Har givet mig livet tilbage
Mit andet hjem som har givet mig livet tilbage 🙏🏼❤️ er taknemmelig 🙏🏼❤️

Resposta de Tjele Orelund
Behandlingscenter Tjele Orelund har siden 2004 tilbudt døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug og medicinmisbrug. Behandlingen foregår på Orelund Gods, som er omgivet af smuk natur, og hvor der er tid og ro til at løse sit misbrugsproblem. Omkring 120 danskere vælger hvert år at gå i behandling på Tjele Orelund og vores spørgeundersøgelser viser at 95% er meget tilfredse med deres behandlingsforløb. I døgnbehandlingen hos Tjele får man en personlig rådgiver gennem hele forløbet, behandlere der selv har oplevet misbrug og der er læge og sygeplejerske med i behandlingsteamet.
Skamstrupvej 13, 4400, Mørkøv, Dinamarca
Mit andet hjem som har givet mig livet tilbage 🙏🏼❤️ er taknemmelig 🙏🏼❤️

Resposta de Tjele Orelund
Livsændrende. Meget taknemlig for mit ophold på Orelund. Da jeg efter mange år ramte bunden, fik jeg den hjælp jeg havde brug for, til at rejse mig. Tak for god kompetent behandling, dejlige rammer, og et meget dedikeret personale.

Resposta de Tjele Orelund
Stedet der favnede mig som menneske og hjalp mig med at se lyset og blive genforenet med min familie. Er evigt taknemmelig

Resposta de Tjele Orelund
Orelund er et helt fantastisk sted med dygtige behandlere. Jeg vil altid tænke tilbage på min tid i behandlingen som positiv og meget lærerig. Jeg har fået en masse redskaber med mig, som jeg efterfølgende har kunne føre ud i livet. Tak for at give mig livet tilbage.

Resposta de Tjele Orelund
Tak - for at give mig og min familie livet tilbage ❤️

Resposta de Tjele Orelund
Min partner var i behandling på Orelund, proffesionel, realistisk og succesfuld tilgang til alkohol afvænning og behandlingen af alkoholmisbruget, dygtige og empatiske misbrugs/-familie behandlere, en hjemlig og rar atmosfære.
God introduktion til efterbeh. i AA.
Et sted både tidligere indskrevne og deres familier støtter op om efter endt behandling, især ved Orelunds Vibe dage og den årlige Høstfest.
Tak for et mægtig fint behandlingstilbud, der gav mit partner livet tilbage.

Resposta de Tjele Orelund
Blev indlagt på Tjele søvang den 10 januar indtil torsdag den 16 januar for at blive afrust af alkohol og det virkede. Blev efterfølgende flyttet til Orelund på Sjælland for yderliger behandling. De første dage gik godt selvom jeg var træt af at der skulle gå en uge får jeg må begå mig væk fra bygningen, nu når jeg er en mand der godt kan lide at gå turer, da det bringer fred til mig. Da jeg havet gået for længe ude og fik skæld ud når jeg kom tilbage, selvom jeg kun havde gået de steder jeg måtte, skulle jeg puste. Jeg puste selvfølgelig 0.00. Jeg havde ikke taget noget alkohol med, men jeg havde taget mit natur medicin og creme med for min hund pleje og jo der er lidt alkohol i dem. Da jeg så en dag var ude at gå igen før jeg fik lov til at gå med 2 andre (må man efter en uge på stedet) en længere tur blev jeg pludselig stoppet af en fra centeret da sagde at jeg straks skulle komme med ham i bilen til en puste test. Jeg havde brugt mine natur dråber og creme og den bonged ud på 0.2 promille. Der blev straks panik i leder rummet og alle mine ting på værelset blev gennemrodet (uden at de ville rode op igen efter) de fandt ikke noget og hvorfor skulle jeg drikke, når jeg har betalt dem kr. 89.000 for at blive ædru. Jeg blev så skuffet at jeg pakkede mine ting i tirsdags og tog hjem. Tjele er ligeglad, de har fået deres penge og jeg er heldigvis blevet afrust. Jeg skulle været blevet til fredag den 7 februar, men de kan rende mig i røver for den måde de behandlede mig på. Det er en pengemaskine, så gå i ambulant behandling og spar jer for Tjeles finansielle transaktioner. Det er en skam. Desuden skal vi alle ryde op i hele bygningen (vores værelser ok), men vi skal også forbedre dårlig mad og sørge for at alt er i perfekt orden efter. Der er kun 4 ansat til 21 mennesker med misbrugsproblemer. De har den perfekte forretningsmodel for folk som lider. De fleste har brug for psykolog hjælp efter afrusning og ikke kurser i hvordan man ikke må kigge, tænke eller rører alkohol igen. Som jeg har skrevet, de har den perfekte forretningsmodel og her taler jeg ikke kun om deres lejebygningsmodel. Hold jer langt væk fra Tjele.

Resposta de Tjele Orelund
KÆMPE TAK til alle på Orelund for at være der for mig, da jeg ikke kunne være der for mig selv. I hjalp mig ikke alene med at blive ædru. I hjalp mig til at blive en bedre udgave af mig selv. Tak for jeres professionalisme og store hjerter!

Resposta de Tjele Orelund
Jeg havde et familie medlem på Orelund og selve stedet ligger jo i de smukkeste omgivelser, som i sig selv er ren terapi for sjælen, hvilket jeg er sikker på at beboerne har brug for når de er der. Men jeg synes ikke personalet er professionelle nok. Jeg havde forventet at de nåede dybere ind til mit familie medlem (M), eller blot kunne gennemskue og italesætte når M spillede skuespil, hvilket M gjorde alle 5 uger for at få det overstået og komme hjem, for at falde direkte tilbage i gamle vaner bare i en endnu mere vred udgave.

Resposta de Tjele Orelund
Ja, jeg læste også anmeldelserne om at "det har ændret mit liv" og tog den slags med min (tidligere) vanlige skepsis før jeg tog afsted på Orelund. Selvfølgelig overdrevent overbevist om mit eget intellekt...selvfed som jeg var......;-)
Men, Orelund HAR ændret mit liv - fuldstændigt! Alkohol er blot en del af det - det fantastiske er alt det andet som er fulgt med. Jeg valgte at turde give slip på mit gamle jeg - for det skal der til!
5 ugers ophold - med alt den profesionelle, faste og kærlige støtte og kompetence der skal til. Og det eneste jeg faktisk beskæftigede mig med gennem behandlingen var: Mig!
Og idag er jeg jo stadig mig (på godt og ondt) - men jeg er bare en langt, langt bedre version af mig. Overfor min familie, mine venner, kolleger - og vigtigst: Overfor mig selv! Alle livets udfordringer er der skam stadig - men menneskerne på Orelund lærte mig bare at agere helt anderledes i mit liv! Orelund gjorde en ENORM forskel for mit og min families liv. Og det er jeg jer alle dernede SÅ taknemmelig for!
Vi ses - og ikke til behandling! Blot fordi at jeg gerne kommer forbi bare for at mødes med jer alle....;-)

Resposta de Tjele Orelund
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.