Tooltraders

Detalhes da empresa

1. Comércio online
  2. Plataforma de colaboração pela web

Escrito pela empresa

Www.tooltraders.dk, er en online handelsplatform til køb og salg samt udlejning af brugt/nyt værktøj.

Informações de contato

Svindel

Svindel, tager dine penge sender ikke varen !!!! PAS PÅ!!!!

28 de outubro de 2024

Dårlig stil

Fik en SMS fra et taletidskort med samme historie som en anden bruger nævner her på siden.
En vis "Mogens" fra Sønderjylland anbefalede tooltraders da jeg havde sat min vare til salg på G&G.
Da jeg konfronterede ham med det blev der radio tavshed.
Det er dårlig stil!!

2 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde små problemer med oprettelse

Havde små problemer med oprettelse, men dette var hurtigt afhjulpet via supporten, der iøvrigt svarer virkelig hurtigt. Ellers fin side der fungerer godt.

4 de setembro de 2021

Resposta da Tooltraders

Hej Tobias! Tak for din anmeldelse.

Virkelig en god side

Virkelig en god side! Meget nem at finde ud af, og professionelt design. 😊

18 de agosto de 2021

God oplevelse

Har solgt lidt værktøj igennem siden, meget overrasket over den hurtige respons. Virker professionelt sat op. Fin oplevelse

15 de agosto de 2021

Godt tænkt og God koncept

Havde problemer med oprettelse, men dette blev løst hurtigt. Efterfølgende fik jeg solgt min overfræser.

Godt tænkt og God koncept.

13 de agosto de 2021

Resposta da Tooltraders

Hej Jesper. Tak for din anmeldelse.

Dba men bedre

Generelt er siden som dba, men den er optimeret med fokus på værktøj/maskiner og ikke alt små nips etc, som diverse andre sider.

Resposta da Tooltraders

Hej Peter. Tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tidligere benyttet DBA og facebook

Har tidligere benyttet DBA og facebook, men handlerne over tooltraders går langt hurtigere og færre indholdsløse henvendelser

Hej. Tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på den positive feedback. Holdet bag vores platform, arbejder i døgndrift, for at se mere af dette.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!

Jeg har handlet for et sted mellem 9-11.000 kr over de sidste mange måneder.
Jeg giver 5 stjerner for værktøjets stand og 5 stjerner for service.
Tingene er lige præcis som det bliver beskrevet. Alt er til aftalt tid!

Resposta da Tooltraders

Hej Erik. Tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale denne salgsside har…

Kan kun anbefale denne salgsside har kun haft Go erfaring med brug af den

Resposta da Tooltraders

Hej Mike. Tak for din anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sidder og skriver til DBA kunder der…

Sidder og skriver til DBA kunder der har noget til salg der, med påskud om at han har solgt sin egne ting på sin egen hjemmeside. En rigtig plattenslager!

9 de julho de 2021

Resposta da Tooltraders

Hej Kjeld. Tak for din anmeldelse. Det er på ingen måde, en udlægning vi kan nikke genkendende til. Kontakt mig venligst via support@tooltraders.dk, så vi kan få en snak om forløbet.

www.tooltraders.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais