Tømrernørden Avaliações 4

Detalhes da empresa

1. Montador
  2. Carpinteiro

Escrito pela empresa

Tømrernørden - Din lokale tømrer med passion for faget Hos Tømrernørden brænder vi for vores håndværk. Jeg har altid haft en nørdet passion for tømrerarbejde og snedkerarbejde, og jeg elsker at levere kvalitetshåndværk, der holder i mange år. Mit navn er Kim Valentin Larsen, og som tømrer er jeg dedikeret til at skabe løsninger, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende. Jeg tilbyder et bredt udvalg af tømrerarbejde – fra små reparationer til større projekter – samt snedkerarbejde, hvor der er fokus på detaljer og design. Det, der gør mig unik, er min grundighed og nørdede tilgang til værktøj og teknikker. Jeg har sørget for, at min bil er indrettet optimalt, så hver eneste centimeter er udnyttet, hvilket gør mig effektiv og fleksibel på byggepladsen. Jeg lægger stor vægt på god kundekontakt og sørger for, at mine kunder føler sig trygge og tilfredse gennem hele processen. Jeg er dybt engageret i at finde de bedste løsninger for hver enkelt opgave, og min filosofi er, at kvalitet altid kommer før økonomi. Det giver mig stor glæde at levere et ordentligt og veludført stykke arbejde, og det er den glæde, jeg ønsker at dele med alle mine kunder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kim/tømrernørden har renoveret hele…

Kim/tømrernørden har renoveret hele førstesalen på vores hus, som er en murermestervilla fra 1952. Man hører tit skræmmeeksempler om ustabile håndværkere - men det er bestemt ikke tilfældet her. Kim er ud over at være virkelig dygtig en helt igennem ordentlig og professionel håndværker. Han holder aftaler, orienterer om processen og er god til at melde tilbage, hvis han oplever udfordringer, der kan påvirke pris. Vi er meget glade for det arbejde, Kim har lavet, og vil uden tvivl vælge Tørmrernørden igen. Vi giver Kim de bedste anbefalinger.

31 de março de 2025

Perfekt arbejde

Jeg er indehaver af en garage på lige godt 60 kvm som skulle have taget skiftet komplet. Jeg kom i forbindelse med Kim V. Larsen som er indehaver af firmaet Tømrer nørden. Og det var et rigtigt godt valg, må jeg sige. Han er super dygtig og rigtig rigtig flink. Han arbejder virkelig målrettet, og godt. Delene til taget blev leveret på præcise tidspunkter, så der ikke var noget spildtid. Arbejdet er blevet fuldstændigt iorden, og jeg kunne ikke ønske det bedre.så stor ros til Tømrer Nørden 😀

15 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik lavet stern og underbrædder på…

Jeg fik lavet stern og underbrædder på mit anneks, super flot resultat og det er kommet rigtig godt i mål.
Der har været god kommunikation hele vejen igennem.
Kan klart anbefales, da der også har været faglig stolthed med ind over arbejdet!

24 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Tømrernørden til stort set…

Vi har brugt Tømrernørden til stort set hele ombygningen og renoveringen af vores hus, når det gælder tømrerarbejdet – inklusiv to skønne terrasser med indbygget pool – og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Arbejdet er udført med stor omhu og kærlighed til både udtryk og detaljer. Det er tydeligt, at der bliver kræset for det æstetiske, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ud over det flotte og gennemarbejdede håndværk er Kim en person, der holder, hvad han lover. Han overholder sine aftaler til punkt og prikke og er samtidig en rigtig behagelig person at have gående i hjemmet – både rar, professionel og respektfuld.

Kort sagt: Jeg har intet at sætte på Kims arbejde. Tømrernørden får mine varmeste anbefalinger!

9 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais