Het begon met een vertraging
Het begon met een vertraging, maar de super service met contact en bezorging was echt top
Hier kunnen andere leveranciers van leren.
Dank je wel voor de service team van Toros
Sem histórico de pedidos de avaliações
Hier kunnen andere leveranciers van leren.
Dank je wel voor de service team van Toros
Kan ik in plaats sterren in de plus ook sterren in de min geven ?
Mijn matrashoes van bamboe 160×200 twee dagen te laat geleverd.
Het pakket kwam aan ,met de hoes los in de doos gefrot . Zonder enige verpakking ???
Tot mijn verbazing is er met een rode marker stift op mijn matrashoes geschreven.
Mensen , dit heb ik nog nooit in heel mijn 50e jaar meegemaakt.
Man man kansloos ...
Super goed en vriendelijk geholpen verkeerde matras maat gelijk dezelfde dag werd deze omgeruild
Verkeerde afmeting matras-topper ontvangen. Bleek dat er 2 adreslabels op de doos zaten, één van mij en één van een klant elders in Nederland. Contact met Bol: prima service ! Zelf contact gezocht met Toros bedden, want ik hoorde maar niks. Er is geen sprake van klantenservice; allereerst al geen excuses en de mails zijn nogal kortaf.
Ze verdienen geen ster. Ik bestelde een traagschuim matras van 7 cm dik. Ik kreeg gewoon een schuimmatras van 4 cm dik. Geen traagschuim te vinden.
Dit riekt naar oplichting. Ze sturen een ander product dan dat ze zelf vermelden.
PAS OP met dit bedrijf!!!!!!!
few months ago i bought a matress from toros bedden, service was really good and my sleep quality has improved majorly
Had een topper nodig voor mijn logeer kamer, goede kwaliteit voor wat je betaald, mooi compact verpakt, makkelijk te sjouwen
Een traagschuim matras bestelt en een schuimplastic matras ontvangen. De reviews van Bol zeggen genoeg. Niemand krijgt wat hij besteld. En na contact met toros weet hij niet wat er is want... Ik kan het op afstand niet beoordelen. Wat is dat voor onzin. Je heb het zelf verzonden.
Totaal verkeerd matras gekregen. Telefonisch en per mail niet bereikbaar. Bol.com heeft het ookal meermaals geprobeerd maar zonder resultaat. Zit nu al een halve week met een verkeerd matras dat maar in mijn slaapkamer staat waardoor ik geen stap kan zetten!!