Artikel is prima aangekomen ik maak mij alleen zorgen over de kwaliteit van het materiaal.. Tijdens gebruik gaat de kookplaat zoemen wat aangeeft dat de bodem uit verschillende lagen bestaat van goe... Ver mais
Als ik na betaling van u een lege doos toegestuurd krijg, kan ik absoluut geen goede review schrijven. Misschien nog eens vragen als ik het betaalde en bestelde artikel ontvangen heb. PROBLEEM I... Ver mais
Heel lang moeten wachten op levering. Dikke steak bakken is niet als het filmke, zonder wat boter vergeet het maar. Het bijgeleverde boekje zegt trouwens: voor gebruik wat olie smeren en !! Heel warm... Ver mais
Ik kreeg de massagemat van dr. Ho zeer snel geleverd. Ik testte die onmiddellijk uit. Na 8 dagen vroeg men van Tommy naar mijn bevindingen. Zo kon ik mijn ervaringen delen. Bij bepaalde bewegingen... Ver mais
Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-terug-terug garantie
Achteraf betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug
Eemnesserweg 11-10, 1251 NA, Laren, Holanda
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
De bestelling werd zeer snel geleverd en het product voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

Resposta de Tommy Teleshopping
super mooie pannen sneller levering echt blij mee

Resposta de Tommy Teleshopping
Vanaf de bestelling tot aan delegeren is alles gegaan zoals ik verwacht heb. Dank hiervoor

Resposta de Tommy Teleshopping
Wat men op tv ziet zijn vele dingen niet
waar!!!!!
Hopend als we koken dat alles ok blijft!!

Resposta de Tommy Teleshopping
Vaker bij Tom.teleshopping gewinkeld. Als altijd alles vlgs de afspraken uitgevoerd.

Resposta de Tommy Teleshopping
Echter de rourzending is niet erg snel afgehandeld
Voor de extra platen die ik bestellen wilde , (uitverkocht) bellen je terug , was het antwoord . Tot nu toe niets gehoord of mail ontvangen!
Waardeloze retour beleid. Ik heb afgezien van een koop binnen 24 uur. Het product heeft het magazijn nooit verlaten. Wettelijk gezien heb ik 14 dagen om van de koop af te zien zonder betalingsverplichtingen. Echter ben ik nu 2 maanden verder en geeft Tommy teleshopping keer op keer aan dat ik op mijn geld moet wachten. Steeds wordt ik door de klantenservice aan het lijntje gehouden en van het kastje naar de muur gestuurd! Echt waardeloos!
En uiterst klantonvriendelijk, ze doen maar wat en de klant is de dupe. Eens maar nooit meer voor mij!!!

Resposta de Tommy Teleshopping
Mooi apparaat alleen zaten die andere platen er niet bij toen ik het kocht

Resposta de Tommy Teleshopping
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.