Eerst kreeg ik een verkeerd product geleverd, contact gehad met de klantenservice en direct vriendelijk geholpen en daarna het juiste product geleverd gekregen. Goed product en fijne service!
Veja o que dizem as avaliações
Kreeg niet de Samsung monitor die ik had besteld maar een ander model. Klantenservice direct gebeld en die regelden het meteen. Twee dagen later het juiste product in huis en het oude meegenomen door... Ver mais
Product was goedkoper dan elders en gewoon nieuw geleverd. tevreden.
Helemaal tevreden met mijn DJI mini2! De bezorging ging snel. Alles zat netjes verpakt en toen ik hem voor het eerst liet opstijgen was ik eigenlijk best verrast. Hij vliegt stabiel, is makkelijk te... Ver mais
Detalhes da empresa
TopToy.nl is een Nederlandse webshop voor speelgoed, elektronica, gaming, LEGO, consoles, accessoires en andere populaire producten. Wij richten ons op scherpe prijzen, duidelijke service en betrouwbare levering.
Informações de contato
Corkstraat 46, 3047 AC, Rotterdam, Holanda
- 085 303 0294
- Info@toptoy.nl
- toptoy.nl
As pessoas também visitaram
Ik dacht dat het sneller zou komen maar…
Ik dacht dat het sneller zou komen maar het is prima. De kwaliteit is wel goed.
Ik heb er niet echt over nagedacht bij…
Ik heb er niet echt over nagedacht bij het bestellen, had gewoon snel iets nodig. Levering duurde ongeveer 5 dagen wat prima is. Verpakking was netjes, niets kapot of ontbrekend. Ik gebruik het nu een tijdje en het doet wat het moet doen, dus alles goed.
Soepel Retournere
Levering duurde ongeveer 5 werkdagen product was goed maar toch teruggestuurd omdat het niet helemaal was wat ik zocht. Retour ging soepel.
Ik moest contact opnemen met de…
Ik moest contact opnemen met de klantenservice omdat ik niet zeker was over de status van mijn bestelling, en ze reageerden eigenlijk vrij snel, wat ik waardeerde. Alles kwam binnen ongeveer 5 dagen aan. Alles zag er netjes en goed verpakt uit. Het voelde gewoon als een soepele ervaring.
Makkelijk Retouren
Had per ongeluk de verkeerde variant besteld kon dit makkelijk retourneren en geld stond snel weer op mijn rekening.
Garantie oplossing
Levering duurde een paar dagen zoals aangegeven product werkte goed, maar na 3 weken toch een probleem. Contact opgenomen en onder garantie opgelost.
gewoon goed hoor
Pakketje kwam na 5 dagen binnen. Had het stiekem iets sneller verwacht maar maakt in principe niet uit de prijs is er naar, maar verder alles prima. Product werkt goed en zat netjes verpakt.
Duidelijke Service
Ik had een vraag over garantie en kreeg snel antwoord fijn dat ze duidelijk zijn en niet moeilijk doen.
dik tevreden
Bestelling geplaatst en na een paar dagen verzonden, uiteindelijk binnen 5 werkdagen ontvangen. Alles zat netjes in de doos en geen beschadigingen. Zeker tevreden over hoe het is verlopen.
beetje vertraging
Pakket kwam iets later dan gehoopt maar wel binnen de aangegeven tijd klantenservice reageerde ook netjes toen ik ernaar vroeg.
Alle tv’s voor de zaak goed en op tijd…
Alle tv’s voor de zaak goed en op tijd geleverd. Goed verpakt geen schade ook
Behulpzame klantenservice en…
Behulpzame klantenservice en vriendelijke mensen. De levering duurde wat langer maar daar was de prijs ook naar. Al met al goed tevreden
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Ik kom hier zeker terug voor meer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.