Detalhes da empresa

1. Consultoria de Informática

Ben jij klaar voor de wereld van morgen? Bij de toekomstexperts staat jouw A.I. empowerment centraal. Wij geven je alle kennis en ondersteuning om jouw toekomst te lanceren.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

10 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helder, duidelijk en leerzaam.

Duidelijke communicatie vooraf, heel professioneel! De dag zelf was goed en helder ingericht. Veel geleerd en een aantal zaken nog in overweging om toe te passen maar zeker een aanrader! Timo snapt zijn wereld en hoe dit toe te passen in die van jou.

10 de abril de 2025

Indrukwekkende AI training

Onlangs volgde ik een AI-training bij Timo van Toekomstexperts, en wát een eye-opener! Dankzij Timo’s duidelijke uitleg en praktische aanpak weet ik nu precies hoe ik AI effectief kan inzetten in mijn werk. Waar ik twee maanden geleden nog twijfelde, gebruik ik het nu dagelijks om slimmer en efficiënter te werken.

Timo combineert inhoud met enthousiasme, waardoor de training niet alleen leerzaam maar ook ontzettend leuk was. Hij inspireert je echt om direct met AI aan de slag te gaan. Absoluut een aanrader voor iedereen die klaar wil zijn voor de toekomst. Bedankt, Timo!

13 de setembro de 2024

Geslaagde workshop A.I. voor Scalda & Curio Inkopers

De workhop was bedoeld om onze inkopers te inspireren om ervaring op te gaan doen met A.I. als hulpmiddel bij hun inkoop- en contracttaken. De trainer is daar uitstekend in geslaagd omdat hij bevlogen vertelt als A.I.-deskundige, maar ook de taal spreekt van de inkopers en begrijpt wat hun werk inhoudt. De deelnemers waren enthousiast over de prettige en gevarieerde invulling van de dag.

22 de janeiro de 2024

Dit is de toekomst

Onlangs heb ik een inspirerende training gevolgd over het gebruik van ChatGPT, met Timo als uitstekende en enthousiaste trainer. Als iadviseur nkoop- en contractmanagement was ik nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AI in mijn dagelijkse werk. Deze training heeft mijn nieuwsgierigheid beloond.

Timo introduceerde ons op een heldere manier in de wereld van AI en ChatGPT. De praktische voorbeelden en interactieve sessies gaven me het vertrouwen om ChatGPT te gebruiken bij mijn werkzaamheden in de inkoop- en aanbestedingswereld.

De informele sfeer tijdens de training maakte het leerproces plezierig. Nu ben ik nog enthousiaster en overtuigd van de toegevoegde waarde van ChatGPT in mijn dagelijkse werkzaamheden. Bedankt, Timo en HIP, voor deze waardevolle training!

Samantha Phagoe

Hoi Samantha,

Ontzettend bedankt voor de feedback en het enthousiasme. Jouw review helpt ons enorm en ik hoop je natuurlijk gauw weer te zien!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op dit moment een heel goede…

Op dit moment een heel goede introductie op Ai. Heb wel het idee dat er nog veel op dit gebeid te gebeuren staat en dat deze intro slechts het begin is.

Trainer weet waar hij het over heeft en is in staat de dag leerzaam en leuk te maken.

9 de outubro de 2023

Hoi Maarten,

Bedankt voor het mooie compliment! Juist omdat er veel ontwikkelingen plaatsvinden blijven we het materiaal ook continu bijwerken om actueel, interessant en inspirerend te zijn.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was een inspirerende training met…

Het was een inspirerende training met prima handreikingen om aan de slag te gaan met Chat-GPT.

6 de outubro de 2023

Hoi Laura,

Dat is erg fijn om te horen! Ik hoop natuurlijk dat je er al lekker mee aan de gang bent gegaan, maar zo niet, dan heb je in ieder geval morgen het promptboekje in handen.

Bedankt voor de deelname en het mooie compliment!

Inspirerende en gave training

Timo is een passievolle, deskundige en enthousiaste trainer die je binnen een dag meeneemt in de wereld van AI en hoe je dit kan toepassen in de publieke inkoop. Een aanrader voor iedereen die wat wil leren over AI en de mogelijkheden die worden geboden.

Resposta da Toekomstexperts

Hoi Dhirradj, dank je wel voor het achterlaten van je review en jouw enthousiaste deelname, evenals jouw waardevolle input tijdens de sessie!

Zeer waardevolle training

Zeer waardevolle training, goede opbouw qua informatie, achtergrond en actie.

Hoi Margot,

Dank je wel voor je positieve woorden en de 4-sterrenbeoordeling! Fijn dat de training waardevol voor je was. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te zien bij een volgende sessie!

Inspirerend!

Het was inspirerend om te horen hoe AI toegepast kan worden en hoe deze ontwikkelingen gaan. Het was boeiend verteld door Timo en je mocht ook zelf aan de slag.

15 de setembro de 2023

Resposta da Toekomstexperts

Hi Luci, dank voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De training van ToekomstExperts is een aanrader

De trainer van ToekomstExperts neemt je mee in wat kan en wat nog mogelijk is.
Vooral door de merkbare passie op dat tweede punt - wat de toekomst nog in petto heeft - maakt dat jezelf mee gaat in het enthousiasme.
De training was goed opgebouwd met info, onderzoek en toepassen. Heldere materie passend bij het onderwerp.

15 de setembro de 2023

Resposta da Toekomstexperts

Hoi Maartje, bedankt voor je review en enthousiaste deelname tijdens de training!

- Timo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.