TNS-Transport Avaliações 215

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det her firma giver én ro i maven på flyttedagen i stedet for mere stress. Yderst imødekommende service, gratis flyttekasser og pakke plast og en super rar og hurtig flytning. De ved præcis, hvad... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flinke søde og hjælpsomme, de var hurtige og tog alt med - selvom det ikke var pakket ned. Skal vi flytte igen, vil vi helt sikket vælge dem igen. Vil anbefale dem til alle vi kender. Godt arb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mudanças
  2. Serviço de transportes

Escrito pela empresa

Hvis du søger efter en pålidelig og troværdig partner til din næste flytning, så leder du ikke længere. Vi, TNS-Transport, har leveret førsteklasses flyttetjenester i over 10 år og har udført mere end 1400 succesfulde flytninger for både private og erhvervskunder. Med mere end et årtis erfaring i branchen er vi eksperter i alt, hvad der vedrører flytninger. Vi har håndteret alle typer ejendele, fra skrøbelige kunstværker til tunge møbler, og alt derimellem. Du kan stole på vores ekspertise til at beskytte og transportere dine ejendele sikkert og sikkert til din destination. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have tillid til dit flyttefirma. Derfor er vi dedikeret til punktlighed og pålidelighed. Vi overholder vores tidsplaner og leverer din ejendom til tiden, hver gang. Du behøver aldrig bekymre dig om forsinkelser eller uforudsete problemer med os ved din side. Uanset om du flytter dit hjem eller din virksomhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at gøre det gnidningsfrit. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og sørger for, at din flytning bliver en problemfri oplevelse. Vi prioriterer kundetilfredshed over alt. Vores dedikation til at levere enestående service har gjort os til en favorit blandt vores kunder. Du kan forvente en venlig og hjælpsom holdning, der går ud over forventningerne, når du vælger TNS-Transport som dit flyttefirma. Hvis du ønsker en flytteoplevelse, der er problemfri, pålidelig og professionel, så leder du ikke længere end TNS-Transport. Med vores erfaring, pålidelighed og fokus på kundetilfredshed er vi det oplagte valg for din næste flytning. Giv os en chance, og du vil ikke blive skuffet!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flinke søde og hjælpsomme

Vil anbefale dem til alle vi kender.
Godt arbejde og tak for at tage sikker hånd om flytning.

16 de abril de 2026

Stor tak til Alexander og Daniel fra TNS-transport

Stor tak til Alexander og Daniel, som gjorde det meget nemt for os at flytte. De var punktlige og arbejdede hele tiden konstruktivt i forhold til vores ønsker. Derudover var det med et smil på læben hele tiden.
Vi anbefaler derfor at bruge TNS-Transport.
Peter Georg og Annette
Sorø

7 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fra lejlighed til hus

Vi brugte TNS transport til at få flyttet fra lejlighed på 2. Sal og til rækkehus.
De kom og så lejligheden og gav derefter på sms en fast pris. Da de var færdige med flytningen skulle vi dog betale lidt ekstra fordi de havde haft brug for en ekstra bil end hvad de havde kalkuleret. Det var lidt ærgerligt når nu vi havde fået en fast pris på sms.
Selve flytningen var i topklasse. Få ting blev glemt i kælderen, men det kunne vi fint selv hente.
De var gode til at fordele tingene i huset og havde godt humør hele vejen.
4 stjerner fordi der trods alt var lidt med prisen og de manglende ting i kælderen.
Men jeg ville aldrig tøve med at bruge dem igen 🙏

1 de abril de 2026
logotipo da TNS-Transport

Resposta de TNS-Transport

Hej Stine.

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Vi er rigtig glade for at høre, at selve flytningen levede op til forventningerne, og at vores team leverede en god oplevelse hele vejen igennem. 🙏🏽

Vi vil dog også gerne sige, at vi selvfølgelig beklager situationen omkring prisen. Det du oplevede, skyldes en administrativ fejl fra vores side – ikke fordi der blev brugt en ekstra bil. Der er altså tale om en misforståelse, da en fast pris hos os altid er fast.

Du må derfor meget gerne sende os en mail, så vi kan få rettet op på fejlen og sørge for, at du får refunderet det beløb, du har betalt for meget.

Endnu en gang tak for din feedback – og vi håber at hjælpe dig igen en anden gang 🙏

Mvh Ejer Nicki Ristorp // TNS-Transport.

Lynhurtige, respektfulde hamrende effektive

Det her firma giver én ro i maven på flyttedagen i stedet for mere stress.
De ved præcis, hvad de laver.
Kæmpe anbefaling!

1 de abril de 2026
logotipo da TNS-Transport

Resposta de TNS-Transport

Hej Gry.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os enormt at høre, at vi kunne give dig ro i maven på flyttedagen – det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at skabe for vores kunder.

Tak for din anbefaling og de flotte ord om både service og flytning. Vi er virkelig glade for, at du havde en god oplevelse med os!

TNS-Transport.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde den BEDSTE oplevelse med…

Vi havde den BEDSTE oplevelse med TNS-Transport, og de gjorde vores flytning fra lejlighed til hus til den bedste oplevelse (-: Super søde og ekstremt effektive! Jeg vil klart anbefale TNS til alle, der står over for en kommende flytning.

