Tommy Teleshopping Avaliações 7.953

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Artikel is prima aangekomen ik maak mij alleen zorgen over de kwaliteit van het materiaal.. Tijdens gebruik gaat de kookplaat zoemen wat aangeeft dat de bodem uit verschillende lagen bestaat van goe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als ik na betaling van u een lege doos toegestuurd krijg, kan ik absoluut geen goede review schrijven. Misschien nog eens vragen als ik het betaalde en bestelde artikel ontvangen heb. PROBLEEM I... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Heel lang moeten wachten op levering. Dikke steak bakken is niet als het filmke, zonder wat boter vergeet het maar. Het bijgeleverde boekje zegt trouwens: voor gebruik wat olie smeren en !! Heel warm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg de massagemat van dr. Ho zeer snel geleverd. Ik testte die onmiddellijk uit. Na 8 dagen vroeg men van Tommy naar mijn bevindingen. Zo kon ik mijn ervaringen delen. Bij bepaalde bewegingen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Armazém
  2. Barragem

Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-terug-terug garantie

Gemak, service en kwaliteit staan voorop

Bij Tommy Teleshopping draait alles om gemak, verrassing en vertrouwen. We zijn constant op zoek naar unieke, slimme en betaalbare producten die écht iets toevoegen aan het dagelijks leven. Van handige huishoudhulpen tot comfortproducten voor uw gezondheid: ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en getest. We geloven in service met een glimlach: bestelt u vandaag, dan gaan wij direct aan de slag om uw bestelling snel en netjes bij u thuis te bezorgen. En mocht er toch iets niet naar wens zijn? Dan staan we voor u klaar met heldere garanties en een klantgerichte oplossing.

Niet goed? Geld terug!

Achteraf betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug

Bij Tommy Teleshopping B.V. heeft u 1 jaar fabrieksgarantie op uw artikel. Gaat een product binnen 1 jaar stuk bij normaal gebruik, dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging van het product. Als het probleem niet kan worden opgelost zal het aankoopbedrag binnen de wettelijk geldende termijn worden terugbetaald. De fabrieksgarantie is van toepassing op het aangekochte artikel, en vervalt bij ontvangst van een vervangende, of herstelde artikel.

Informações de contato

Nieuw hier? Shop met 10% korting

Bestel op onze website of bel en gebruik code TSP10 voor 10% korting.

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

8 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling werd zeer snel geleverd…

De bestelling werd zeer snel geleverd en het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat alles naar verwachting is! Wij doen ons best om alles snel en soepel te laten verlopen, en het is altijd leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Veel plezier met je **Multifunctionele Genius Chef contactgrill**!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super mooie pannen sneller levering…

super mooie pannen sneller levering echt blij mee

7 de abril de 2026

Beste Sylvia,

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de Kelton pannenset en de snelle levering. Dat maakt ons werk extra leuk. Veel plezier met je prachtige nieuwe pannen, en hopelijk kook je de sterren van de hemel!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Snelle bezorging en goed verpakt

Snelle bezorging en goed verpakt

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de bezorging snel was en het pakket goed verpakt is. Daar doen we het voor! Heb je verder nog vragen of kunnen we je ergens anders mee helpen?

Snelle levering.
Mijn bestelling is super snel geleverd

Beste John,

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo snel geleverd is! We streven er altijd naar om onze klanten snel en goed van dienst te zijn. Hopelijk ben je net zo tevreden over de **Multifunctionele Genius Chef contactgrill** als over de levering.

Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het gerust weten. We helpen je graag verder!

Resposta de Tommy Teleshopping

That's great to hear! It's always awesome when everything goes smoothly and quickly. If you have any questions about your order or need any information, feel free to ask. We're here to help!

Supersnelle levering

Zondag besteld, de volgende dag al binnen! 👌

Beste Wilma,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering! We doen ons best om iedereen blij te maken met onze service. Hopelijk ben je net zo blij met jouw Kelton Complete 4-in-1 stapelbare 26-delige pannenset. Veel kookplezier gewenst!

Als je nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, laat het gerust weten.

Vaker bij Tom.teleshopping gewinkeld

Vaker bij Tom.teleshopping gewinkeld. Als altijd alles vlgs de afspraken uitgevoerd.

Beste klant,

Bedankt voor je positieve feedback en dat je regelmatig bij ons shopt! Het is geweldig om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd

4 de março de 2026

Dear Annie,

Thanks for sharing your feedback! It's great to hear that the delivery was fast. If there's anything else you need or if you'd like to share more about your experience, feel free to let us know.

By the way, if you'd like to track your order, you can use this link: Track your order.

Resposta de Tommy Teleshopping

Hey there! It looks like you've had a speedy delivery experience with us. That's what we aim for! If you have any questions or need further assistance with your order, feel free to reach out. We're here to help!

Snelle en vlotte service

Snelle en vlotte service

Hey Benny,

Thanks for the lovely review! It’s great to hear that the service was quick and smooth. We’re always happy to help. Hope you’re enjoying the Miracle Bamboo orthopedisch zitkussen!

If you ever need anything else, just give us a shout.

Goede spullen

Goede spullen, snelle afhandeling

Beste klant,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle afhandeling. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe we het doen.

Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze retour beleid

Waardeloze retour beleid. Ik heb afgezien van een koop binnen 24 uur. Het product heeft het magazijn nooit verlaten. Wettelijk gezien heb ik 14 dagen om van de koop af te zien zonder betalingsverplichtingen. Echter ben ik nu 2 maanden verder en geeft Tommy teleshopping keer op keer aan dat ik op mijn geld moet wachten. Steeds wordt ik door de klantenservice aan het lijntje gehouden en van het kastje naar de muur gestuurd! Echt waardeloos!
En uiterst klantonvriendelijk, ze doen maar wat en de klant is de dupe. Eens maar nooit meer voor mij!!!

13 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Beste Jamila,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd en dat u aangeeft nog op terugbetaling te wachten. Wij willen dit graag voor u uitzoeken, maar kunnen op basis van uw review geen gegevens terugvinden. Zou u alstublieft uw ordernummer kunnen doorgeven? Dan kunnen wij uw situatie direct controleren en samen met u naar een oplossing kijken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi apparaat alleen zaten die andere…

Mooi apparaat alleen zaten die andere platen er niet bij toen ik het kocht

Beste Rene,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het een mooi apparaat vindt. Jammer dat de extra platen niet inbegrepen waren dat kan per uitvoering verschillen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Snelle leverantie

Snel en degelijk

Beste klant,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles snel en degelijk is verlopen.

Team Tommy Teleshopping

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.