Svindel
Svindel, tager dine penge sender ikke varen !!!! PAS PÅ!!!!
Www.tooltraders.dk, er en online handelsplatform til køb og salg samt udlejning af brugt/nyt værktøj.
Bogensevej 40, , 8940, Randers SV, Dinamarca
Svindel, tager dine penge sender ikke varen !!!! PAS PÅ!!!!
Gider slet ikke kigge på nyt værktøj andre steder længere. Siden mangler lige det sidste finpudsning i brugerfladen, men det kan jeg leve med når jeg altid finder det værktøj jeg vil have.
Fik en SMS fra et taletidskort med samme historie som en anden bruger nævner her på siden.
En vis "Mogens" fra Sønderjylland anbefalede tooltraders da jeg havde sat min vare til salg på G&G.
Da jeg konfronterede ham med det blev der radio tavshed.
Det er dårlig stil!!
Kun 🤙op herfra nem og bruge, jeg købte på siden og der er bare styr på tingene. 🤙🤙
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på tooltraders.dk 👍👍👍
Fik solgt min minigraver herinde, så fem stjerner
Havde små problemer med oprettelse, men dette var hurtigt afhjulpet via supporten, der iøvrigt svarer virkelig hurtigt. Ellers fin side der fungerer godt.

Resposta da Tooltraders
Virkelig en god side! Meget nem at finde ud af, og professionelt design. 😊

Resposta da Tooltraders
Har solgt lidt værktøj igennem siden, meget overrasket over den hurtige respons. Virker professionelt sat op. Fin oplevelse

Resposta da Tooltraders
Havde problemer med oprettelse, men dette blev løst hurtigt. Efterfølgende fik jeg solgt min overfræser.
Godt tænkt og God koncept.

Resposta da Tooltraders
Generelt er siden som dba, men den er optimeret med fokus på værktøj/maskiner og ikke alt små nips etc, som diverse andre sider.

Resposta da Tooltraders
Har tidligere benyttet DBA og facebook, men handlerne over tooltraders går langt hurtigere og færre indholdsløse henvendelser

Meget tilfreds!
Jeg har handlet for et sted mellem 9-11.000 kr over de sidste mange måneder.
Jeg giver 5 stjerner for værktøjets stand og 5 stjerner for service.
Tingene er lige præcis som det bliver beskrevet. Alt er til aftalt tid!

Resposta da Tooltraders
Kan kun anbefale denne salgsside har kun haft Go erfaring med brug af den

Resposta da Tooltraders
Sidder og skriver til DBA kunder der har noget til salg der, med påskud om at han har solgt sin egne ting på sin egen hjemmeside. En rigtig plattenslager!

Resposta da Tooltraders
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.