og fortælle mig hvad der kunne ske efter processen er færdig.
Glæder mig til at får endnu end piercing af hende når jeg kan
Endnu engang en kæmpe stor fornøjelse.
Jeg havde med kæmpe stor fornøjelse glæde af at besøge Timeless Art igen i dag. Jeg fik lavet en medicinsk piercing hos Emilia som ret hurtigt gjorde mig tryg ved at fortælle mig lige nøjagtig hvordan hun ville gøre. Hun gav sig meget god tid til at forklare og det gjorde at hun i endnu højere grad vandt min tillid. Emilia virker MEGET MEGET sød og er ligeså meget tålmodig. Hun virker oprigtigt interesseret i at spørge ind til én og er meget lyttende overfor hvad man fortæller omkring ens udfordringer i forhold til det at ønske en medicinsk piercing. Jeg vil varmt anbefale Emilia som i den grad tager godt imod og ligeså er omsorgsfuld og meget meget sød og behagelig. Endnu engang mange tak til Kristian for at være så yderst imødekommende når man bliver mødt og for de mange smil fra alle i Timeless Art. Rigtig glædelig jul til jer!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.