30 de março de 2026

Fuld tilfredshed

Tilslutter mig alle de andre flotte anmeldelser. Aftalen holder hele vejen igennem fra bestilling til betaling, prisen er absolut fair, mens service og arbejdets gennemførelse foregår helt ukompliceret, venligt og i højt humør. En rigtig god oplevelse. Kan anbefales til alle, der ønsker en vellykket flytning.

6 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan på alle måder anbefale hjælp fra…

Kan på alle måder anbefale hjælp fra dem her. Professionelle, søde, smilende, høflige, effektive og helt igennem fantastiske gutter at få hjælp af.

Tusinde Tak, det var virkelig en fornøjelse, hold op I var seje!

27 de fevereiro de 2026

kan varmt anbefalede dem

det her flyttefirma er et virkelig godt et stod og skulle flytte her den 17 februar og de tog virkelig fat og fik det hele klaret på en aften de passede godt på vores ting og var hurtige til at komme i gang og få alt flyttet til vores nye hjem kan varmt anbefale dem især de 3 unge gutter de har på holdet de forstår hvordan man har det sjovt mens man arbejder så igen står man og mangler et godt flyttefirma kontakt dem her

17 de fevereiro de 2026

Bedste oplevelse!

Jeg har brugt TNS-Transport i forbindelse med min flytning den 12. februar, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Fra allerførste kontakt har kommunikationen været supergod, og i alt det her ”flyttekaos” har det betydet virkelig meget for mig at føle mig tryg og informeret hele vejen igennem.

De to flinke flyttemænd (Alexander og Mathias) kom præcis til tiden, var topprofessionelle og enormt behagelige at have i mit hjem (både det gamle og det nye). De passede virkelig godt på mine ting, skilte de møbler ad, jeg ikke selv kunne klare – og samlede dem selvfølgelig igen i det nye hus. Alle møbler og flyttekasser blev stillet præcis i de rum, jeg ønskede.

Jeg havde ærligt talt frygtet dagen lidt, men min frygt blev gjort fuldstændig til skamme, og det endte faktisk med at blive en hyggelig dag.

Jeg har også lånt flyttekasser gennem TNS-Transport. Jeg fik rigeligt med kasser leveret som aftalt, og det er en kæmpe lettelse ikke at skulle stresse over at få dem tømt til en bestemt dato – de bliver blot hentet igen, når det passer.

Alt i alt en virkelig god oplevelse. Jeg vil helt sikkert bruge TNS-Transport igen og kan kun anbefale dem til andre, der ønsker en tryg og professionel flytning.

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe fest af en flytning!

Kæmpe fest af en flytning!
Vi fik sku fornøjelsen af selveste the A-team, onkel Tommy og Daniel. Friske mænd med hurtig energi, og skide fed humor. Theis var også meget behjælpelig.
Tak for hjælpen trods den korte varsel.
Kæmpe anbefaling herfra.

18 de fevereiro de 2026

Flytning i november 2025

Vi fik flyttet sidst i november 2025.
Det var en fantastisk oplevelse. Der kom 3 friske og glade fyre, som flyttede vores ting i en fart.
Vi oplevede nærmest det hele som en festdag, de var alle tre venlige, imødekommende, morsomme og mega arbejdsomme.
Vi kan varmt anbefale TNS-Transport.
mvh. Esther

27 de novembro de 2025

Super god oplevelse

Kæmpe tak til det her fantastiske flyttefirma! Super effektive, enormt søde og med en skøn humor, der gjorde hele dagen let og tryg. Alt blev klaret uden problemer og til tiden. Jeg er virkelig taknemmelig og ville ikke tøve med at ringe til dem en anden gang ☺️

10 de fevereiro de 2026

Elsker sgu "de drenge"

Det er anden gang, at jeg bruger dette firma og det har begge gange været en sand fornøjelse. Der kom 3 mand, og de var søde, hjælpsomme, servicemindede og tilmed hyggelige. Næsten ærgerligt, hvis ikke jeg skal flytte igen.

23 de janeiro de 2026

Positiv oplevelse👍

Jeg har i dag den 5 januar 2026 haft TNS -transport til flytning, og virkelig en helt igennem POSITIV oplevelse🙏🙏

De kom til tiden og var effektive og hurtige og havde virkelig respekt for mine ting, søde og rare fyre Alexander og Marcus👏🏻

Så MEGET glad for jeg valgt TNS-transport, og vil klart anbefale dem til andre👍

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem en fantastisk oplevelse

Helt igennem en fantastisk oplevelse! Drengene var søde, imødekommende og super dygtige. Udviste stor respekt for mine ting! Der var lidt udfordringer med forsinkelse og snevejr, men oplevede kun at blive opdateret undervejs! Deklarede min flytning SÅ godt! 🥳🤩 5 stjerner er ikke nok! Vælg TNS- transport!

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik hjælp af TNS Transport til at…

Vi fik hjælp af TNS Transport til at flytte fra 4. sal til 3. sal, og det hele var klaret på fire timer. Teamet var både søde og meget professionelle, arbejdede effektivt og med godt humør hele vejen. Virkelig en fornøjelse!

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TNS har vores bedste anbefaling

TNS har vores bedste anbefaling. Vi har flyttet en del omgange, og har fået hjælp med flytningen et par gange før. TNS har uden sammenligning været vores bedste flytteoplevelse. Enormt servicemindede, godt humør og effektive. Det kan ikke blive bedre.

17 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais