Too Great To Cancel Avaliações 179

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Selve købet fungerer og samarbejdet med dem der udbyder rejsen fungerer, sidst jeg købte en rejse gennem ToogreattoCancel. Det vil det givet også gøre denne gang. Første tur var super, men det er j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Escrito pela empresa

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til forventningerne, og alt fungerede som det skulle. Kan klart anbefales!

18 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Brian. Tusinde tak for anmeldelsen og de flotte ord - det værdsætter vi meget, og er glade for at høre, at rejsen levede op til forventningerne. Vi er klar til at hjælpe jer med endnu en rejse, hvis I finder én rejse, som lyder tiltrækkende.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, god og venlig vejledning pr tlf

23 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Lena. Dejligt at høre, at du synes, at det var nemt og hurtigt, og ikke mindst at høre, at du kunne lide vores vejledning 👍 Tak for den flotte anmeldelse.

Det tog noget lang tid

Det tog noget lang tid, før vi fik bekræftelsen på rejsen, men derudover har det hele fungeret fint.

23 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Søren. Tak for den flotte anmeldelse på trods, at det tog lidt tid inden, at I fik rejsebeviset. 👍Vi står klar til at hjælpe jer på ferie igen, hvis I finder en rejse, der lokker.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt at prøve noget nyt

Dejligt at prøve noget nyt

18 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Hans Jørgen. Dejligt at høre, at du var tilfreds med købet af rejsen. Vi hjælper gerne igen, hvis du atter vil prøve en rejse 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hotellet indfriede fuldt ud vores…

Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vores ferie . 👍👍👍👍👍😍

16 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Bente. Tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at I nød jeres ferie ☀️☀️☀️☀️☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alting fungerede i forbindelse med…

Alting fungerede i forbindelse med rejsen og dokumenterne m.m,
Hurtig/behagelig betjening🙂

10 de março de 2026

Hej Flemming.

Tusinde tak for at give dig tid til at lave en anmeldelse 👍 Vi er glade for at høre, at du oplevede, at altid fungerede med rejsen og dokumenterne - ligesom vi gerne ønsker det skal være.

Det var let og smidigt

Det var let og smidigt, at købe rejsen og den var også god.

16 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Torben. Dejligt at høre, at du synes, at det var nemt og smidigt at købe rejsen, og at den ikke mindst var en god rejse 😊

Fungerer fint.

Fungerer fint.

6 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Kaj. Tak for den flotte anmeldelse og at du synes, at købet fungerede fint. 👍☀️

Super tilbud.

11 de março de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Kim. Tak for at anmeldelse os med 5-stjerner - det er vi meget glade for og samtidig at høre, at du synes tilbuddet var godt 👍Vi står klar med flere gode tilbud, hvis du får lyst til at rejse igen 😊

God og effektiv betjening

God og effektiv betjening
Helt klar noget vi vil gentage hvis muligheden opstår

19 de fevereiro de 2026

Resposta de Too Great To Cancel

Hej Ole. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I synes, at betjeningen var god og effektiv.

Og vi står klar til at hjælpe jer, hvis I finder en egnet rejse.

Nemt og enkelte

Nemt og enkelte
alt fungerede bare perfekt

21 de fevereiro de 2026

Hej Finn.

Tak for den flotte anmeldelse - vi er glade for at høre, at du synes, at det hele var nemt og enkelt! Lige præcis som vi ønsker, når man køber en rejse hos os.

Vi håber, at I havde en skøn ferie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt fungerede super fra vi købte rejen…

Alt fungerede super fra vi købte rejen til Hurgarda her i marts. Syntes måske ikke der var meget at spare normalpris ca 12.000 vi købte for 9.800
De sælges på nette for under 9000,kr
Men vi glæder os trods uroligheder i Mellemøsten 😀

30 de janeiro de 2026

Hej Jeannie.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt fungerede super mht. køb af rejsen hos Too Great To Cancel.

Vi håber, at I får en skøn ferie ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købet af rejsen og kontakten til rejsearrangøren er super

Det vil det givet også gøre denne gang.
Første tur var super, men det er jo egent købet af turen der her bør svares på.
Og det synes at fungere og vi får en billigere rejse.

3 de fevereiro de 2026

Hej Søren.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at selve købet og samarbejde fungerede rigtigt godt.

Meget tilfreds

Meget tilfreds - alt fungerede 😀

27 de janeiro de 2026

Hej Torben.

Tusind tak for din anmeldelse 😀

Hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede, som det skulle – det er præcis sådan, det skal være ✈️✨

Hurtig hjælp til alt

Hurtig hjælp til alt, søde og meget flinke menneskers som svarede på alt
Følte mig tryk og tilpas ved handlen bestemt ikke sidste gang vi kigger på rejser fra Too Great To Cancel

22 de janeiro de 2026

Hej Inge.

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem 🙏 Vores mål er altid at give hurtig og personlig hjælp – så det gør os ekstra glade, når det kan mærkes.

Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med den næste rejse ✈️🌴

Det var nemt og billigt

14 de janeiro de 2026

Hej Vibeke.

Tak for den flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at det var nemt og især billigt at købe en rejse hos Too Great To Cancel 👍

Vi står klar til at hjælpe jer, hvis I finder nye spændende rejser hos os.

Vi giver 10 ⭐️ ud af 5. Og vi vender tilbage 👍

Vi har flere gange rejst med TooGreatToCancel og det vil vi helt sikkert også gøre fremover. Det hele fungerer perfekt lige fra rejsen er puttet i indkøbskurven til billetten ligger i min indbakke. Service får man ikke bedre nogen steder. Vi giver igen igen 10 ⭐️ ud af 5.

1 de fevereiro de 2026

Hej Lise

Kæmpe tak for de 10 stjerner - vi kan ikke få smilet væk 😊

Vi er glade for, at I oplevede hele processen med købet til at være perfekt og at I fik en god service 👌

Vi hjælper jer gerne igen igen.

Hej Lis.

Mange tak for den flotte rating - det er vi altså meget glade for.

Og især at høre, at det var nemt og enkelt at købe en rejse hos Too Great To Cancel.

Hvis I finder en anden rejse, der lokker, så må I endelig sige til, hvis I har nogle spørgsmål 😁

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais