Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Super latterlig kundeservice. Virkelig dårlig kvalitet shapewear, man skulle tro man havde bestilt på Temu eller SHEIN. Men der havde man i det mindste kunne få byttet varen igen. TopLady returne... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Havde en lidt frustrerende start, da min ordre stod som “gennemført/afsluttet”, men jeg ikke havde modtaget noget. Skrev en kritisk anmeldelse – og selvfølgelig dukkede pakken op få timer efter.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde længe været på jagt efter et korset, der ikke var blødt, kunne skubbe brysterne opad og som ikke kostede en bondegård. Dette var stedet. Virkelig lækker kvalitet, lige hvad jeg havde ledt efte... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie

Escrito pela empresa

Sexet lingeri, undertøj og tøj online til Danmarks laveste priser! Gratis levering og hurtig levering. Vælg mellem mere end 1.500 forskellige produkter!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hold jer væk.!

Købte to kimonoer... de var begge beskidte med mørke pletter på .. og når du skriver til dem.... svarer de ikke på Dansk... jeg vil ihvertfald aldrig handle der igen.... og vil fraråde alle til og gøre det samme.... dårlig stil... dårligt firma...!

13 de fevereiro de 2026

Hej Dennis!

Anbefaler du andre ikke at handle hos os, fordi du fik svar på svensk? Så skal vi nok ordne det. Fra nu af vil vi svare alle vores danske kunder på dansk.

Her er vores svar til dig på dansk:

"Hej Dennis Rosenberg,

Jeg beklager dette.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med dette? Ønsker du, at vi sender en ny til dig?

Hvad er dit ordrenummer?

Med venlig hilsen / Best Regards
Nicklas"

Tak for din feedback Dennis!

Bestilte produkt kom efter 1 dag

Bestilte produkt kom efter 1 dag, og kvaliteten er helt som forventet. God oplevelse!

10 de outubro de 2025

Tusind tak, Camilla 🌸

Vi sætter enormt stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse – helt af egen vilje og uden at vi har bedt om det.

Det betyder meget for os at vide, at du havde en god oplevelse, og at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger.
Din tilbagemelding giver os stor motivation til fortsat at levere den bedste service og produkter i høj kvalitet.

De varmeste hilsner,
Nicklas - TopLady.dk

Toplady redemption arc pt2

Havde en lidt frustrerende start, da min ordre stod som “gennemført/afsluttet”, men jeg ikke havde modtaget noget. Skrev en kritisk anmeldelse – og selvfølgelig dukkede pakken op få timer efter. Timing!

Tænkte også, at jeg ikke havde fået et trackingnummer, men det viste sig, at mailen var sendt - jeg havde bare ikke tjekket min normale indbakke, da alle andre Toplady-mails var havnet i spam.

Leveringstiden var længere end angivet (1-2 dage blev til 3-4), men forklaringen var fair: små ordre sendes som brev og tager længere.

Produktet (et korset) er yderst udmærket. Kunne godt ønske lidt mere formgivning, men til en middel pris er det rimelig god kvalitet.

14 de maio de 2025

Hej, kære kunde!

Jeg kan garantere, at der er sendt en sporingsmail til dig. Den sendes automatisk ud af det danske firma Shipmondo til alle kunder, og det er ikke noget, vi stopper på nogen måde. Kan det tænkes, at mailen fra Shipmondo er havnet i din spam? Hvis du har modtaget en ordrebekræftelse på købstidspunktet, har du også modtaget en sporingsmail.

Leveringstiden på pakker er 1-2 arbejdsdage (ikke weekend), så det lyder som om, at din ordre har været for lille til en pakke og måske er sendt som et varebrev? Så kan det tage et par ekstra dage, hvis PostNord ikke leverer alle hverdage, det afhænger lidt af, hvor du bor.

Super, at din pakke er kommet frem, og STORT tak for din bestilling!

Hvis du sender mig dit ordrenummer, kan jeg tjekke præcis, hvad der er sket med din ordre.

Varmt velkommen tilbage til os!

/Nicklas

Opdate på støtte hoftebind

Jeg har efter en del korrespondance, med firmaet over 2 dage .. tilbød de mig 20% i refusion! Og de bad mig om at ændre min anmeldelse på trustpilot..for de 20% !! Dvs de gav mig refusion på min porto !! Men, det er for mig total latterligt ! For min varer holdte fra lørdag til onsdag !!!! Og deres refunderings politik er til at lukke op og skide i !! Køb ALDRIG der ! Og slet ikke hvis du har brug for hjælpe middel der skal opretholde din ADL !

14 de março de 2025

Resposta de TopLady.dk

Kære kunde, jeg er meget ked af dine problemer.

Du har sendt os billeder af, hvad du hævder, er en ødelagt syning. Uanset hvor meget vi prøver, kan vi ikke se et eneste sting, der er gået op. På trods af dette har vi tilbudt dig en gratis reklamation med fuld refusion ELLER et goodwill-fradrag på -20%. Du valgte at beholde produktet med en prisreduktion. Dernæst ville jeg være sød ved dig og tilbyde dig tid til at opdatere din tekst her, før vi svarede dig. Det var for din skyld.

For at din oplevelse ikke skal være misvisende for andre kunder, vises billederne her:

Jeg håber, at dit mavebælte, som du nu har købt for 159 kroner, vil holde i lang tid fremover. Hvis du gerne vil ombestemme dig og klage helt, er du velkommen til at sende det tilbage til os og få 100% tilbage.

SINCERELY
Nicklas fra kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt 2 stk. shapewear body som jeg desværre ikke kunne passe.
Jeg returnerer dem begge (kun prøvet den ene af dem i 30 sek.) Jeg får i første omgang en mail retur vedr. at returneringen kun er delvist refunderet, hvilket jeg er uforstående for. Der er ikke "bund" i dette shapewear, hvilket skulle give 100% refundering ifølge deres betingelser.
De er lidt svære at fange pr. mail, så jeg ringer i stedet for og taler med dem. De er venlige og forstående at tale med og jeg får efterfølgende refunderet det fulde beløb.

24 de fevereiro de 2025

Hej Lotte!

Tusen tack för ditt fina omdöme :) Så snällt att du tog dig tid att skriva om din upplevelse här.

Varmt välkommen tillbaka!

Nicklas @toplady.dk

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Deres returpolitik er grotesk

Deres returpolitik er grotesk. De burde virkelig gøre mere ud af, at gøre opmærksom på når man køber et produkt der ikke kan returneres efter deres returpolitik, fordi det gælder for rigtig mange af deres produkter. Og så ender man bare med et produkt som man overhovedet ikke kan bruge fordi man valgte at følge deres størrelsesguide.

4 de novembro de 2024

Hej Amelia!

Du kan returnere alle produkter hos os. Hvad er der sket? Hvad er dit ordrenummer? (5 cifre) Det eneste, vi ikke kan tage retur, er brugt undertøj.

Kontakt os venligst med dit ordrenummer, så vi kan se, hvad der er sket, og rette op på det.

Vi takker mange gange!

Med venlig hilsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Du skal ikke handle her, ingen returnering

Super latterlig kundeservice.
TopLady returnere ikke deres varer, så det er fuldstændigt umuligt at prøve varen og størrelserne svarer ikke til det skrevne.

Jeg fortryder mit køb men må indse at jeg skulle have tjekket trustpilot først.
Håber andre gør…

10 de outubro de 2024

Hej Debbie!

Vi har fuld returret på Shapewear, så det er slet ikke noget problem at returnere disse.

Men du har bestilt push-up trusser, som du også har prøvet, og dem kan vi desværre ikke tage tilbage. Jeg tilbød så at refundere dig -50% i ren goodwill, men tolker det som, at du ikke ønsker en refundering, fordi du har valgt at give os en stjerne her i stedet.

Vi har Shapewear af meget god kvalitet, som vi har tilbudt vores kunder i over 12 år. Du kan se dem live på vores kunder her:

Her er vores returpolitik:

Du kan returnere ALT, hvad du køber hos os, hvis du bare er forsigtig (men du må ikke prøve trusser/push-up trusser).

Håber det var lidt tydeligere,

Alt det bedste!

Med venlig hilsen

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

returportalen virker ikke

Jeg sendte varerne retur, da den ene havde dårlig kvalitet, og den anden var i god kvalitet, men noget større end den angivne størrelse. Beskrivelsen var heller ikke helt korrekt – den gode skulle være med stål, men det var den ikke.

Jeg havde problemer med at få fat i kundeservice til at starte med, fordi deres returlabel-portal ikke virkede (i tre forskellige browsere). Men jeg fandt en mail her på Trustpilot, og fik tilsendt en label via den, så det hele lykkedes heldigvis til sidst.

24 de setembro de 2024

Resposta de TopLady.dk

Hej Enke, klokken er 21:05, og du sendte os en e-mail for to timer siden. Er det ok, hvis vi svarer dig, så snart vi kommer ind på kontoret i morgen?

Hvis det ikke lykkes dig at downloade din QR-kode til returnering, skal du bare sende produkterne tilbage med din egen porto, adressen er den samme. Det er ikke noget problem.

_______

Tak, fordi du har kontaktet os.

Vi forstår, at du har haft problemer med at downloade din QR-kode til returnering. Vi har nu sendt den ud til dig. Du er meget velkommen med din returnering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil ikke anbefale grundet…dårlig returpolitik

Vil ikke anbefale grundet returpolitikken.
Købte et korset som ved en fejl er blevet sendt til Kolding (bor på Falster). Normalt er det rart at få din vare hurtigt, men den sendes så hurtigt at fejlen ikke kan nå at rettes. Postnord kan ikke omlevere, så jeg skal vente på pakken automatisk sendes retur, for at skulle betale de 99 kr. i returnering.
Men da jeg skulle bruge varen. Vælger jeg en anden, som desværre viser sig at være for stor. Som nu også vil koste 99 kr. minimum at returnere (var så uheldig at der er trusser med til, så den vil også koste ekstra derudover. Desuden har jeg allerede betalt 49 kr. x2, for de oprindelige leveringer.
Så alt i alt står jeg til at samlet betale 397 kr. for leveringsomkostningerne, plus beløbet for den åbne pakke ved siden af. Eller beholde det ene korset som kom frem, til en sølle værdi af 369 kr.
Føler mig godt nok lidt hængt til tørre, selvom det er min fejl at jeg ikke har set den del

3 de setembro de 2024

Hej Alex Vester!

Der ser ud til at være sket en misforståelse?

1) Vores returvarer koster 99 kr, hvis du bruger disse. Ikke mere.
2) Returneringer med egen porto koster 0 kr.
3) Hvis der medfølger trusser, er det ligegyldigt, det påvirker ikke returneringen.
4) Vi vælger ikke, hvor pakken skal sendes hen, det gør du ved kassen. Der er to valgmuligheder. "Send til nærmeste ombud/boks" eller "Vælg selv ombud/boks".

Hvis du sender mig dit ordrenummer, så retter vi det. (vi kan ikke finde en ordre i dit navn)

Har du kontaktet vores kundeservice?

kundeservice@toplady.dk
Vxl. +46 31 98 90 91

Jeg har købt shape wear

Jeg har købt shape wear, 3 stk. Den første jeg åbnede var i stykker. Tjekkede derefter returpolitik, og læser at man ikke kan returnere shape wear. Selvfølgelig min egen fejl, at jeg ikke har læst dette før jeg købte. Men vil derfor ikke anbefale at købe hos TopLady. Køber man noget som ikke passer er det bare ærgerligt. Shape wear skal helst passe, ellers er det ubrugeligt. Jeg skrev til kundeservice angående den defekte vare. Der blev efterspurgt hvilken vare som var defekt og siden har jeg ikke hørt mere! Jeg har nu prøvet det hele, eftersom at det ikke kan byttes alligevel. Dårlig kvalitet og gør ikke det det skal. Så jeg har lige smidt 800kr ud af vinduet🤬

9 de agosto de 2023

Hej Kimberly!

Hur länga har du väntat på svar från vår kundservice?

Du får returnera Shapewear om de inte har gren.

Om en vara är sönder så är det inget byte, det är en reklamation och du får då en ny vara eller pengarna tillbaka. Men ja, vi behöver ju veta vilken produkt det gäller?

Hör av dig till mig så löser jag detta direkt. Inga problem!

Nicklas Falk
+46737430800
nicklas@toplady.se

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget skævt syet sammen.

Jeg har købt den lyserøde lange chiffonkjole med draperet overdel til 649 kr. Stoffet og kjolemodellen er rigtig pænt. I får dog kun 2 stjerner, da kjolen tydeligt bærer præg af ‘kinesisk produktion’. Det hele er meget skævt syet sammen. Stropperne sidder skævt bagpå (den ene længere ude i siden end den anden) og den ene skål i overdelen er større end den anden.
Jeg synes kjolen er flot, men den er slet ikke prisen værd rent kvalitetsmæssigt, da man selv skal rette en masse til. Den burde koste maks 1/3 del, når den er syet så skævt.
Jeg skal bruge den til en konfirmation og kan derfor ikke nå at finde en anden kjole, men er nu gået i gang med at rette alt det skæve til.

21 de abril de 2022

Hej Gitte!

Klänningen är utgående och kommer ifrån Bubbleroom. Jag vet inte vart de har sin produktion just nu tyvärr, då vi har slutat med inköp av deras klänningar.

Vi har nu återbetalt dig 100% av klänningen. Hoppas det blir bra?

I övrigt hoppas jag verkligen att du kan hitta fina underkläder av oss istället! :)

Så varmt välkommen tillbaka till oss Gitte!

Kig i din postkasse…

Jeg troede at min pakke ikke var sendt men det var den man skal bare huske at kigge i sin postkasse da det kan være de har proppet pakken i der. Ellers er det en fin hjemmeside

31 de março de 2022

Hej Melissa!

Tusen tack för dina stjärnor och för ditt fina omdöme och att du gillar vår site!

Ja, ibland kan det vara så enkelt :)

Du är varmt välkommen tillbaka till oss Melissa (nu med Bring istället för PostNord)

Allt gott!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en pakke den 7/3..den…

Jeg har bestilt en pakke den 7/3..den kom så først den 17/3..og ikke 2 til 4 hverdage...men tak fordi i ringede og fik styr på det hele..god service

16 de março de 2022

Hej!

Tack för det! Bara kul att hjälpa till :)

Vi kommer inom kort att leverera alla våra försändelser till Danmark med Bring istället för PostNord. Vi hoppas att detta kommer underlätta stort för våra Danska kunder då alla paket blir spårbara samt möjlighet för både hemleverans och paketboxar.

Tack för din feedback!

Hej toplady.

Hej toplady.
UI934180703SE
2-3 & 2-4 dage levering på jeres hjemmeside?
bestilte 26.02, det er nu 07.03 hvor er min pakke...

postnord fraskriver sig alt ansvar på hvor pakken er, og i påstår postnord har pakken.

Jeg er ligeglad med hvem der har pakken, jeg vil bare gerne have mine ting!

7 de março de 2022

Hej Simon!

Har du fått din leverans från PostNord?

Vad vi kan se så är den uthämtad på "Taulov HUB Breve" 08 mars kl. 11:29

Jag har försökt att maila och ringa dig utan resultat så jag förmodar att det är löst?

Vi har idag 2022-03-28 bytt till BRING i Danmark.

Vi hopppas verkligen att det skall gå bättre :)

- Spårbart hela vägen
- Möjlighet till Ombud
- Möjlighet till Paketbox
- Möjlighet till Hemleverans till dörren

Så tusen tack för din feedback Simon!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De burde end ikke have en stjerne

De burde end ikke have en stjerne. Jeg har købt en kjole, som jeg ikke kan passe. Da jeg ønsker at sende retur, modtager jeg ikke portolabel som bestilt. Selvom jeg prøver at bestille flere gange. Når man forsøger at ringe op eller skrive mails, er der intet svar. Næste step er forbrugerrådet! Hold jer langt væk.

21 de fevereiro de 2022

Hej Mette!

Om man vill göra en retur så laddar man ner sin returfraktsedel här: https://toplady.dk/retur-toplady/ än så länge så har det fungerat till 100%.

Jag kan se att du har laddat ner din returfraktsedel 2022-02-18 kl. 16:14 samt att vår kundservice har skickat ut den manuellt till dig, så det verkar ha gått bra?

Vi svarar på alla mail till kundeservice@toplady.dk (även dina mail)

Vårt telefonnummer +46 31 98 90 91 svarar vi på i stort sätt dygnet runt. När kundtjänsten inte är öppen så svarar jag i telefonen. Om jag har missat ett samtal så ringer jag upp.

Om någonting fortfarande skulle vara oklart så kontakta mig gärna på nicklas@toplady.se så hjälper jag dig. Detsamma gäller Forbrugerrådet, även om jag är lite osäker på vad.

Hoppas det blir bra med din retur nu, allt gott!

Fup med returbeløb

Købte noget til mim kæreste, som hun ikke kunne passe. Vi havde det ude af posen i mindre end 5 min. Det blev pænt pakket ned igen og sendt ind.

Til min store overraskelse påstår de at der er grønne pletter på indersiden.

Derfor kan vi kun få halvdelen tilbage.
What a scam. Det er sidste gang vi køber noget derfra.

19 de fevereiro de 2022

Hej Thomas!

Då vi säljer underkläder är vi noggranna vid returer.

Om det är fläckar på dessa så har vi för närvarande prisavdrag på -50% det stämmer.

Vi hjälper dig gärna vidare på mailen, bara att du hör av dig, allt gott!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

køb ikke her fra,leverer ikke varen

29 de dezembro de 2021

Hej Gunnvá Eiriksdóttir,

Är det här omdömet seriöst?

Du verkar bo på Färöarna, norr om Brittiska öarna. Det är inget land vi vare sig levererar till eller har någon som hels verksamhet i. Ditt omdöme får det att framstå som att vi inte levererat i Danmark, vilket vi alltid gör. Det gör ditt omdöme vilseledande för våra Danska kunder.

Vänligen radera detta då du inte har handlat av oss. Vi säljer endast till Danmark, Sverige, Norge och Finland.

INTE till Färöarna eller Grönland.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Startede skidt

Startede skidt, men deres bytteservice fungerede! Det skal de have en ekstra stjerne for.

17 de novembro de 2021

Hej Pia!

Vi tackar för detta :)

Allt gott!

Fantastisk kundeservice

Havde fået en Bh i dårlig kvalitet, men så snart vi anmeldte den på TopLadys side fik vi en mail fra support som uden videre tilbød os penge retur eller ombytning til anden vare til samme pris og få dage senere havde vi den nye vare i hus. leveringen gik lidt langsomt men det skyldtes PostNord og Ikke TopLady.
Har aldrig oplevet lignende imødekommenhed far andre firmaer

11 de maio de 2021

Hej Lars!

Tusen tack för fantastisk feedback! Vi blev otroligt glada allihopa här när vi såg detta omdöme med 5 stjärnor. Det vara bara kul att få hjälpa er med ert ärende.

Varmt välkomna tillbaka till oss på TopLady bägge två :)

TACK!

Med Vänliga Hälsningar
Nicklas @ toplady.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais