Zelfs 1 ster is te veel. Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore mo... Ver mais
Goedkope plasmasnijder. Daar kunnen ze nooit veel winst op maken. Toch altijd geduldig antwoorden. Er ging wel wat mis bij DPD. Pakketje in sorteer centrum verdwenen. Maar uiteindelijk toch mijn ger... Ver mais
compressor gekocht toestel heeft nooit gewerkt naar behoren mails worden beantwoord . maar blijven rond de pot draaien
Detalhes da empresa
Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.
Informações de contato
Langs de Heij 10, 6136 KR, Sittard, Holanda
- info@toolmania.nl
- toolmania.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
product ontvangen , communicatie kan zeker beter
Product ontvangen, communicatie kan zeker beter.
Snelle levering van prijs/kwaliteit…
Snelle levering van prijs/kwaliteit materiaal.
Opgelicht
Slechte producten en slechte klantenservice. Meerdere producten werken niet goed, contact gehad met een werknemer en je wordt 0,0 geholpen. Nu reageren ze niet eens meer op de mailtjes, je wordt hier opgelicht.
Beschadigde artikelen ontvangen en…
Beschadigde artikelen ontvangen en geretourneerd. Nadien nooit meer iets van hen vernomen. Bestel hier nooit meer !
lattenwand besteld
lattenwand besteld, nooit gekregen. meerdere keren gemaild, geen antwoord.
als je met een ander mailadres mailt krijg je meteen antwoord , zodra ze weten wie heeft gemaild is het weer stil..
oplichters!! niets bij bestellen!
4 betaald en drie gekregen
Vier setjes wielgewichten besteld en drie geleverd gekregen. Niet als manco op de pakbon vermeld en verpakking kwam onbeschadigd aan. Telefonisch niet bereikbaar. Na twee E-mails zonder antwoord in twee weken tijd nog geen antwoord. Bedrijf wordt door mij dus als onbetrouwbaar beoordeeld.
iK HEB HET PAKKET NOG STEEDS NIET…
iK HEB HET PAKKET NOG STEEDS NIET ONTVANGEN.
Ik heb u een mail gestuurd en verzocht mij binnen 24 uur te berichten hoe u het probleem gaat oplossen, maar 5 dagen later heeft u nog niets van u laten horen en heb ik nog steeds mijn pakket niet. Ik vind dat onbeschoft en eis mijn geld terug. Al su ook dat niet snel regelt doe ik aangifte wegens internetoplichting. U bent gewaarschuwd Toolmania.
Vier betaald drie geleverd geen telefoon
Van de vier betaalde artikelen werden er drie opgestuurd zonder dat de manco op de pakbon als manco vermeld was. Omdat telefonisch kontakt niet mogelijk is een E-mail gestuurd met het verzoek zo snel mogelijk het ontbrekende na te sturen. Omdat ik met de 3/4 zending nog niet verder kan. Vervolgens binnen twee uur geen enkel teken van leven dus kan ik mijn werkzaamheden verder niet afspreken met derden. (auto moet vóör een vaste datum goedgekeurd zijn dan wil je zekerheid via telefonisch kontakt
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service. Compressor besteld en deze defect aangeleverd gekregen. Geen enkele goodwill om dit op te lossen.
Waardeloze service en hopelijk verspreid deze boodschap zich want dit bedrijf is geen plek waard op de markt.
Ausstehende Rückzahlung
Warten schon 3 Monate auf die Rückzahlung eines größeren Betrages , passiert nichts trotz mehrfacher Zusage per Mail.
Nie mehr
Goede producten tegen goede prijs.
Goede producten tegen goede prijs, snel geleverd.
snelle levering goede communicatie
Alles was oke alleen postnl is niet ok…
Alles was oke alleen postnl is niet ok afspraken worden niet nageleefd,ik bleef thuis voor afgesproken bestelling en 3dagen later afhalen in afhaalpunt
Werkplaatsinrichting geleverd met schade; oplossing blijft uit
Werkplaatsinrichting met schade geleverd gekregen; zo bleek tijdens uitpakken enkele werkdagen na levering. Tijdens afleveren zelf afwezig en dus niet kunnen tekenen voor ontvangst en transporteur heeft naar eigen inzicht pakket neergelegd voor de deur.
Toolmania zegt de schade bij Thijs Logistiek gemeld te hebben en gevraagd te hebben om een pick up.
Een week na melding van de schade geen pick up en/of adequate reactie meer per mail. Telefonisch onbereikbaar... iemand ervaring hoe dit bedrijf wel adequaat te laten handelen?
Snelle en correcte levering
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, alles werkt goed, maar toch enkele opmerkingen.
- geen handleiding
- enkele kleine slordigheden
= schakelkast is niet recht gemonteerd
= deurtje van schakelkastje sluit niet mooi aan
Deze kleine dingen kan ikzelf wel corrigeren, maar het is de eerste indruk die beter kan. (Vandaar 4 ipv 5 sterren).
Versand Abzocke
Versand Abzocke. Über 1000€ Versand bezahlt, würde ich mir Überlegen hier nochmals zu Kaufen
Ich habe diesen Monat einen…
Ich habe diesen Monat einen Werkstattkasten gekauft, der Kasten selber ist inordnung, obwohl das Blech schon sehr dünn ist. Die schlechte Bewertung ist dem Versand geschuldet. Ich habe mit Herrn Amir Tabar
Technischer Spezialist Kommuniziert, und er meinte das der Versand von NL zu mir in die Schweiz 350€ Ausmachen würde, dazu habe ich zugestimmt. Anschließend bekam ich eine weitere Rechnung von 630CHF vom Spediteur aus der Schweiz, das mir der Kasten geliefert wird. Fehlende Kommunikation. ACHTUNG; die versandkosten sind immer gleich, egal welchen ORT man eingibt. Habe dann versucht Kontakt aufzunehmen. Jedoch meldet sich jetzt keiner mehr.
Beschadigde schaarlift aansluitingen…
Beschadigde schaarlift aansluitingen olie leiding spoed niet goed oprijplaat en pin krom en meer ellende. Aan het lijntje houden en brutaal.
Wat een rot bedrijf koop NOOIT BIJ TOOLMANIA oplichters
Goede site
De producten zijn optijd binnengekomen. 1 lamp was kapot, ze hebben toen gelijk een nieuwe toe gestuurd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.