Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk firma at handle med. Bestilte en brændekløver og et krydsskær til. Ved levering var krydsskær forkert, og tog fat i firmaet, og har herefter fået en fantastisk opfølgning både med mail og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra ende til anden en god oplevelse med effektive arbejdsgange og sjældent set serviceniveau 1. Hurtig svar på telefonen af kompetente medarbejdere, som håndterer opgaven uden yderligere omstilling. 2... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vores oldebarn en dreng på 3år blev lykkelig for sin plæneklipper og det var jo bare lykken for os hilsen ejvind nielsen

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

At de afleverer min pakke hos en…hos en købmand i ishøj når jeg bor i greve

At de afleverer min pakke hos en købmand i ishøj når jeg bor i greve lige ved siden af Waves . Eller på adressen da jeg ikke har mulighed for at hente den
Alice

3 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta de Timoshop

Hej Alice, jeg har søgt på dit navn men kan ikke lige finde din ordre, jeg er selvfølgelig ked af den ene stjerne hvis det er noget vi har været skyld i, kan du skrive hvad det er du har købt så vi kan se på sagen. Det kan også være du har forvekslet os med TEMU som er det kinesiske firma, vi hedder TIMOSHOP og er en virksomhed der handler med have park maskiner.

Kim Lauridsen TIMOSHOP TInghøj MOtorsave A/S

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig og enkel proces fra…

Virkelig hurtig og enkel proces fra bestilling til modtagelse af varerne 👌🏼

21 de setembro de 2023

Resposta de Timoshop

Hej Anja vi takker for den fine karakter og vi bestræber os på at det skal være en god oplevelse for kunden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Husqvana sæt der mangler afgrænser kanel🤷‍♂️🤷‍♂️

Har lige købt en husqvana 310mark 2, skal hjem og starte den op, men der er IKKE noget afgrænser kabel sæt i kassen,har betalt 10580,00 synes det er Mega dårligt.

7 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Kim

Når man køber en Husqvarna robot så er afgræsnings kabel et tilkøb til robotten det er også muligt inden på vores webshop at tilkøbe afgræsningskabel, da det bliver anset som en professionel robot som normalt vis bliver installeret af en montør. Derfor er det et tilkøb. Prisen på robotten er langt under normal prisen som ligger på 13499 i butikken, så jeg synes du har fået et godt tilbud.

Kim - Timoshop

Tæl dine fingre

Dagen efter mit køb af en robot blev den nedsat med 1700 kr. Intet under at den rare indehaver havde meget travlt med at ekspedere ordren.
Så tæl dine fingre.

27 de julho de 2023

Resposta de Timoshop

Hej Michael jeg er selvfølgelig ked af at du har givet enkelt stjerne på trust pilot, du har købt en Husqvarna 310 MK II på vores webshop og den har du fået til den rigtige tilbuds pris jeg tænker du forveksler den med vore Husqvarna 305 som er 1800 kr. billigere men det er også en anden robot, men du er velkommen til at tage kontakt og så kan vi tag den der fra, for Husqvarna 310 MK II har vi ikke kørt billigere end til 10495 som du har fået den til.

Kim - Timoshop

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Reklamation

Køb og levering var helt tilfredstillende. Men en reklamation på kontaktmail hos Timoshop er endnu ikke besvaret efter en uge. Brændekløveren er defekt, men der kommer ingen hjælp. Jeg ved ikke om maskinen skal retur eller repareres?

12 de junho de 2023

Resposta de Timoshop

Hej Leif tak for snakken i telefonen for jeg synes vi er kommet frem til en fornuftig løsning

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais